gene şeytanın bacağını kırdım(erken gelen doğum günü hediyesi)

arkadaşlar bu sabah ybr125 imle aktaş tarafından bentderesi minibüs duraklarına gelirken,minibüs duraklarının olduğu ortadaki lambalardan önceki son sağ virajı her zamanki gibi sakin sakin dönerken virajın içinin aşırı parlak asvalt kısmında aniden arka tekerin kontrolü kayboldu.refleks olarak ayağımı yere vurdum.motorun kafası bir sağ bir sol yaptı.tam ahan da yeri öptük derken gazı hiç oynamamam sayesinde motor kendini topladı ve yoluma devam ettim.benim kullandığım lastikler michelin ve oldukça yumşak lastikler ,normalde çok daha keskin virajlarda daha fazla yattığım halde bu virajda düşüyordum,demekki motoru mümkün mertebe dik çevirmek gerekmiş,lastik mastik bizim yollarda hikaye...:pr:
bu bir gün erken gelen doğum günü hediyesi gibi geldi ve sizlerle paylaşmak istedim.

hehhe :)
nice yıLLara + çok geçmiş oLsunLu zamanLar..
Sana bir şey oLmaması sana değil asLında tüm sevenLerine hediye oLmuş, bu yüzden bu hediyeyi sayma bence hayattan daha buyuk sürprizLer bekLemeLisin..

geçmiş olsun bu yollarda virajmı 1 derece yatmadan dönmek gerek en iyi yolu dahi kayıyor tr nin istersen mıknatıslı lastik tak.....:farao:

Geçmiş olsun doktor.:cyclopsan O lastikleri görür görmez beğenmemiştim zaten.:farao: git değiştir.Dişli bir lastik taktır.Sanki hergün pisttemi sürüyorsun.
Bu arada doğum günün kutlu olsun akşama kestane şekeri al gelde kutlayalım.:rendeer:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Doğum günün kutlu olsun ve de çok geçmiş olsun. :rendeer:

büyük geçmiş olsun,ucuz kurtulmuşsun..tr yollarına hiç güven olmayacağını herkesn bilmesi lazm,özellikle çok kullanılan yollar sabun gibi oluyor,
şimdiden doğum günün kutlu olsun:rendeer:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun abi ucuz atlatmışsın , ayağını refleks olarak yere vurman toparlamış sanırım, yaz geldi asfalt erimesi yol yapımı vs lere çok daha dikkat

Doğum günün kutlu olsun, sen yeri öpmeden şans yanaklarından öpmüş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
doğom gunun kutlu olsun kaza yapmamışın geçmiş olsun..

Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsınız.
Doğum gününüz şimdiden kutlu olsun. Nice iki teker üzerinde yıllar dilerim.

bende başlığı ilk gödüğümde aha dedim motosiklet almış babası...:mrgreen:

murat abi allah kurtarmış yaw buarada 2 mızın resımler aynı oldugu ıcın bazen yazıları karıştırıyom.murat abi şu mıchelın lastıklerı bıara verırsen bende vıraj denemesıne gıreyım:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun üzücü bir durum :rendeer:

10 temmuz
ahanda bu gün benim doğum günüm.dünden kutlayanlara teşekkürler.

Doğum günün kutlu olsun dostum..

Dün nazarlıkta yapmışsın..

Kazasız belasız nice senelere...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar