Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mhyen,Dostum 22 hp Cbf 250 4-5 Lt yakıyor Runner ise 21 hp sanırsam..Hem Cbf250 vitesli Runner scooter haliyle daha fazla yakacaktır..:)Bu motoru Dylan ile kıyaslayanlara şaşıyorum..:farao:Runner Dylan'a 5 kmh fark atıyor ama 2 Lt'de fazla yakıyor..Basarsan 5'i bile geçiyor..:)

Dün vespa academy'deydim ve de gilera runner için bir test sürüşü yaptım.İlk almayı istediğim buydu fakat imkanlar el vermedi ve şu anki dylanımın sahibi oldum.Öncelikle kendi kafamdaki iki motor arasındaki kıyası yazayım.Kesinlikle dylan satılıp da runner alınmaz.Hızlanması runnerdan bir nebze daha iyi.İlk binmeye verdiğim gazla ön teker biraz havalandı hatta çok şaşırdım:mrgreen:Yakıt olarak Engin Bey 13 kuruş civarı yakıyor dedi ki cidden çok çok fazla yakıyormuş gibi durmuyordu.Motor sesi sanki dizel arabalar gibi geldi, hoşuma gitti:queen:Ayrıca çok beğendiğim yerlerinden birisi de kornası.Çok güzel bir minnkk sesi yapmışlar bayıldım.Bulursam öyle bir korna dylan'ıma da taktırmayı düşünüyorum.Motorun teknik olarak en güzel yeri ise şüphesiz frenlemesi.Ne kadar hızlı gidilirse gidilsin, arka fren rahatlıkla sıkılabiliyor.Ne düşme korkusu oluyor ne de arka tekerin kilitlenme korkusu.Bu bakımdan dylan'dan daha iyi.Ayrıca ondan bayağı ağır ve de yüksekte gidiyorsun bu da güzeldi:cherry:Fazla hız yapıcak bir yer yoktu fakat genel olarak güzele yakın bir motor diyebilirim.Ancak ve ancak dylan'dan sonra bana biraz konforsuz geldi.Koltuğu biraz rahatsız ve de elcikler sanki dylan'dan daha da kaba geldi.
İlgisi için Engin bey'e tekrardan teşekkür ederim.En azından dylan aldım acaba runner alamadım çok şey kaçırdım mı diye düşünürken çok şey kazanmış olduğumu gördüm...

CBA

Ümraniye'de bildiğin iyi bir istasyon var mı hocam?Ben Alemdağ Caddesindeki rüyam pastanesinin karşısında opetten alıyordum ama opet alma diyorsun.Başkaları da bunu önermişti.Sen nereden alıyorsun mesela?

Cem bu aralar hiç gözükmüyor.
Hoppppppp!!!!!
Nerelerdesin Cemmm???

valla öyle yaa yazlıktayım net yok evde cafeyide pek sevimiyom ondan böyle arada sırada giriyom

mhyen
abi sana sondurakta ki shell i tavsiye ederim opette iyidir ama bide sondurakta ki shelli dene bilmiyosan yerini tarif ederim :cat:

Biliyorum bilmesine de oradaki herifler bana çok davar gözüktüler.Cidden iyi bir istasyon mu Celil?Var mı kullanan burayı tanıdık?

valla öyle yaa yazlıktayım net yok evde cafeyide pek sevimiyom ondan böyle arada sırada giriyom

Ara ara girip kendini göster dostum.Olmuyor kaybolmak:cat:

Son düzenleme:
arkadaşlar nerdesiniz yahu dylan topiği ölmüş resmen..yaz geldi herkes motor üstünde anlaşılan..:)

motor cok güzel ama fiyat her zamanki gibi honda oldugu icin :d cok pahalı altında honda kalitesi yatıyo

Dylan 150 hararet lambası yandığında ne yapmalıyım ? :p

Nasıl yaptın bilmiyorum ama ben şimdiye kadar hiç o lambayı yakamadım İzzet abi:mrgreen:Bu arada son hız olaraktan kaçı gördün dylan ile?

arkadaşlar kilometre kontrolu yapalım mı dylan ile en çok kim gezmiş görelim..ben başlıyorum 29000km..

mhyen

Bende yakamadım ki olurya yanarsa..:wiinkk:

benim motorda da haret sorunu vardı. birkaçkere fanın sigortası attı. sonrada fan bozuldu. garantiden değiştirdiler. fan450 ytl civarı. eğer ışık yanarken gidersen motor zarar görebilir. biraz durup bekle bencede. tekrar ederse ihmal etme servise götür bence.

21000 km deyim.

Selam arkadaşlar ben motosiklet servisinde çalışıyorum dylan motosikletler diğer honda motosikletler gibi değiller oldukca kalitesiz yapılmışlar motoru defalarca inceleme fırsatım oldu Bu motosikletle insan yolda kalır hemde hertarafı dökülüyor 1,5 milyarlık motosikletlerin kalitesinden farklı değil sakın paranızı böyle bir motosiklete kaptırmayın dylan sahipleri bizim servise geliyor ben dylanın onlara neler çektirdiklerini duyuyorum allah akıl fikir veriyor insana ama bazılarına verirken biraz az veriyor. sevgilerimle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar