6 temmuz lüleburgaz gezi fotoları

Güzel bir organizasyon olmuş. Katılanların bir çoğu arkadaşımdır. Eleştiri yapmak istemem ama BMW F650 yi kullanan arkadaşım, klübün başkanı olarak kask konusunda örnek olması gerekirdi. Herşeye rağmen güzel geçen bir gün olduğu her haliyle belli.Paylaşım için teşekkürler.

Puhahaha yav güzel gezi olmuş,
Ben
motor
Ben
keçi
Ben
deniz
Ben
gün batımı
yine Ben
yol
ve gene ben
motor
ve kahretsin gene ben
Ben ve babam
lanet olsun gene ben
Ben ve annem
shit gene ben
hep ben
sonzuka kadar ben

1 Kez söyleyin anlaşılır zaten.

Söyleyecekler kardeşim, sitede 50 bin kişi varsa 50 bini de söyleyecek ki kask takmayan kafaya kask takılması gerektiği girsin,
Sende doğru olanı söyle kaskın takılması gerektiğini söyle, burda kask tanık diyen hiç kimse arkadaşların kötülüğünü istemiyor, eleştirilere açık olunacak, böyle bir siteyi böyle fotoğraflar konursa sitenin davrının ne olduğu bilinsin,
bu site yanlışa doğru demez, görmezliktende gelmez, bu da böyle biline.

Söyleyecekler kardeşim, sitede 50 bin kişi varsa 50 bini de söyleyecek ki kask takmayan kafaya kask takılması gerektiği girsin,
Sende doğru olanı söyle kaskın takılması gerektiğini söyle, burda kask tanık diyen hiç kimse arkadaşların kötülüğünü istemiyor, eleştirilere açık olunacak, böyle bir siteyi böyle fotoğraflar konursa sitenin davrının ne olduğu bilinsin,
bu site yanlışa doğru demez, görmezliktende gelmez, bu da böyle biline.

Sende sitenin ağası mı kesildin şimdi arkadaşım?
Yok öyle yok böyle ben burada dedim mi kask takılmaz yada takılması gerekmez diye?
He ordan burdan bişeyler çıkarmak istiyorsanız ben söyliyim koruma fazla kullanmam sehir içinde sıkıyo beni birilerinin söylemeside etki etmiyo..
He birgün bişey gelir başıma ondan sonra jeton düşer belki ama öyle böyle birilerinin demesiyle yapmam hiçbişeyi..
Alın işte eleştirmeye bir konu burdan devam edin isterseniz :queen:

Bu yeni polemik için çok uykum var .Topic kilitlenmesse yarın yazarım :p

insan gibi paylaşım yapıyorum hepiniz suyunu çıkarıyosunuz bidaha bişey yazmıycam::rantinp:

Paylaşım için teşekkürler.Hoş bir gezi olmuş.Arkadaşların tepkisi jöleli kafalarla,korumasız ve kasksız motora binenlere.Haklılarda.Korumalar zorunlu değil ama kask zorunlu.İstesenizde istemesenizde mecbur takacaksınız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
insan gibi paylaşım yapıyorum hepiniz suyunu çıkarıyosunuz bidaha bişey yazmıycam::rantinp:
Tepkilere daha sakin cevaplar vermeye çalış,kaçma!.Direnmeyi öğren.
mücadele etmeyeceksen motora binmeye heves etme:)
Motorculuk başlı başına bir mücadeledir,motorla,yol ile trafikteki it kopuk ile,sosyal baskılar ile mücadele etmektir motorculuk.
cafe,klavye motorcuları ile yol motorcuları farklıdır bunu unutma...

cok güzel bit gezi oldugu cok iyi tahmin edebiliyorum cünki ben de bir motor tutkunuyum hiz yapmayi ve eksoz sesine bayilirim.ilk motor askim 14 yasimda basladi karamanda teyzemin oglu ile jawa yaptigim tur cok ilgimi cekti ve o gün bu gündür motor titkunu oldum,almanyada yasiyorum ve hayalim birgün türkiye turu yapmak.sevgiler ve saygilar gurbetten gülay.:wiinkk:

Sende sitenin ağası mı kesildin şimdi arkadaşım?
Yok öyle yok böyle ben burada dedim mi kask takılmaz yada takılması gerekmez diye?
He ordan burdan bişeyler çıkarmak istiyorsanız ben söyliyim koruma fazla kullanmam sehir içinde sıkıyo beni birilerinin söylemeside etki etmiyo..
He birgün bişey gelir başıma ondan sonra jeton düşer belki ama öyle böyle birilerinin demesiyle yapmam hiçbişeyi..
Alın işte eleştirmeye bir konu burdan devam edin isterseniz :queen:
acaba diyorum kimse birbirini kırmayacak yaklaşımda bulunsa daha güzel olmazmı:rendeer:tamam herkes hayatını kendisi için yaşar ama ortak paylaşımlarda bulunan insanlar ne kadar hakkı olmasada kendini diğer kişilerden de sorumlu hisseder.mesela bende :)
Bu yeni polemik için çok uykum var .Topic kilitlenmesse yarın yazarım :p
mali tartışma için bide randevumu veriyorsun:phelal olsun
sende hoşgörülü olmaya çalış bence iyi yorumlayanda olacaktır kötüde
cok güzel bit gezi oldugu cok iyi tahmin edebiliyorum cünki ben de bir motor tutkunuyum hiz yapmayi ve eksoz sesine bayilirim.ilk motor askim 14 yasimda basladi karamanda teyzemin oglu ile jawa yaptigim tur cok ilgimi cekti ve o gün bu gündür motor titkunu oldum,almanyada yasiyorum ve hayalim birgün türkiye turu yapmak.sevgiler ve saygilar gurbetten gülay.:wiinkk:
sende bize almanyadan resimler yüklesen anlatsan ne güzel olur gülay:cat:şimdiden teşekkürler:rendeer:
gezilerin devamı gelicek fotolarında devam gelicek:)

gelsin tabi:cat:
kızmada : ben-başka resim-ben-diğer resim-yine ben-başka:queen:
hoş olmuş, eleştiri olarak algılama:rendeer:

merhaba

Arkadaşlar uun zamandan beri bu foruma girmemiştim..Ama şu an görüğüm güzel şeylerin arkasında ki bu kask takılmaması olayına fena halde takmışsınız..

Aslında doğru konuyu da herkes anlamıştır zaten ve herkesinde bildiğinden hiç kuşkum yok..KASK GEREKLİ BİR KORUMADIR, MOTORA KASKSIZ BİNİLMEZ.

Ama arkadaşlar burada atladığınız çok daha önemli ve daha güzel bir konu var aslında Lüleburgaz' da bir motosiklet klubünün kurulmuş olması ve motorcuları resmi olarak bir araya getirmesi birlik ve beraberliği sağlamaya yasal adım atmış olması..Çevrenize bir bakın kaç tane motosiklet klubü vra?? sayıları her geçen artmakla beraber açılan bu kluplere destek vermemiz gerekir..Kişiler özveriyle çalışarak birtakım işler yapmaya çalışmaktalar...Kask takmayı unutmayalım ama yapılan bu olumlu ve tanıtıcı girişimi de atlamayalım..

Ben bir uzun yol motorcusu olarak avrupa ve Türkiye de birçok yere gittim bana hiçkimse demesin sakın kask takıyoruz diye hiçkimsede burada ki arkadaşlara kasksız binilmez diye ahkam kesmesin...

Tebrikler arkadaşlar hem klubünüzün tanıtımı hemde birliği sağlamanız adına teşekkür ediyorum..Gezilerinize katılabilmek isterim...Ama yinede diğer arkadaşlarada haksızlık etmeden belli derecelendirmeler yaparak bu işleri organize ederseniz harika olur..

Teşekkürler Lüleburgaz Motosiklet klubü - hayırlı olsun başarılara imza atmanız temennisiyle hoşçakalın.

Arkadaşlar uun zamandan beri bu foruma girmemiştim..Ama şu an görüğüm güzel şeylerin arkasında ki bu kask takılmaması olayına fena halde takmışsınız..

Aslında doğru konuyu da herkes anlamıştır zaten ve herkesinde bildiğinden hiç kuşkum yok..KASK GEREKLİ BİR KORUMADIR, MOTORA KASKSIZ BİNİLMEZ.

Ama arkadaşlar burada atladığınız çok daha önemli ve daha güzel bir konu var aslında Lüleburgaz' da bir motosiklet klubünün kurulmuş olması ve motorcuları resmi olarak bir araya getirmesi birlik ve beraberliği sağlamaya yasal adım atmış olması..Çevrenize bir bakın kaç tane motosiklet klubü vra?? sayıları her geçen artmakla beraber açılan bu kluplere destek vermemiz gerekir..Kişiler özveriyle çalışarak birtakım işler yapmaya çalışmaktalar...Kask takmayı unutmayalım ama yapılan bu olumlu ve tanıtıcı girişimi de atlamayalım..

Ben bir uzun yol motorcusu olarak avrupa ve Türkiye de birçok yere gittim bana hiçkimse demesin sakın kask takıyoruz diye hiçkimsede burada ki arkadaşlara kasksız binilmez diye ahkam kesmesin...

Tebrikler arkadaşlar hem klubünüzün tanıtımı hemde birliği sağlamanız adına teşekkür ediyorum..Gezilerinize katılabilmek isterim...Ama yinede diğer arkadaşlarada haksızlık etmeden belli derecelendirmeler yaparak bu işleri organize ederseniz harika olur..

Teşekkürler Lüleburgaz Motosiklet klubü - hayırlı olsun başarılara imza atmanız temennisiyle hoşçakalın.

sağol daha dikkatli olacağız yakında çalışmalara devam ediliyor

Güzel katılım, güzel organizasyon, güzel gezi.Ama KASKsız arkadaşlar var.Bizler kask kulanımı için bağırıp çağırırken bir motosiklet kulününün bunu yapması bence çok yanlış.Saygılarımla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar