tamamdır cengizim en kısa zamanda gidiyoruz.oltaları merak etme benim oltaları kullanırız:cat:
eyvallah abi ama genede hazırlayım ben bir kaçtane:cat:
tamamdır cengizim en kısa zamanda gidiyoruz.oltaları merak etme benim oltaları kullanırız:cat:
eyvallah abi ama genede hazırlayım ben bir kaçtane:cat:
cumartesi bol balık, bol resim diliyorum cengizimcanlı karidesi regülatör köprünün ordan toplayabilirsin, yanına balıkçıdan yemlik karideste al dibe atmalık, çupra için:cat:
kısmet be abi balık avında pazarlık olmaz ras gele diyorum![]()
ancak resim gösteriyorsunuz, tutunda biraz yiyelim :mrgreen:
ancak resim gösteriyorsunuz, tutunda biraz yiyelim :mrgreen:
Sitenize bugün üye oldun ve ufak bir problemimle ilgili açtığım konuda Demirgursel arkadaşımın yönlendirmesiyle burayı buldum.
Ben 61 yaşında ve enaz 50 senedir balık kovalıyan bir abinizim,halada kovalıyorum ama bizim buralar balık yönünden biraz zayıf.Mesela bu akşamda eşkina için sahile indim ama sadece bir adet iskorpit tutabildim.
Burayı bulmam çok iyi oldu,bundan sonra tutabildiğim balıkların resimlerini sizlerle paylaşırım,tabi tutabilirsem.
Balıkla ilgili sohbetlerdede aranızda bulunmaya çalışacağım.
hoşgelmişsin abim benim:rendeer:
ama balık çıkmaması zor iş tatlı su o olmazsa acısupardon tuzlu su, kovalayacaksın abi
bu arada ismini, kim olduğunu biraz bahsetsen daha güzel ortam olurdu abim![]()
Sitenize bugün üye oldun ve ufak bir problemimle ilgili açtığım konuda Demirgursel arkadaşımın yönlendirmesiyle burayı buldum.
Ben 61 yaşında ve enaz 50 senedir balık kovalıyan bir abinizim,halada kovalıyorum ama bizim buralar balık yönünden biraz zayıf.Mesela bu akşamda eşkina için sahile indim ama sadece bir adet iskorpit tutabildim.
Burayı bulmam çok iyi oldu,bundan sonra tutabildiğim balıkların resimlerini sizlerle paylaşırım,tabi tutabilirsem.
Balıkla ilgili sohbetlerdede aranızda bulunmaya çalışacağım.
gürol abi çinekopu çok övüyorlar istanbullular, burada tezgahta satılanlara bakınca direk çupra alırım, başka türe elim gitmez pek, ama kendimiz tutsak tadına doyamayız eminimTekrar merhaba.
Adım Gürol Ofluoğlu
Bundan 6 ay evvel çok zor bir barsak ameliyatı daha geçirdim ve sıkıntıları hala devam ediyor.Barsak normalden sık çalıştığı için uzun yola ve gece kalmalı ava şimdilik gidemiyorum.
1 ay kadar sonra tekne ile palamut daha sonra çinekop ve lüfer avı başlar.Benim en sevdiğim av da çinekop avıdır,inşallah bu sene bol olurda bende resimlerini sizlere sunarım.
hoş gelmişsen abim :cat:
gürsel abi yakaladım 20-- 30 tane ama ufak yaw resim atmaya utanıyorum![]()

allahım yaw benim eşim benzerim yok haaa abi az önce konuyu actım sanıyodu aslında actım ön isleme yaptım önce sonrada kapattım hazırladıgım wört sayfasını da sildim bende millet şimdi bakıyo sanıyodum şimdik gülimmi kızıymmi kendime şaşırdım yaw:mrgreen:ale:
işte tekrardan actım
Cowboy şapkamı giyim yanasip deyip çıktım yola gerci solucanlarımı evde unutmuşum ve tutacagımdan hiç ümidim yoktu ama ekmege de vurdu keretalar şöyle babacan bişey yakalayamasam da ufak olsun benim olsun prensibiyle baya eylenceliydi at çek yaptım neredeyse:cat:
Eee ne yapalım bu seferlik kısmetde bu varmış![]()
ellerine sağlık ama bunlar ancak kendine yeter be cengizim :mrgreen:
gürol abi çinekopu çok övüyorlar istanbullular, burada tezgahta satılanlara bakınca direk çupra alırım, başka türe elim gitmez pek, ama kendimiz tutsak tadına doyamayız eminim
ben göle giderim sıklıkla, sazan ve sudak avlarım.en sevdiğim sudak avıdır, bu aralar dubara problemim oluyor, o yüzdende av zayıf geçiyor.
av yaptıkça resimleri buraya yüklerim:cat: sendende bekleriz gürol abi
Evet denizlerin en lezzetli balıklarındandır.Gerçi karadenizin balıuğını hiç biri tutmaz,suyu daha az tuzlu olduğu için buranın balıkları marmara ve egeden daha lezzetlidir.
Çinekop ve lüfer çok mücadeleci bir balıktır,çekerken biraz acele edersen veya yavaş çekersen affetmez misinayı hatta yeli bile keser ve kurtulur.Tutulması en zevkliolan balıklardandır.
Burdada geçen seneler tatlısu levreği dediğimiz kanatları kırmızı olan balıklardan ve sudak çok vardı ama son 2-3 senedir barajı çok kirlettiler ve balık biraz azaldı.
Kısmet olurda balık tutabilirsek tabiki sizlerle paylaşırım.
cengiziiim :rendeer: alkışlıyorum seni (elimde smileysi yok)
abi sayı olarak güzel av yapmışsın, iyi eylendirmiştir.hem zaten sudaki balığa pazarlık olmaz.diyemezsin sen küçüksen oltama gelme kardeşim:mrgreen: ne gelirse kısmet odur.fakat yanlış hatırlamıyorsam sen deniz tarafına gideceğiz demiştin.sakın şimdi bana denizden tuttum abi demeyesin :queen: .
dün akşam yarım saat kadar göle 3 dubara 1 küspeli olta salladım.tabi öncesinde adaşım marmokcu gürsel ve arkadaşı abdullah beni aradılar göl kenarında bici mekanımızda oturuyoruz gel muhabbet edelim dediler tabi beni yolumdan ettilerneyse 1 saat kadar sohbetten sonra baktım bırakacakları yok, dedim hadi sizde gelin beraber oltaya gidelim(hangi akla hizmetle demişsem:mrgreen
dubaralarımı gündüzden toplamıştım, buzdolabına katmıştım.neyse zaten bulunduğumuz yerden birkaç dk. sonra şantiyenin oraya geldik, yoldan baktım suyun kenarında bir reno duruyor, iyi dedim bende az gerisinden olta atarım, suyun kenarına indik dakka 1 gol 1 adam meğer olta atmıyormuş, yanında bayanda var meğer adam diş doktoru:mrgreen: neyse geri toplandık malzemeyi hoca restoranın oraya benim asıl mekana yani.tabi bu arada havada karardı.gecede işe gidecem.salladım 3 olta birer iğneli dubara oltası, 1 tanede hamurlu küspeli.10-15 dk geçti tık yok, bizden 30 mt. yanda adamın zili yere yattı bir.çekti bir sazan.bizde ses yok, baktım dubara oltasının biri sallandı, hemen geldim yanına devamı yok, dedim bu dubarayı aldı gitti
r: yemliyim bari, oltayı çektim ip dolaştı
r:, hava karanlık feneri yakim dedim yanmıyor
r:, yeni pilleri taktım gene hikaye, yanmıyor
r: ,neyse el yordamıyla yeni dubara takim atim dedim oltayı dubara kutusunu devirdikmi alllllah
r:.gürselle apo birbirine bakıyor, bu aksiliğin sebebi hangisi acaba, tabi ben ikisine birden bütün şimşeklerimi yöneltmişim
.anlayacağınız hiç balık alamadan döndük geldik, devamı çarşamba bici toplantısında
![]()
cengiziiim :rendeer: alkışlıyorum seni (elimde smileysi yok)
abi sayı olarak güzel av yapmışsın, iyi eylendirmiştir.hem zaten sudaki balığa pazarlık olmaz.diyemezsin sen küçüksen oltama gelme kardeşim:mrgreen: ne gelirse kısmet odur.fakat yanlış hatırlamıyorsam sen deniz tarafına gideceğiz demiştin.sakın şimdi bana denizden tuttum abi demeyesin :queen: .
dün akşam yarım saat kadar göle 3 dubara 1 küspeli olta salladım.tabi öncesinde adaşım marmokcu gürsel ve arkadaşı abdullah beni aradılar göl kenarında bici mekanımızda oturuyoruz gel muhabbet edelim dediler tabi beni yolumdan ettilerneyse 1 saat kadar sohbetten sonra baktım bırakacakları yok, dedim hadi sizde gelin beraber oltaya gidelim(hangi akla hizmetle demişsem:mrgreen
dubaralarımı gündüzden toplamıştım, buzdolabına katmıştım.neyse zaten bulunduğumuz yerden birkaç dk. sonra şantiyenin oraya geldik, yoldan baktım suyun kenarında bir reno duruyor, iyi dedim bende az gerisinden olta atarım, suyun kenarına indik dakka 1 gol 1 adam meğer olta atmıyormuş, yanında bayanda var meğer adam diş doktoru:mrgreen: neyse geri toplandık malzemeyi hoca restoranın oraya benim asıl mekana yani.tabi bu arada havada karardı.gecede işe gidecem.salladım 3 olta birer iğneli dubara oltası, 1 tanede hamurlu küspeli.10-15 dk geçti tık yok, bizden 30 mt. yanda adamın zili yere yattı bir.çekti bir sazan.bizde ses yok, baktım dubara oltasının biri sallandı, hemen geldim yanına devamı yok, dedim bu dubarayı aldı gitti
r: yemliyim bari, oltayı çektim ip dolaştı
r:, hava karanlık feneri yakim dedim yanmıyor
r:, yeni pilleri taktım gene hikaye, yanmıyor
r: ,neyse el yordamıyla yeni dubara takim atim dedim oltayı dubara kutusunu devirdikmi alllllah
r:.gürselle apo birbirine bakıyor, bu aksiliğin sebebi hangisi acaba, tabi ben ikisine birden bütün şimşeklerimi yöneltmişim
.anlayacağınız hiç balık alamadan döndük geldik, devamı çarşamba bici toplantısında
![]()
suya iade edilebilir ama:wiinkk:
resimdeki balıklardan bir tanesi aynalıya çok benziyor ama diğerlerini israil sazanına benzettim.
bu hızla devam ederseniz seneye tutacak balık kalmaz![]()