Ankaralı arkadaşların dikkatine !!!!

Sevgili arkadaşlar yarn sınav için ankaraya geleceğim fakat verilen adresin hiç bilmiyorum sizlerde ricam aştiden,ulusdan yada kızılaydan bu adrese nasıl ulaşabilrim bana yardımcı olursanız cok sevinirim adres aşağıda;

NEVZAT AYAZ ANADOLU MESLEK LİSESİ DİKMEN CADDESİ NO;112 POLİS EVİ KARŞISI

Valla kızılaydan iyi bir yürüyüşle 45 dakikada varırsın.
Kızılayda güvenparktan dikmen dolmuşuna bin polis evinde ineceğim de yeterli olur. Aştiden ankarayla kızılaya gelebilirsin zaten.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla kızılaydan iyi bir yürüyüşle 45 dakikada varırsın.
Kızılayda güvenparktan dikmen dolmuşuna bin polis evinde ineceğim de yeterli olur. Aştiden ankarayla kızılaya gelebilirsin zaten.

abi yürüyerek naptın onca yol :)

NEVZAT AYAZ ANADOLU MESLEK LİSESİ DİKMEN CADDESİ NO;112 POLİS EVİ KARŞISI

En kolay senin için taksiye atlaman en fazla 15 ytl yazar aştiden,
2. en kolay yol aştiden Ankaray'a bin Kızılay da in , Güvenpark otobüs duraklarına geç ( Metonun içinde tabelalarda yazar güvenpark çıkışı ). Ordan Keklik dolmuşuna bin. Dikmen caddesi boyunca çıkar o dolmuş. Dolmuş kalktıktan sonra 10 içinde orada olursun söföre söylemen yeterli.

yucika demiş ki: "Aştiden ankarayla kızılaya gelebilirsin" :) Evet tabii ki doğru ancak Ankara'lı olmayan birine bunu söylediğin zaman şaşkın gözlerle bakışlara maruz kalıyorsun. L:ŞAHİN durumdan haberdardır belki ancak genelde bunu ilk etapta şöyle anlarlar ve ne demek istediğimizi anlamak için bocalarlar: "Aştiden Ankara ile kızılaya gelebilirsin". Bence bu hafif raylı sistemin adı başka birşey olmalıydı :)

Son düzenleme:
ankaray ile aşti-kızılay ,
dolmus ile kızılay - guvenpark tan dikmen cad.

herkes tarif veriyo bi tane arkadaş da geleceğin saati söyle ben seni karşılayayım atayım motorumun terkisine dikmende gideceğin yere götüreyim demiyo... ayıp ayıp vallahi kınım kınım kınadım sizi beyler :) :) :) :) :)

herkes tarif veriyo bi tane arkadaş da geleceğin saati söyle ben seni karşılayayım atayım motorumun terkisine dikmende gideceğin yere götüreyim demiyo... ayıp ayıp vallahi kınım kınım kınadım sizi beyler :) :) :) :) :)

:queen::queen::queen:

cok teşekkr ederm arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar