Ferrarici Geldiiiiiii

Allah bizi toy yaratmış suç benim mi:wiinkk:

toy derken oyuncak demek istedi sanırım :p
huehue
hoşgeLdin ferrariçii
uzun soLukLu durmicak gibisin cok hızLı gidiyosun :)
bi kaç km sonra radara girersin
kesin keserLer cezanı :)
ben seLLektörü çakayım da günah benden gitsin :D

huehue
hoşgeLdin ferrariçii

Ya kardesim bi dur:) plakayı motoru guzergahı ogrenmeye calısıyoruz burda sende uyandırıyorsun :mrgreen:

Ya kardesim bi dur:) plakayı motoru guzergahı ogrenmeye calısıyoruz burda sende uyandırıyorsun :mrgreen:

never agaın ceza kesmek sızın haddınız deıl efendı gıbı takılın surda kımsenın asabı bozulmasın canı sıkılmasın bız burda nıe varız brbırımızle bılgı alıs verısı yapmak ıcın e bırazda geyık ama sen su kacırıyosun ::144::

kardeşim sen şakamısın yaaa :cyclopsan

ferraricisen biz ne yapalım.bize faydan mı var..çıkıp f430 mu hediye etcen.:queen:çok havalı bişeye benziyon..1000rr fln alınca gelde havanı söndüreyim senin :p

E geyik yapalım yapmasınada ne iş yaparsın,kaç yaşındasın motor tecrüben nedir,motorun nedir bizde geyik yapacağımız adamı tanıyalım.Kimse kimsenin asabını bozmak istemiyor ama kendini tanıtırsan daha hızlı geyiğe gireriz,herkes senin gibi ferrarili değil kimisi woswoslu kimisi doğan kimisi şahin senin hızına yetişmemizi bekleme:mrgreen:

E geyik yapalım yapmasınada ne iş yaparsın,kaç yaşındasın motor tecrüben nedir,motorun nedir bizde geyik yapacağımız adamı tanıyalım.Kimse kimsenin asabını bozmak istemiyor ama kendini tanıtırsan daha hızlı geyiğe gireriz,herkes senin gibi ferrarili değil kimisi woswoslu kimisi doğan kimisi şahin senin hızına yetişmemizi bekleme:mrgreen:

bak canım kardesım senın yaklasımın hosuma gıttı efendy bıseye benzıyosun oncelıle senı tebrık eder falan fılan yanıı.... benım yasım 43 meslegım serbest meslek bıraz daha acayım tıcaret yaparım emıtasyon urunlerı pazarlarım tekstıl uzerıne ..motoruma gelınce vardı sattım honda twıster kaza yapınca sattım kaza derkende sadece yanladım bı kac sıyrıkla atlattık

bende bi motoru bi kere yana yatırayım hemen satarım.Benim için o motorun tadı kaçmıştır artık.Bu arada eywallah ya hoşuna gittiyse ne güzel,umarım forumdan zevk alırsın,hoşgeldin aramıza

biraz hızlı bir giriş oldu ferrarici abim lakin motor denge işidir kontrolsüz sürat ölüm getirir...

never agaın ceza kesmek sızın haddınız deıl efendı gıbı takılın surda kımsenın asabı bozulmasın canı sıkılmasın bız burda nıe varız brbırımızle bılgı alıs verısı yapmak ıcın e bırazda geyık ama sen su kacırıyosun ::144::

Kusura bakmayın!
Yanlız sizin espirilerinize gulunecegini bilmiyordum!
:pr::pr::pr:
forum sizin buyrun devam edin:farao:

huehue
hoşgeLdin ferrariçii

Ama çakılan sellektörler dikkat dağıtıp kazaya sebebiyet de verebilir :p

hoşgeldin güzel kardeşim.şu kasktan bana yapabilirmiyiz bitane:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar