[İzmir - MT]

hadi hayırlı olsun dedem. şampanya alıp geleyim mi denize indirirken kıçına (yada burnuna) vurur kırarız şişeyi:queen::rendeer:

tüm hafta sonu foçadaydım ortam çok güzeldi ama dehşet rüzgar vardı geceleri.

lem önce şişenin içindekini içelim sonra ister kıçında kır ister burnunda kır banane yaw:)
yeterki içindeki nimet zebil olmasın:queen::queen::queen:

bu arada foçada sadece ortammı güzeldi acaba ha:silent:

hadi hayırlı olsun dedem. şampanya alıp geleyim mi denize indirirken kıçına (yada burnuna) vurur kırarız şişeyi:queen::rendeer:

tüm hafta sonu foçadaydım ortam çok güzeldi ama dehşet rüzgar vardı geceleri.

Sağolasın Murat Şampanya değilde, bir motor lazım 30 Hp üzeri sorunsuz ucuz masrafsız .

lem önce şişenin içindekini içelim sonra ister kıçında kır ister burnunda kır banane yaw:)

Arabım , içmek için rakımız var . Şampanyayı gerçekten hiç sevmem ona verilen paraya yazık derim ben şahsen.

Son düzenleme:

ya hangi birini anlatayım güzellikler bitmedi ki foçada. foça kebabı, zeytinyağlı, konserler, diğerleri oooo çok var güzellik çoook...

Sağolasın Murat Şampanya değilde, bir motor lazım 30 Hp üzeri sorunsuz ucuz masrafsız .

Arabım , içmek için rakımız var . Şampanyayı gerçekten hiç sevmem ona verilen paraya yazık derim ben şahsen.

tamam dedem araştıralım bakalım belki bir motor buluruz.:cat::rendeer:

bende şampanyayı sevmem zaten ancak işte böyle oraya buraya vurup kırarım hayatta içmem :queen::queen:

my.php
!

DEDEEEEMMM:):)
büyüksün beee:mrgreen::mrgreen:
ne işimiz var dimi yaw şampanya manpanya bize ne onlardan
yaşasın ASLAN SÜTÜ (YEŞİL EFE TERCİHİMDİR:queen:)

Evelki pazar kalktım titreğimi yıkatayım dedim
murat110qs0.jpg

nasılda bembeyaz köpük banyosu yaptı miss gibi oldu maşallah.

O sırada Viper75 aradı hadi dedeme gidelim dedi. Oysa o bizim dedemizdi ne çabuk da sahiplendi. bastık gittik dedemize. hem hayırlı olsuna hem puzzle yapmaya..

murat106lq6.jpg

Eee gittik de Semra ablanın sanat eserlerinin tadına da bakmadan olmazdı. Zaten dedem bize özel jumbolar da almış. başladık sofra keyfine...

murat107hu4.jpg

kıymalı yumurta ki bayılırım.....:queen::queen::queen:

murat108jk5.jpg

salatamız ve jumbolarımız. ikiside şahaneydi:cat::rendeer::queen:

ve dedem kızdı yaw Wallace bırak fotoyu sofra bekler dedi. yumulduk bizde.
murat109ao9.jpg

bu da son kare.

Resimlerden görüldüğü gibi genelde şampanya içmeyiz. mümkünse tekirdağ. değilse efe. :queen::queen::queen::cat:

arabım kadrim bu mesajı da sırf sana inat olsun diye yazdım. çatlaaa:queen::queen:

murat109ao9.jpg

bu da son kare.

Resimlerden görüldüğü gibi genelde şampanya içmeyiz. mümkünse tekirdağ. değilse efe. :queen::queen::queen::cat:

arabım kadrim bu mesajı da sırf sana inat olsun diye yazdım. çatlaaa:queen::queen:

VAAYYYYY::angry2::::angry2::::angry2::::evil::::evil::::evil::::evil::
bu ne lem bana inat mesaj yazmak haaaaa::evil::

olm bunun acısını çıkaracaaaamm:farao:

DEDEEEMMM görüyonmu yaptığını vallace şıkkının :pale:
ben adam yanımıza gelsin beraber eğlenelim diyom
o bana inat neler yapıyo:farao:

Arabım bırak sen o işgüzarı bir gün al yengemide arap JR. yi de atla gel valla deniz çok güzel gitmek istemezsiniz. Eh artık yeşil mi olur efemi, yoksa tekirmi olur dağmı , jumbomu, kalamarmı onun orasını bilemem.:cherry:

Arabım bırak sen o işgüzarı bir gün al yengemide arap JR. yi de atla gel valla deniz çok güzel gitmek istemezsiniz. Eh artık yeşil mi olur efemi, yoksa tekirmi olur dağmı , jumbomu, kalamarmı onun orasını bilemem.:cherry:
Ali sen gelme kardeşim bize özenip işinden gücünden olma zaten sesine gitarına hasret bıraktın.

Son düzenleme:

Ali sen gelme kardeşim bize özenip işinden gücünden olma zaten sesine gitarına hasret bıraktın.

ben tüm yollara haberci koydum. dedemin eve biri gelirse cebime hemen mesaj geliyor. haberiniz ola:queen::queen::queen:

Evelki pazar kalktım titreğimi yıkatayım dedim
murat110qs0.jpg

nasılda bembeyaz köpük banyosu yaptı miss gibi oldu maşallah.

O sırada Viper75 aradı hadi dedeme gidelim dedi. Oysa o bizim dedemizdi ne çabuk da sahiplendi. bastık gittik dedemize. hem hayırlı olsuna hem puzzle yapmaya..

ooohhh ne güzel de yıkanıyor titrek....sanki abdest alıyor:mrgreen:
Valla masanın manzarası adamın ağızının suyunu akıtıyor::eek:hmy::
birdahaki sefer allah rızası için haber verinde bizde kıyısından nasiplenelim şu nimetlerin.......değilmi Arappp::zencii::

Son düzenleme:
ooohhh ne güzel de yıkanıyor titrek....sanki abdest alıyor:mrgreen:
Valla masanın manzarası adamın ağızının suyunu akıtıyor::eek:hmy::
birdahaki sefer allah rızası için haber verinde bizde kıyısından nasiplenelim şu nimetlerin.......değilmi Arappp::zencii::

abicim o gün sizde çok yakınlardaymışsınız aradım seni ama ulaşamadım. motosikletini gördük sizi göremedik:pr::cat:

Super Moderator
MT-İZMİR Hatırası

dsc02244xa0.jpg

dsc02246qi2.jpg

dsc02247as6.jpg

dsc02248zx9.jpg

dsc02249ho9.jpg

dsc02255do2.jpg

dsc02258hk4.jpg

dsc02259qx7.jpg

dsc02262xt9.jpg

dsc02264kl3.jpg

dsc02265lw4.jpg

Anca toparlanıyor, tatil modundan çıkıyorum, herkese çok çok teşekkür ederim o keyifli akşam için, en kısa zamanda en uzun şekilde tekrarlamak dileğiyle..

İzmir benim kentimdir..:bounce:
:cherry:

Anca toparlanıyor, tatil modundan çıkıyorum, herkese çok çok teşekkür ederim o keyifli akşam için, en kısa zamanda en uzun şekilde tekrarlamak dileğiyle..

İzmir benim kentimdir..:bounce:
:cherry:

önceki hafta sonu ege bölgesine girdiğiniz an haber almıştık, izmire ulaşmanız biraz uzun sürdü ve gelişiniz ani oldu, hazırlıksız yakalandık, biz bişi anlamadık, o en kısa zamanda bi de sağlam bi yol yaparız ki tadından yenmez :wiinkk: hazırlıklara başla bence yoksa sezonun trenini kaçırırsın :cat:

o gece nuri diye sarı bıyıklı bi adam spariş almadan bütün terasa gazoz servisi yapıp adisyon yazmadan gidiyodu bişi anlamadım :silent: :cherry:
dsc02247as6.jpg

çok güzeldi tadı damağımızda kaldı bir daha yapalım sizide ÇAKMA izmirli yapalım :queen:

abii
o kadar söledim beni dinlemediler hep kendileri gittiler yalayıp yuttular
hiç bize sormadılar açmısınız istermisiniz diye:pale::pale::salut:

bak sonunda senide çatlattılar ya :pr:
sanırsam çaarırlar artık bizide:queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar