23/07/2008 tarihin de yapacagim Adana,mersin,silifke,alanya,fetiye,marmaris gezim

Gaziantep İl Temsilcisi
arkadaşlar 23,07,2008 tarıhın de yapacagim Adana,Mersin,silkifke,alanya,Antalya,fetiye,marmaris gezim hakkın da bu yolları bilen daha önce kullanmiş arkadaşlardan bu yerler hakkın da bana bilgi verirlerse sevinirim ve bu saydıgım yerlerde yaşayan arkadaşlarla 5 dakkada olsa tanişmak isterim...

verecegınız bilgiler için şimdiden teşekürler:cat::cat:

Son düzenleme:
Vay ali abime bak hele :pTürkiye turuna çıkıyor abi ben sana akşam yol için yeterli bilgiyi veririm.Ama oradaki arkadaşlarla tanışman çok daha iyi olacaktır.Yolun açık olsun abi rabbim hep seninle birlikte olsun.Seni korusun:rendeer::rendeer:

hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip dönmen dileğiyle aydemir

kazasız belasız yolculuklar abiciğim:)ben gelsem bayan olması şartmı:p:bounce:

23.7.2008 tarih çarşambaya denk geliyor. Adana MT çarşamba akşamları bici buluşması yapıyor menderesde eğer akşam saat 19:30 dan sonra adanadaysan buyur bekleriz. :cat:

Gaziantep İl Temsilcisi
kardeşim yakın zamanda benzer bir rota yaptım. izmir-antalya-olimpos-kaş-kalkan-fethiye-marmaris -datça
gezi yazılarında var Wallace ın yol günlüğü diye.
kaldığım uygun fiyatlı temiz otellerin fotolarını çektim. istersen pm de atabilirim.

kaş kalkan arası çok virajlı ve güzel bir yol. sap tarafın dağ solun deniz. çok güzel geniş sağ virajları var ve aniden dar sol virajlar.

antalyadan sonra bir kaç kez ormanlık yollarda arılar çarptı. hatta bi tanesi boynumdan soktu. baff ya da bandana takmanı öneririm boyun bölgene

yollar temiz ve sakindi. saklıkente de mutlaka gir hatta kelebekler vadisine de. olimposa da.

şimdilik aklıma bunlar geldi. iyi yolculuklar

bu sene ben araba ile mersinden fethiyeye kadar gittiğim yolda eğer tamamen sahil şeridini kullanacaksan gazipaşa yolunda sakin olmanı tavsiye ederim çünkü insan virajlardan sıkılmaya başlıyor. yollarda genişletme çalışmaları mevcut dikkali olunuz. bunların dışında rahat ve eğlenceli bir yol.

Daha önceki Mersin gezinizde işlerim dolayısıyla sizinle görüşememiştik.Bu sefer beklerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar