[Türkiye MT] 17-20 Temmuz / Yalova Festival Katılım Listesi

paramı, ne parası ?
o zaman sen bize takıl, bi ara çınarcığa kaçıcaz mavibeach club a, makinalar şirketten, 299 la işin yok tekere bile alabilirsin:cherry:
yalnış anlaşılmasın benim sraddan dahsediyorum, kadran analog ya, o açıdan yani:cherry::p

anladım siz racing istiyorsunuz :queen: festival alanı zaten maviş'in dibinde :p parasız olacaksa o sizin yeteneğinize bağlı..süslenin püslenin öle gelin :queen:

Super Moderator
yarın Giresuna gidecek olmasam kessin gelirdim .. :p

yarın diil zatem haftaya buluşuyoruz biz:p:queen::queen:
cumadan gidicekler bana ö.m. atın
haftaya cuma iş çıkışı yola çıkıyorum haremden dewam ederek eskihisara geçicem güzergah bu şekilde gelmek isteyenler lütfen ö.m.:cat:
haremden hareket saati takriben 18,30-19,00

yarın giresuna gidip ertesi gün dönmicem ben .. müsade edin de gitmişken kalayım orda .. :cherry:

önceden gelmeyi planlar.yada yalovaya gelicez ama yol yordam bilmiyorum diyenler için

arkadaşlar yalova geldiğinizde tam merkezde foto yıldız neresi olduğunu sorduğunuzda herkes size gösterir...(benim çalıştığım yer) gelin hem tanışmış oluruz hemde nasıl gideceğiniz yada başka bir ihtiyacınızı görebilmek için yardımcı olurum...ihtiyaç duyan yada tanışmak isteyen herkesi beklerim...akşam en geç 21,00 gibi festival alanındayım zaten

günceL....!

GKN

Bizim en bitik halimiz bile para eder bilader :p

benden sana helalinden 5 lira :p
anladım siz racing istiyorsunuz :queen: festival alanı zaten maviş'in dibinde :p parasız olacaksa o sizin yeteneğinize bağlı..süslenin püslenin öle gelin :queen:

bana racing tabi, ama tekü ya enduro kros tarzi 80 model bişi olur:cherry:

yarın diil zatem haftaya buluşuyoruz biz:p:queen::queen:
cumadan gidicekler bana ö.m. atın
haftaya cuma iş çıkışı yola çıkıyorum haremden dewam ederek eskihisara geçicem güzergah bu şekilde gelmek isteyenler lütfen ö.m.:cat:
haremden hareket saati takriben 18,30-19,00

cumartesi sabah yollardayız kısmetse:wiinkk:

benden sana helalinden 5 lira :p

bana racing tabi, ama tekü ya enduro kros tarzi 80 model bişi olur:cherry:

cumartesi sabah yollardayız kısmetse:wiinkk:

Arkadaşım senin gixxer dedemin zamanında favori motorlardandı :p XT'm 2007 modeldir belirteyim :p 80 kuşağı sana daha uygun.Taze istiyorum ben :p

Arkadaşlar bu festivale gelmeyi çok istiyorum ama kız arkadaşım ayağı alçıda :(
O güne kadar çıkmış olursa mutlaka ordayım.
Bu arada motordan düşmedi (çok şükür) yürürken oldu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
malı bıze gaz yıyen bı makıne olsn yeterlı bence yaa ıstanbul drıver gorsun:D:D

geçen seneki çok güzel geçmişti malesef bu sene hiç bir şey istediğim gibi gitmedi gitmiyorda keske bende aranıza katılabilseydim en kısa zamanda görüşmek dileği ile :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar