[Türkiye MT] 17-20 Temmuz / Yalova Festival Katılım Listesi

murat o zaman yalcinn dan cevap gelsin soyle yapalim Carefour hemen girisinde kapi 2 yada 3 olmali bir motosiklet satis magzasi vardir binanin hemen disinda kalir. onun onunde 8:45 itibari ile bulusalim eger yalcinn da bize katilir ise 9 da cikariz. Sana biraz git gel olacak biliyorum ama bulusma icin saglikli bir nokta. Bizim tempoya ayak uyduracak motorlu arkadaslar var ise o zaman diliminde gelip bize katilabilirler.

bende geliyorum

atilla da gelecekmiş(tanrının kırbacı). fakat şifresini unuttuğu için giremio siteye avanak :p onun yerine ben yazıom :p

murat o zaman yalcinn dan cevap gelsin soyle yapalim Carefour hemen girisinde kapi 2 yada 3 olmali bir motosiklet satis magzasi vardir binanin hemen disinda kalir. onun onunde 8:45 itibari ile bulusalim eger yalcinn da bize katilir ise 9 da cikariz. Sana biraz git gel olacak biliyorum ama bulusma icin saglikli bir nokta. Bizim tempoya ayak uyduracak motorlu arkadaslar var ise o zaman diliminde gelip bize katilabilirler.

Tamam saat 8:45 de Carrefour 2 ile 3. kapı arası, orada olacağım...:bounce:

ok dir baska 500cc+ katilimci var ise Cumartesi sabah Carefour binasinin otoparkina bakan motosiklet magzasinin onunde 9 da gorusmek uzere.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelemiyorum işim çıktı :salut:

Alper biz ctesi sabah çıkacağız ama saat 14 de orada olacağız merak etmeyin.Bize çadır yeri ayaralayın.

Motosikleti
Dl650vstorm
cumartesi erkenden çıkııcam allah kısmet ederse.:)

Benim gelip gelemeyeceğim cuma günü belli olur.. cumartesi günü de çalışanlar takımından olduğum için öğlene kadar işdeyim.. eh öğleden sonra oraya gitmeye değer diyorsanız yola çıkarım.. netekim gelme eğilimindeyim.. hayırlısı bakalım Allah yazdıysa neden olmasın di mi!!

Aceba siyah simokin rugan ayakkabı ve papyon mecburiyeti var mı bu toplaşmada??

Son düzenleme:
Benim ki 2,40 geçmiyor. İstesemde 2,70 yapamam....:bounce:

Tamam 239 ile gideriz zorlamayalim senin motoru:mrgreen: Benim motor naked siperlikte yok 150 sonrasi insani yoruyor ruzgar zaten surekli gidince. 120-140 ideal hiz.

Lordofthedance listedesin gorusmek uzere Carefourda

Zeda3000, siz cumartesi geri dönecek misiniz? Beni de ekle listeye 8:45 gibi carrefour'da olurum.

Son düzenleme:
cumartesi öğleden sonra trakyadan 5 makine yola cıkıyoruz gelmek isteyen olursa özelden ulaşsın ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar