[Türkiye MT] 17-20 Temmuz / Yalova Festival Katılım Listesi

bekliyoruz arkadaşımmm :cat:

önceden gelmeyi planlar.yada yalovaya gelicez ama yol yordam bilmiyorum diyenler için

arkadaşlar yalova geldiğinizde tam merkezde foto yıldız neresi olduğunu sorduğunuzda herkes size gösterir...(benim çalıştığım yer) gelin hem tanışmış oluruz hemde nasıl gideceğiniz yada başka bir ihtiyacınızı görebilmek için yardımcı olurum...ihtiyaç duyan yada tanışmak isteyen herkesi beklerim...akşam en geç 21,00 gibi festival alanındayım zaten :p

Son düzenleme:
playboy_77 arkadaşım çok iyi olur bende düşünüyordum erken gidersem nerde nasıl kalırım ortam nasıl bi yer diye, gelince bulurum seni bana festival gününe kadar 2 3 gecelik bi pansiyon otel lazım birz plajda takılayım deniz yapalım bunlar için yardımcı olursan sevinirim

bekliyoruz arkadaşımmm :cat:

önceden gelmeyi planlar.yada yalovaya gelicez ama yol yordam bilmiyorum diyenler için

arkadaşlar yalova geldiğinizde tam merkezde foto yıldız neresi olduğunu sorduğunuzda herkes size gösterir...(benim çalıştığım yer) gelin hem tanışmış oluruz hemde nasıl gideceğiniz yada başka bir ihtiyacınızı görebilmek için yardımcı olurum...ihtiyaç duyan yada tanışmak isteyen herkesi beklerim...akşam en geç 21,00 gibi festival alanındayım zaten :p

Her türlü ihtiyacımızı görebilecek misin :p

playboy_77 arkadaşım çok iyi olur bende düşünüyordum erken gidersem nerde nasıl kalırım ortam nasıl bi yer diye, gelince bulurum seni bana festival gününe kadar 2 3 gecelik bi pansiyon otel lazım birz plajda takılayım deniz yapalım bunlar için yardımcı olursan sevinirim
daima beklerim...pansiyon yada Vs. yer bulurum sana sorun değiL.oda olmadı benim misafirim olursun ne olcak yaa :cat:
Her türlü ihtiyacımızı görebilecek misin :p

okadarda demedik :p çok isteyen varsa buluruz onuda :queen:

playboy_77 arkadaşım teşekkür ederim
mali; sürpriz diyo bu iş karpuza kadar düşer sölemedi deme
bide adanadan başka gelicek arkadaşlar var mı olabilirmi

Son düzenleme:

gelicek arkadaşlar vardı..ihtiyar genç birileri gelecekti.fakat hangi topic'de yer alıyor hatırlamıyorum şimdi...gelirsen ben burdayım.beklerim daima :cat: elimden geleni yaparım :bounce:

palyboy 77 nin temin edemedikleri için 0532 747 7... GKN :cherry:

banada banada banada:p

150 ytl hazırlayın ozaman..deneyen arkadaşlarım var:queen: paranın hakkını verdiğine söledi makine.299 yapıyormuş :p birde seçici bir makineymiş.öle herkesi üstüne almıyormuş söylim :queen:

Son düzenleme:

GKN

150 ytl hazırlayın ozaman..deneyen arkadaşlarım var:queen: paranın hakkını verdiğine söledi makine.299 yapıyormuş :p birde seçici bir makineymiş.öle herkesi üstüne almıyormuş söylim :queen:

paramı, ne parası ?
o zaman sen bize takıl, bi ara çınarcığa kaçıcaz mavibeach club a, makinalar şirketten, 299 la işin yok tekere bile alabilirsin:cherry:
yalnış anlaşılmasın benim sraddan dahsediyorum, kadran analog ya, o açıdan yani:cherry::p

Olamaz.Biz geliyoruz diye gelecekse de gelmez hiçbiri :p
palyboy 77 nin temin edemedikleri için 0532 747 7... GKN :cherry:

banada banada banada:p
Çaldırırım ararsın :p
gelicek arkadaşlar vardı..ihtiyar genç birileri gelecekti.fakat hangi topic'de yer alıyor hatırlamıyorum şimdi...gelirsen ben burdayım.beklerim daima :cat: elimden geleni yaparım :bounce:

Motor kiralamak için bir de paramı vericem.. Çok ayıp :p
paramı, ne parası ?
o zaman sen bize takıl, bi ara çınarcığa kaçıcaz mavibeach club a, makinalar şirketten, 299 la işin yok tekere bile alabilirsin:cherry:
yalnış anlaşılmasın benim sraddan dahsediyorum, kadran analog ya, o açıdan yani:cherry::p

Playboyda iş yok moruk.Senle takılalım:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tequuuu bu skull nerelerdde ben bu adamı bulamıuormmm patronn cok acıl benı bull :D

19 u öğleden sonra tekirdağdan şuanda 2 makine yola cıkıyoruz... öğleden sonra gidecek olanlar istanbuldan yola cıkacaklar haber versinler özelden mözelden... berabER gidelim...

Olm sen adamın dengimisin ki bulacan :p Koskoca admin o sense maraba takımı :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar