ben ybr de ile sıkıştırdıgım zaman 1. vitste 40 2. viteste 60 3. viteste ise 80 e kadar çiktim ben inaniyorum dogrudur üstelik biz iki kişiydik devir saati 11 bine kadar getirip öyle vites attirdim bi kereye mahsus tabi oda meraktan neyse saygilar
bu site ve test sürüşleri ile ilgili yazdıkları hiçte tarafsızca değil bu sitenin yazdıklarına güvenip kanuni windy aldım ki daha önce kanuniden kazık yemiştim ama düzeldiğini düşündüm motor rezalet aşırı çok yakıyor vibrasyondan 2 sefer plaka kaybettim her yeri oynuyor devamlı bozuluyor sanmayınki 125cc lik bir motoru zorluyorum giidilmesi gereken süratleri hiç geçmedim buda 100km dir bu forumda söylenenlere kesinlikle inanmıyorum ve tavsiye kesinlikle kanuni almayın kanuni haricindeki çin motorlarınıda almayın bir kanuni windy veya racer alacağınıza 2.el 1998 model bi titan alın binin başka sölicek bişeyim yok varsa bu sitedeki testlerin doruluğunu savunan buyursun her yerde bu motorları test ederim
bu site ve test sürüşleri ile ilgili yazdıkları hiçte tarafsızca değil bu sitenin yazdıklarına güvenip kanuni windy aldım ki daha önce kanuniden kazık yemiştim ama düzeldiğini düşündüm motor rezalet aşırı çok yakıyor vibrasyondan 2 sefer plaka kaybettim her yeri oynuyor devamlı bozuluyor sanmayınki 125cc lik bir motoru zorluyorum giidilmesi gereken süratleri hiç geçmedim buda 100km dir bu forumda söylenenlere kesinlikle inanmıyorum ve tavsiye kesinlikle kanuni almayın kanuni haricindeki çin motorlarınıda almayın bir kanuni windy veya racer alacağınıza 2.el 1998 model bi titan alın binin başka sölicek bişeyim yok varsa bu sitedeki testlerin doruluğunu savunan buyursun her yerde bu motorları test ederim
Arkadaş görüşlerini paylaşmış.Ve distribütör dediginiz tamir servisi.Ve kasa içinde gelen motora önçatal a jant takıp bir iki vida sıkılıyor onlar tarafından.Kanunin diyecegide zaten en yakın servise gidin olacaktır.Yapıcı olmak yalnızca.''Motor on numara 120 basıyor titreşim yok yakıt yakmıyor desem yeridir''Demek midir.Eksiler den bahsedilmesi imal eden(montaj diyecektim:queenmerhaba, sizin sorununuz motorunuzun montajı ile alakalı olabilir, şöyleki kanuni firması motorlarını distributorlerine montajsız şekilde gönderiyor, çoğunlukla montajı distributorler yapıyorlar, eğer motorun montajı düzgün yapılmamışsa malesef sizdeki gibi sorunlar çıkıyor. benimkisinin montajı düzgün yapılmış ki bende herhangibir sorun çıkmadı. siz şikayetinizi bir de kanuniye yaparsanız belki onlarda durumu düzeltmek için birşeyler yaparlar, diğer türlü buraya gelip bunları yazmanız pek yapıcı olmuyor bence.
ben ybr de ile sıkıştırdıgım zaman 1. vitste 40 2. viteste 60 3. viteste ise 80 e kadar çiktim ben inaniyorum dogrudur üstelik biz iki kişiydik devir saati 11 bine kadar getirip öyle vites attirdim bi kereye mahsus tabi oda meraktan neyse saygilar
windy s nasıl kullanan yok mu?
windy s nasıl kullanan yok mu?
Uzun yolda ki performansı nasıl acaba...??
[Geçen gün bir ilanda windy 125 S satan arkadaşı aradım. 2009 model yeni almış kışa girildiği için satmak istiyor. Ancak ben uzun yolda gider mi dedim. Motoru satmak istediği halde " abi o zaman senin işine yaramaz bu " dedi... O arkadaşa çok teşekkür ederim...
/QUOTE]İşte bu gibi insanlara ihtiyacı var bu memleketin.Bu insana bende teşekkür edeyim sayende.