[MT İstanbul] 25 Temmuz 2008 Kadıköy Buluşması / Arka Oda

valla arkadaşlar katılmayı isterim..Ama siteye yeni üyeyim..Bilmiyorum yabancılık çekmem gibi geliyo ama içimdeki her zmn ki gibi bi tereddüt var..+ hepinizin motoru sanırsam hayvanî şeyler..Bende bianchi'cik var amma :pale:

bende gelebililirim büyük ihtimalle :)
frantic bende okadarı bile yok :p

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
valla arkadaşlar katılmayı isterim..Ama siteye yeni üyeyim..Bilmiyorum yabancılık çekmem gibi geliyo ama içimdeki her zmn ki gibi bi tereddüt var..+ hepinizin motoru sanırsam hayvanî şeyler..Bende bianchi'cik var amma :pale:

Benim motor da 125'lik. Başka arkadaşlar da var düşük cc takılan. Aramızda sınıflara ayrılmıyoruz cc'ye göre. Rahat ol... :)

sana yazdım cvp gel diye saçmalama öyle şey mi olur hepimiz arkadaşız

Ölmezde sağ kalırsam,ve gelceğim ark la yolu bulabilirsek gelmeyi düşünüyorum florya dan gelcez:silent:

şu buluşma tarihi 24ü olsa olmazmıydı?Cuma akşam yazlığa gideceğim.Neyse bir dahakine artık

Son düzenleme:
bende gelebililirim büyük ihtimalle :)
frantic bende okadarı bile yok :p

biliyorum :p olmadı beraber gelirik zati çağlacım..

[I)
Alıntı:
frantic´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla arkadaşlar katılmayı isterim..Ama siteye yeni üyeyim..Bilmiyorum yabancılık çekmem gibi geliyo ama içimdeki her zmn ki gibi bi tereddüt var..+ hepinizin motoru sanırsam hayvanî şeyler..Bende bianchi'cik var amma
Benim motor da 125'lik. Başka arkadaşlar da var düşük cc takılan. Aramızda sınıflara ayrılmıyoruz cc'ye göre. Rahat ol... [/I]

yok ayrılmaktan değilde..Mesela organizeyi yapan büşrada ki motor çok hoşuma gitti..Neyse kısmetse gelicez..

bu arada saat kaç civarları orda olcaz..Normalde istanbulluyumda..silivriden gelicem ben direk yazlıktan.. Bide Kırmızı gül takıcam yakama anlayın beni diye :p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arka oda kapanmamış mydı ya?
ya da adı mı değişti öyle bişey olmuştu sanki..

yok hiç bşy olduu yok yerinde ;)
yaw ne adamlarsınız dansözü duyunca hehehehehehe gelio gelio :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arka oda gündüz vakti çay çorba beni sarmaz gece karanlığında rock ve alkol taraftarı varsa ben de varım :)

Yaz bakalım beni de yaz. Başıma bir iş gelmez iki elim kana bulanmazsa bulunmak isterim. Büşra rakı borcunu unutmamışsındır inşallah.

bende katılmak isterdim fakat işlerden gelemiyorum inş birdahaki sefer ordayım hepinize iyi muhabbetler :rendeer:

arkadaşlar mekanı bilmeyenler için en iyisi kadıköy rexxin önünde buluşma saatinde buluşmak

önemli olan cc büyüklüğü değil yüreginiz büyük olsun inşallah aranıza katılabiliirim ama pek sanmıyorum genede belki diyerek iii eglenceeler hepinizeee

arka oda gündüz vakti çay çorba beni sarmaz gece karanlığında rock ve alkol taraftarı varsa ben de varım :)

Eğer akşam kalabilirsen bizde orayı bulabilirsek kısaca rock me diyorum :bounce:Sitede rockcı olması güzel.Ama 1 bardaktan fazla içmeyiz biz gelirsek arkla çünkü yolumuz uzun ordan.polise şimdi ben dilimi çıkarıp kafa sallıcam sonra olmaz yani ayıp olur:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar