[Antalya - MT]

Merhaba Arkadaşlar Ben Mersin den İbrahim. Allah kısmet ederse yakın zaman da antalyaya gelmeyi düşünüyorum. Henüz kesin karar vermiş olmakla birlikte sizden yol hakkında bilgi almak istiyordum. Mersin Antalya arası 480 km. Bu yolu kaç satte alabilriz.. Buyuk olasılıkla bir CBF150 ve Bir YBR125 ile yola cıkacaz. Yol durumu nasıl. Cok keskin virajlı ve bol rampalı bir yol oldugunu soyleyen arkadaşlar var, Bu nekadar dogru.. Bu yolu gece almamızı tavsiye edermisiniz....Ve varsa yollardan foto koyabilirmisiniz... İlginiz için şimdiden Antalya MT'ye teşekkürler.

hadi millet ya yokmu başka gelen bari 10 kişi olalım minumum ya...hadi arkadaşlar....sizlere güveniyorum...eminim herkes gelecek ALLAH'ın izniyle.......

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
he valla seleklerde karanlıkta ne güzel oynarız kör ben olayım ebe arzum olsun..:queen:

bu hafta gelmem biraz zor ama ilerleyen haftalarda gelmek isterim.Merkeze 120 km mesafedeyim Finike... İnşallah bir hafta gelmek nasip olur :)

bu hafta gelmem biraz zor ama ilerleyen haftalarda gelmek isterim.Merkeze 120 km mesafedeyim Finike... İnşallah bir hafta gelmek nasip olur :)

canın sağolsun usta düşünüp yazman bile yeter uzakta olsa düşünmüşsün...şuraya baksana onca insan var yazan sayılı kuru kalabalık...:farao:

ben burdayım hacı cuma günkü toplantıya bi arkadaşımı da ayartmaya çalışıorum da :D gelişmeleri yazarım ama cuma akşamı işi warmış sanırım :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
patron kör ebe tutuğunu olmasın bu oyun...:queen::queen:

harbi yaa arzum nerelerde bu aralar hiç sesi çıkmıyor msn i bile acmıyor acaba bişimi oldu nesi var ona ulaşanlar banada haber versin..:rendeer:

Motorum olmamasına rağmen bilgi alışverişi için bende gelmek istiyorum , ama kesin konuşamam işim dolayısı ile , umarım işim çıkmaz ve gelebilirim...

Gelemezsem de şimdiden herkese iyi eğlenceler..

harbi yaa arzum nerelerde bu aralar hiç sesi çıkmıyor msn i bile acmıyor acaba bişimi oldu nesi var ona ulaşanlar banada haber versin..:rendeer:

valla patron bende görmedim kör ebemi oyuyo acaba:queen::queen:

Motorum olmamasına rağmen bilgi alışverişi için bende gelmek istiyorum , ama kesin konuşamam işim dolayısı ile , umarım işim çıkmaz ve gelebilirim...

Gelemezsem de şimdiden herkese iyi eğlenceler..

kardeş bekleriz muahbbete sende katıl :cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
belli değil son dakkada gelebilirim son dakkada fikir değiştirip gelebilirim cuma aksamı bir işim var eğer o erken biterse gelirim bende sizleri çok özledim accık morale ihtiyacım vars..

Beyler toplamtı yarın inş.toplanacaz sonunda...Nese adaşın dediği gibi motorları seleklerınönundekş alana koyalım ve oarkta bekleyelim motorlar dursun orda...geldiğmiz belli olsın yanii...hadi yarın görüşmek üzere...

İnşallah bende yarın sırketten ızın alabılırsem yanınızdaım tanısırız ama gelırsemde zaten arabayla gelırım
34 UR 332
07 EV 656
Bu plakada araç gorursenız benım
1.mercedes
2.ısuzu D/MAX

Forumdan Uzaklaştırıldı
pen helipokter ile geleyim olarmı..:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar