Kırmızıda Çarptı

Selam Arkadaşlar bugün Ökü..ün teki geçiş hakkı bendeyken kırmızıda geçip tam egsoz tarafından motosikletime vurdu. neyse durduk.Adam demezmi suç senin trafik çağıracağım dedi .Onun arabasının tamponunda hafif bir çizik oluştu aslında çarpmada değil hafif bir sürtme olayı oldu maksat benden para kopartmak.Bana senin ehliyetinde yoktur 50 milyon ver gideyim dedi:pr: .Hani polis çağırıyordun ya dedim o sırada bir kişi geldi ve adama bende gördüm kırmızıda geçen sensin dedi o Ökü...ze bende ehliyetimi çıkartıp gösterdim ve sen çağırmazsan ben çağırıyorum trafik ekiplerini dedim.:cat: O nedese beğenirsiniz iyi ya arabada bişey yokmuş polis çağırmaya gerek yok dedi arabasın bindi vın.....Acaba diyorum para koparmak için bilerekmi çarptı diye düşünmekten kendimi alamadım doğrusu....:cyclopsan

belki onun evrakları eksikti. ehliyeti falan kaptırmış olabilir. keşke çağırsaydın diyecem ama çağırma devride bitti. neyse geçmiş olsun

fahrı müfettişler genelde bızlerı şikayet ederler ...neden bu tıplerle uğraşmazlarkı :pr:

öncelikle geçmiş olsun, böyele uyanık öküzlerler varken dikkat etmek lazım :cat:

Selam Arkadaşlar bugün Ökü..ün teki geçiş hakkı bendeyken kırmızıda geçip tam egsoz tarafından motosikletime vurdu. neyse durduk.Adam demezmi suç senin trafik çağıracağım dedi .Onun arabasının tamponunda hafif bir çizik oluştu aslında çarpmada değil hafif bir sürtme olayı oldu maksat benden para kopartmak.Bana senin ehliyetinde yoktur 50 milyon ver gideyim dedi:pr: .Hani polis çağırıyordun ya dedim o sırada bir kişi geldi ve adama bende gördüm kırmızıda geçen sensin dedi o Ökü...ze bende ehliyetimi çıkartıp gösterdim ve sen çağırmazsan ben çağırıyorum trafik ekiplerini dedim.:cat: O nedese beğenirsiniz iyi ya arabada bişey yokmuş polis çağırmaya gerek yok dedi arabasın bindi vın.....Acaba diyorum para koparmak için bilerekmi çarptı diye düşünmekten kendimi alamadım doğrusu....:cyclopsan

geçmiş olsun :rendeer: umarım sizde ve motosiklette önemli bişey yoktur. bu arada polis dışında kimsenin size ehliyet sormaya hakkı yok.

e çağırmadın mı polisi?:silent:

Hocam polisi ben çağırıyorum deyince ya bir şey yokmuş deyip arabasın bindi gitti vınn... Motosikletime bir şey olmadı eğer olsaydı durum farklı olurdu o yüzden bende fazla ses çıkarmadım ve gitti. Bence niyeti benden para koparmaktı.

geçmiş olsun :rendeer: umarım sizde ve motosiklette önemli bişey yoktur. bu arada polis dışında kimsenin size ehliyet sormaya hakkı yok.

Yok o ehliyet sormadı dediği aynen şu--sende şimdi ehliyette yoktur 50 milyon verde gideyim... aynen böyle söyledi.herhalde bu Ökü....her motosikletçide ehliyet yok sanıyor

Son düzenleme:
geçmiş olsun para koparmak için zannetmiyorum böyle bi riski göze alsın ama tam ö.üz müş sana bişey olmamıştır inşallah boşver de geç.

keşke plakasını alıp sen şikayet etseydin adamı... kaza mahallini terk ettiği için trafiği tehlikeye atmak kapsamına giriyor cezası polislerde peşini bırakmıyor yaşadığım için biliyorum... suçta onun üzerine tavuk pisliği gibi yapışırdı kimseyi inandıramazdı sende yeni eksozunun sesini adamın cebinden dinlerdin... neyse yinede ucuz atlatmışsın abicim büyük geçmiş olsun

Teşekkür ederim arkadaşlar aslında şikayet etmeyi düşünmedim değil plakasını bile aldım ama hasar olmadığı için boşver dedim hem aylarca mahkemede sürünmek var ..git gel o yüzden

Arkadaslar Özellikle taksim tarafında bu işleri yapanlar var cete halınde arabalarla işe cıkıp arkadas hafif carpma suretiyle cuzdan canta vs. calma olayları oluyor cogunuz biliyorsunuz bunu buda yeni bir metod olabilir yada arkadas kendini cok uyanık zanneden bir embesil

Ama keşke polis cagırsaydın

PS:daha onceki forumlarda okudugumu paylasmak ısterım bu tarz olaylarda haklıysanız mutlaka polis cagırın zabtı onlar tutsun arkadaslar.

plakayı alıp çarpıp kaçtı zapıt tutmadan ... sağlam başı ağrırdı

öküz diyip durmayın adama öküzlere hakaret ediyosunuz...yine de geçmiş olsun:pale:

Arkadaslar Özellikle taksim tarafında bu işleri yapanlar var cete halınde arabalarla işe cıkıp arkadas hafif carpma suretiyle cuzdan canta vs. calma olayları oluyor cogunuz biliyorsunuz bunu buda yeni bir metod olabilir yada arkadas kendini cok uyanık zanneden bir embesil

Ama keşke polis cagırsaydın

PS:daha onceki forumlarda okudugumu paylasmak ısterım bu tarz olaylarda haklıysanız mutlaka polis cagırın zabtı onlar tutsun arkadaslar.

plakayı alıp çarpıp kaçtı zapıt tutmadan ... sağlam başı ağrırdı

öküz diyip durmayın adama öküzlere hakaret ediyosunuz...yine de geçmiş olsun:pale:

Teşekkür ederim arkadaşlar uğraşmayım diye boş verdim.Ama haklısınız biz boşverdikçe böyle magandalar çoğalır

Maalesef öyle ama uğraşıncada karşındaki kim bilemiyorsun,5-6 sene evvel bağdat caddesinde bir trafi kazasında adam telefonunu almak için elini cebine attı diğeri silah çıkartıyor zanedip ruhsatsız silahıyla vurdu adamı...Hatırlar mısınız?(belki daha eski bir olaydır ama bizim eve yakın olmuştu ve merhum babamın müşterisiydi ondan çok dikkatimi çekmişti.)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçmiş olsun, önemli bişey yoksa uğraşmaya da gerek yok. :cat:

Büyük geçmiş olsun Korkut abi.Bence de yanlış yapmışsın ama.Adam aklı sıra seni öyle korkutmaya çalışıyorsa ona dünyanın kaç bucak olduğunu göstermen çok iyi olurdu:cat:

Geçmiş olsun, önemli bişey yoksa uğraşmaya da gerek yok. :cat:

çok geçmiş olsun dostum..heppimizin derdi aynı ök..zler

Büyük geçmiş olsun Korkut abi.Bence de yanlış yapmışsın ama.Adam aklı sıra seni öyle korkutmaya çalışıyorsa ona dünyanın kaç bucak olduğunu göstermen çok iyi olurdu:cat:

Teşekkür ederim arkadaslar dün baktığımda bir şey yok gibiydi aksam şirketten çıkıp eve giderken küt küt diye bir ses geldi durup baktım egsoz u şaseye bağlayan vida yerinden çıkmış egsozda eğilme olduğundan vida delikleri birbirini karşılamıyor neticede egsozu yerine oturtamadık tanıdık bir ustaya götürüp uzun uğraşlar sonucunda egsoz vidasını yerine taktık (Egsoz borusu eğilmiş) Keşke yerinde daha dikkatli inceleseydim...:pale:

geçmiş olsun, para koparmaya çalışmış çok saygıdeğer arkadaş, ehliyet konusuna gelince, ehliyetsiz çok var racing (ss) motor kullanıpta ehliyeti olmayanlarda var o yüzden herhalde bu genelleme, ama eskiye nazaran daha çok motor ehliyetli var trafikte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar