[Eskişehir - MT]

önemli değil hamza:cat: ya bu pizza hut nerde ben bi uğrasam iyi olacak.Bir de çarşıda kirası fazla olmayan düzgün bi yerlerde,kalınabilecek durumda olan bi ev aranıyor.Bilginiz olursa haber ederseniz sevinirim...

Ahmet Espark'ta En Üst Katta ( Media Markt'ın Olduğu Kat) :cat: Gelirsen Eğer Kasadakilere Ya Da Birilerine Sor Hamza yada Hamza Taşkır Burada Mı Diye Hem Görüşmüş Oluruz Hemde İşe Girmek İstersen Elimden Geldiği Kadar Yardımcı Olmaya Çalışırım :cat:

arkadaslar zeus marka kask alacam da çene açılır olması kaza anında tehlike yaratırmı ki size de sorayım dedım

Benim Kırmızı Kaskımdan Önce Kullandığım Gri Kask Senin Alacağın Tiptendi Hatta Durmuş Abide Duran Kask Benim Görmüşsündür :cat: Ben Uzun Bir Süre Kullandım Düştüm,Kalktım Ama Senin Dediğin Gibi Birşey Olmadı Yani Merak Etme Kalitesi İyiyse Kolay Kolay Bişey Olmaz...Benim Kaskı Değiştirme Sebebim Stiliydi Yoksa Hiç Bir Zararını Görmedim Daha Gıcır Gıcır Duruyordu :cat: Tabi Düşüp Kalkınca Çizikleri Vardı :) :cat:

selam eskişehirli dostlar size bişey danışacaktım sayfanız güncel diye

ben şimdi sigortayı ödedim plaka ruhsat yapan yere ama vergıyı bu ay ödiyemedim vergiden sorun cıkarmı yolda trafik durdursa ne yapar bir yardum lütfen bugun yola cıkacamda...

selam eskişehirli dostlar size bişey danışacaktım sayfanız güncel diye

ben şimdi sigortayı ödedim plaka ruhsat yapan yere ama vergıyı bu ay ödiyemedim vergiden sorun cıkarmı yolda trafik durdursa ne yapar bir yardum lütfen bugun yola cıkacamda...

çıkmaz önemli olan trafik sigortanın ve frenmuayenin tam olması vergi borcu satışda ve fren muayenede lazım

Merhaba Cihat abi ; aslında olabilirdi ama ben tatile gidiyorum. Burada yokum.

Gitmek isteyen arkadaşlar olursa buraya yazsın. Haberleşin. Şimdiden hayırlı yolculuklar... :cat:

13 Temmuz 2008 Pazar sabahı Bursa-KUMLA yapmak isteyen varmı?

cihat abi biz belk gıdebılrıız dee ne sen bıze ne bız sana ayaka uyduramayız bursa yapmayı dusunuyoruz

Ahmet Espark'ta En Üst Katta ( Media Markt'ın Olduğu Kat) :cat: Gelirsen Eğer Kasadakilere Ya Da Birilerine Sor Hamza yada Hamza Taşkır Burada Mı Diye Hem Görüşmüş Oluruz Hemde İşe Girmek İstersen Elimden Geldiği Kadar Yardımcı Olmaya Çalışırım :cat:

Benim Kırmızı Kaskımdan Önce Kullandığım Gri Kask Senin Alacağın Tiptendi Hatta Durmuş Abide Duran Kask Benim Görmüşsündür :cat: Ben Uzun Bir Süre Kullandım Düştüm,Kalktım Ama Senin Dediğin Gibi Birşey Olmadı Yani Merak Etme Kalitesi İyiyse Kolay Kolay Bişey Olmaz...Benim Kaskı Değiştirme Sebebim Stiliydi Yoksa Hiç Bir Zararını Görmedim Daha Gıcır Gıcır Duruyordu :cat: Tabi Düşüp Kalkınca Çizikleri Vardı :) :cat:

hamza o grı kask sımdılık bnde ama artık vızoru yok , bir kerede kafada iken bodruma gırdım eve cıkamk ıcın tepede kı su borularını unutup kafayı prdon kaskı vurdum ufak tefek cızıkler oldu . neyse

bende agustosta bır ızmır yapıp askere gıdenekadar calısacam ondan sonra

bu arada aksam kı fanta genclık konserıne gıdıyoruz. sıhhıye kavsagında toplanıp gıdıyoruz

Son düzenleme:
hamza, akşam üstü olumsuz bi durumu sıyrıksız atlattı :) ilerde yatık bi sco gördüm insanlık namına kırmızıda geçtim bastım gittim yanına kaldırayım diye meğer bizim hamza'ymış :) geçmiş olsun adamım :mrgreen: arka frenini yaptır bir an önce :)

hamza, akşam üstü olumsuz bi durumu sıyrıksız atlattı :) ilerde yatık bi sco gördüm insanlık namına kırmızıda geçtim bastım gittim yanına kaldırayım diye meğer bizim hamza'ymış :) geçmiş olsun adamım :mrgreen: arka frenini yaptır bir an önce :)

nerde oldu abi hamzanın msn de acık degıl kı soralım bır seyı yok ıns

hamza o grı kask sımdılık bnde ama artık vızoru yok , bir kerede kafada iken bodruma gırdım eve cıkamk ıcın tepede kı su borularını unutup kafayı prdon kaskı vurdum ufak tefek cızıkler oldu . neyse

Olsun önemi yok zaten o kask baya darbe gördü bendeykende vizör sorunluydu :cat:

Evet ya :cat: Sinan Abiyle karşılaştık ama biraz tatsız bir karşılaşma oldu :pale:Adam önüme fırladı çarpmadan geçtim anaaaa :cyclopsan bi baktım arkadan el kol yapıo bide :) bende sinirlendim durup şunu bi döveyim dedim tabi hemen durmak için o sinirle iki frene birden sert asıldım motor altımdan kaydı zaten nasıl sinirlendiysem motoru öyle devrik halde yolda bırakıp adama bağırmaya başladım "Işıklara bak şeref... renk körü müsün?" diye tam adamın üstüne giderken bi baktım adam gözden kaybolmuş derken bi YBR yanaştı yanıma o da ne Sinan abi :mrgreen: Zaten onla biraz muhabbet ettik sinirimi aldı üstümden tekrar teşekkürler abi :rendeer:

nerde oldu abi hamzanın msn de acık degıl kı soralım bır seyı yok ıns

Yok yok Eray fizik olarak sağlamım ama ruhsal olarak gayet sinirliyim.Ya kardeşim yaptın bi hata kırmızıda geçtin eyvallah ama birde arakadan el kol yapıp laf söylüyo...Ya nasıl attı tepemin tası böle o anda karşımda olcaktı vurcaktın kafasına kaskı devircektin onu orda :pr::pr:

cihat abi biz belk gıdebılrıız dee ne sen bıze ne bız sana ayaka uyduramayız bursa yapmayı dusunuyoruz

bende agustosta bır ızmır yapıp askere gıdenekadar calısacam ondan sonra

bu arada aksam kı fanta genclık konserıne gıdıyoruz. sıhhıye kavsagında toplanıp gıdıyoruz
Önemli olan gurup gitmek illa gaz açmaya gerek yok.

iyi günler Eskişehir MT.
Eskişehir MT kısada olsa toplu bi gezi falan ypmıyormu. yoksa yapıyorda paylaşılmıyormu. eskişehirin yerlisi olmadığım için bende biraz fıransızmı kalıyorum olaylara acaba.

Evet ya :cat: Sinan Abiyle karşılaştık ama biraz tatsız bir karşılaşma oldu :pale:Adam önüme fırladı çarpmadan geçtim anaaaa :cyclopsan bi baktım arkadan el kol yapıo bide :) bende sinirlendim durup şunu bi döveyim dedim tabi hemen durmak için o sinirle iki frene birden sert asıldım motor altımdan kaydı zaten nasıl sinirlendiysem motoru öyle devrik halde yolda bırakıp adama bağırmaya başladım "Işıklara bak şeref... renk körü müsün?" diye tam adamın üstüne giderken bi baktım adam gözden kaybolmuş derken bi YBR yanaştı yanıma o da ne Sinan abi :mrgreen: Zaten onla biraz muhabbet ettik sinirimi aldı üstümden tekrar teşekkürler abi :rendeer:

rica ederim kardeşim :) kim olsa aynı şeyi yapardım farketmez bende motor tipi ve yaptığı iş. :) zaten elimden geldiğince hem yol tutmaya çalışıyorum hemde yol veriyorum ilaçcı, pizzacı arkadaşlara :) tesadüf sen dekgeldin :)

iyi günler Eskişehir MT.
Eskişehir MT kısada olsa toplu bi gezi falan ypmıyormu. yoksa yapıyorda paylaşılmıyormu. eskişehirin yerlisi olmadığım için bende biraz fıransızmı kalıyorum olaylara acaba.

valla bu aralar merkezdeyiz ali :) emok'a filan gittik geldik onun dışında cihat abi'nin daveti var :) gitmek isteyen irtibata geçebilir. :) benim iş şeklim değiştiği için son güne kadar şuan bişey söleyemiorum :)

baktım güzel fotolar eklemişin:)

len şu üç tekerliyi bi bulamadıydım varmış bak demekki :)

070887.jpg

iyi günler Eskişehir MT.

hocam eskişehir mt de kımse fransız kalmaz [email protected] ekle gezı yapacak olursak goruselım ,

Önemli olan gurup gitmek illa gaz açmaya gerek yok.

tamam cihat abi biz gidecek olursak ben sana haber verırım dukkana gelıp tmm abicim haftaya pazar falan olabılır abi ekonomı hıc uymuyor ki tam gıdecez dıyoruz baska bır sey cıkıyor neyse abı hıc merak etme ben sana haber verırım

Son düzenleme:
merhaba eskişehir mt.
kabul ederseniz bende artık aranızdayım :) hepinize kazasız sürüşler

hoşgeldin leo07 :) kazasız sürüşler :)

bendeniz Eskişehir Mt Sosyal Mesaj Yetkilisi oluyorum :cherry: adım sinan :mrgreen:

bu arada sölemeyi unuttum bugün fabrikaya almanlar geldi :) hans ve pearl :)ingilizce konuşuyorlardı. :) almanların hans ismi, bizim ali gibi bişey anlattıklarına göre :) baya bi konuştuk çat-pat-küt yapacağımız işleri anlaştık. :) ama çok cana yakın insanlar gerçekten. :) bana paslanmaz krom alaşımlı çelikten tek sefer bilendiğinde yaklaşık 2 ay kullanılabilen matkap ucu verdiler :) 1 hafta burda olacaklar ekimde tekrar gelecekler ve gelişlerinde sanırım bana başka hediyeler de getircekler :) öle dediler :) motosikletim var diye de söledim :p orda genelde bmw motorlarına biniyorlarmış suzuki de varmış fakat honda az kullanılıyormuş :). hatta scooteri bile varmış bmwnin de fiyatı karşılaştırdığımızda burda çin malı 250lik bişeye denkgeldi :) keşke bitane R1 filan getirseler :queen:

merhaba eskişehir mt.
kabul ederseniz bende artık aranızdayım :) hepinize kazasız sürüşler

en sonunda getırdık senı leo h.b adamım

altımda var 1300 bir hayabusa
binmek ister gönlüm doya doya
ama kontak acmaya korkar oldum
benzin fiyatı 5 lıraya yaklasınca

tekirdağdan ardahana gıtmek ısterım
ben tuvalate bıle motorumla gıderım
ben bu motor işte sımdı bınerım
5 lira da yetmez 10 lira olsun tayyip baba

ALINTI DEĞİLDİR , KENDİ İMALATIM

Son düzenleme:
valla bu aralar merkezdeyiz ali :) emok'a filan gittik geldik onun dışında cihat abi'nin daveti var :) gitmek isteyen irtibata geçebilir. :) benim iş şeklim değiştiği için son güne kadar şuan bişey söleyemiorum :)

sinan yeni işin ve yeni motosikletin hayırlı olsun. alman arkadaşlarında aklından geçeni getirirler umarım. buarada durmuşun domateslerini toplamaya nezaman gidecez yaw.:p
yoksa siz topladınızmı:pale:

sinan yeni işin ve yeni motosikletin hayırlı olsun. alman arkadaşlarında aklından geçeni getirirler umarım. buarada durmuşun domateslerini toplamaya nezaman gidecez yaw.:p
yoksa siz topladınızmı:pale:

durmuş tarlada kendi kendine topluyor galiba, yakın zamanlarda soyle gurup halınde bır gezı yapsak fena olmaz bursa mudanya gemlik falan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar