slm bende bi kymco sahibi olarak tabiki kymco diyorum mondialden çok daha üstün bi marka bide kymco için çin malı diyen arkadaşlara çok kızıyorum kaçkere taiwan malı olduğunu yazdık burda birisi motoruna şunu yazdırmış BEN YANDIM ELLER YANMASIN KİMSE MONDİAL ALMASIN paranı biriktir geç olsun sorunsuz olsun
tek diyeceğim kymco yu çin motorları ile karıştırma
ne kymcoymuş be benim arkadaşda da var 1 sene olmadan döküldü kaza falan da yapmadı temiz bakmasına rağmen ama ben 2 sene oldu alalı işte resmi kymco ya bile fark atıyorum 3 kişi 110 görüyor motor önemli değil kullanıcısı önemli kymco su olan gelsin kapışırız. gerçi ben ybr lerle kıyaslarım ben motorumu bu arada ybr olan arkadaşlarım motorunu 138 bile görüyo bence mondial 150 kn[/QUOT
SELAM MUHARREM BEN BARBAROSLU '' SİYAH İNCİ ÇıLGıN YBRCi '' EVET SANA KATILIYORUM TABİKİ HER MONDİAL İYİ OLMAYABİLİR AMA AMA BU BAHSİ GEÇEN ARKADAŞIMIN MONDİAL 150 KN KYMCO'DAN BİN KAT İYİ ÇÜNKÜ İSPATINI KENDİMİZ GÖRDÜK DEDİĞİ GİBİ DAHA 1 SENE SİNİ DOLDURMADAN DÖKÜLDÜ AMA MONDİAL TAŞ GİBİ DURUYOR... ŞİMDİ GELELİM ASIL MESELEYE BEN BİR YAMAHA YBR Cİ OLARAK >> KALİTE + VE GÖRÜNÜŞ+HIZLILIK BAKIMDAN YBR KULLANANLARIN ŞİKAYETÇİ OLDUKLARINI HİÇ DUYMADIM HAKİKATEN ÇOK KONFORLU BİR MOTOR..BEN BİR YBR Cİ OLARAK YAMAHA TAVSİYE EDERİM....