slm bendede var mondıal 110ft bende zamanında yaptım essekgıbı pısmanın sımdı her tarafı dökuluyo ama yınede elıne saglık motor gusel olmus ama dıkkat et elınde kalmasın derım
görüntü güzelliği olsun istenmiş ve bence başarılı da olunmuş :wiinkk:
bence arkadan polis bakınca görmesin diye olmuş![]()
Bitane daha damladı..
Ne diye paranıza yazık edersiniz anlamıyorum ya.Ayrıca modifiye dediğin biraz uyumlu olur,göze hoş gelir.Benden önceki de söylemiş renk uyumu yok.Kafadan modifiyen tutmamış.Amortisözleri profil demirle değiştirmişsin.At o motoru çöpe
.Adamlar ihtiyacın olur diye koymuşlar işte abidik gubidik bir çift.Ne diye çıkartıp kaseye yazık ediyosun ki
Bana göre boş işler bunlar.:farao:Hiç kusura bakmasınlar yolda gördüm mü mutlak kıllık yaparım bunlara....
Benimki sanayiden çıkmıyo bunlar ne ara modifiyesiyle uğraşıp gezmeye çalışıyorlarsa![]()
yazılan mesaj ları baştan sona okudum daa..
arkadaşım sen olum lu yazanlara güzel ve hoş cevaplar vermişsinde ii
olumsuz cevap yazanlara niye ters çıktın ki abi ?
sonuçta sen konuyu buraya açıp yorum bekliyosun ve herkesin cevabına fikrine saygılı olman lazım değilmi
bu arada (plakalı)ibaresi hoşuma gitti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba arkadaşlar.(size göre arkadaş felan değilim ama...)
Size söylediğim gibi etrafımdaki motorların resimlerini çekip yawaş yawaş siteye koyuyorum.
Bu motorun foto sunu çekme sebebim plakasız motora karşı olan kişiler için.İçiniz rahat olsun plakası war.
Peki bu motor için youmlarınız nelerdiR.?
Benim motorDa yıldızlara çok kişi iyi olmamış demişti.Bunda YıLDıZ yoK.![]()