Kimler sigara içiyor yada içmiyor???

Sigara içiyormusunuz???

• Kullanılan toplam oy
    73
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ben de askerde başlayanlardanım. Günde 8-9 tane (paket değil :mrgreen:) çivi çakıyorum. Zamanla bırakıcam inşallah ama çok zor bu meretten kurtulmak. :pr:

ya ben bugün bidaha düşündüm.yine motorla bi otoban petrolünde...ben bunu bırakmak istemiyorum ki:cyclopsan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşte sorunumuz bu niye bırakıcaz ki diyoruz, ayda 200 milyon benzin parasına tilt olan ben nedense ayda 250 ytl sigaraya verdiğimi hiç aklıma getirmiyorum, 4 sene önce bıraksaydım motorum için kredi çekmeme bile gerek kalmazdı, lanet olsun ya :)

bende çocuk sayılabilecek bir yaştan bu yana (1993) aktif bir nikotin bağımlısıyım, bırakmak istemediğim için halen içiyorum

Sakaryada Doğmuş Ve ''SARIGÖL'''de büyümüş biri olarak,
hiçbir dumanlıyı sevemedım ve aslada sevmeyeceğim,
26 yıllık yaşantım boyuncada ağzıma dahi sürmedim...

''Bu Yazdıklarımı Yeni Tanıştığım Kişilere Söyleyince Herkes Şaşırıyor''

:D:D:D:D

Şarabın (sağlık nedenleri yüzünden haftada en az bir şişe)
yanında arada sırada iyi oluyor, içkisiz pek gitmiyor pis duman.

şu anda okuyorum mesajLArı
yanımda çay + sigara :)
birde erkin baba çaLıyor ki sorma :)
boyLE bir yar istememm
istesemde istesemde istememm
güller bitti diLimdee
nasıL diyeyim biLemem
ESTERABİMM
ESTeRABİMM
sağdan soLdan .. :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
içmiyorum içmiyorum:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
30 sene sigara içmiş ve 3-4 paket içerken bırakmış olduğumu bırakamayanlara hatırlatırım,bırakılır,bırakılır.
ama o bırakmaz.Çorum kenesi bile daha insaflı:)
20 yıl sigara içtikten sonra 70 küsur yaşında mide kanserinden ölen birinin ölüm döşeğindeyken"keşke sigarayı bırakmasaydım" dediğini bile duymuştum.

istesemde çoğu zaman içemiyorum ki midemi bulandıryo iki nefes alıyorum gerisi gitmio ama bazende öyle bi gidiyoki özellikle club de bi paket bitio anlamıyorum paket aldığımda yaklaşık 1 hafta yetio almadığımda günde 2 nefes şimdi ben içio oluyomuyum?:?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
01 06 1994 den beri içmiyorum o beni birakmadan ben onu bıraktım :cherry::cherry:

kimse aşağılama olarak almasın ama sigarayı bırakan kişiler içmeyenlerden üstündür, içenler en düşük insanlardır ,içmeyenler de ortadadır.İnsan kendi olamıyorsa malesef kendinde değildir.Önemli olan yapabilecekleriniz değil yaptıklarınızdır.

çok şükür kullanmıyorum kullananlarda bir an evvel bırakır inşaallah

cana ve mala zarar olduğunu bildiğim halde kaç defa bırakma girişimlerime rağmen bırakamadım gitti şu illeti. Ben bırakmak istiyom ama o beni bırakmak istemiyo.

içmiyorum içmekte istemiyorum içenlerin içinden çıkan afedersiniz o pislikleri gördükten sonra asla hayatımdan memnunum sigarayı bırakmak tamamen kişinin kendisinde bitiyor bırakamıyorum falan hep hikaye kendilerini kandırıyorlar kafasında bitirmeleri gerekir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar