Honda CBR125Rmı ? Yamaha YBR125 cc mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet Üstadlar Benim YBR ye Binmişliğim var Fakat CBR ye Binmediğim için Hiçte Bi Fikrim Yok Allah Nasip Kısmet Ederse 3 Ay içinde Motor Almayı Planlıyorum..

Motoru Güzel kullanırım Yerinde Basarım :) R1 Bile Sürdüm Fakat 125 CBR Sürmedim..

yani Kararsız Kaldım.. YBR mi CBR(125) mi
Olmadı 5.000.00 YTL Civarinda Güzel Kaliteli Başka Motorda Ola Bilir ..
Antalyalıyım :) ama Vadeli olacak Babama Yüklenmek istemiyorum. :rendeer:

bu iki motor cok karşılaştırıldı, forumda arama yapmanı öneririm. muhtemelen mod'lar kapatacak çünkü konunu :)

Dostum once ne tarz motor ıstedıgını soyle ??? Racıng motormu yoksa nakedmı ?? bu 2 motor bır bırınden cok farklı motor. Once otur nasıl bı motor ıstedıgını dusun :wiinkk:

ben olsazdım cbr alırdım, kalitesi belli, diğeride yabana atılamaz tabi ama benim de o motor hakkında bi bilgim yok.

Abi Normalde Racing Tarzı olcak Ben Belli Baslı Gencim yani..
yani Duruşuna Kızlar Gidişine Yollar Hasta olcak

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konfor istiyorsan Ybr,hız istiyorsan Cbr almalısın :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostum önce şunu söylemek istiyorum ben 10binlerce km motor kullandım 1000rr da sürdüm r1150gs de.ama ben hala acemiyim.ben iyi kullanırım diyip kendine fazla güvenirsen motor hayatın fazla sürmez.125cc likte olsa.ben olsam ybr125 alırdım.

Son düzenleme:
Konfor istiyorsan Ybr,hız istiyorsan Cbr almalısın :wiinkk:

CBR de Kontfor Yokmu Yani Uzun Yolda Gideceğim Ben? Yorarmı..

dostum önce şunu söylemek istiyorum ben 10binlerce km motor kullandım 1000rr da sürdüm r1150gs de.ama ben hala acemiyim.ben iyi kullanırım diyip kendine fazla güvenirsen motor hayatın fazla sürmez.125cc likte olsa.ben olsam ybr125 alırdım.

Abi Ben iyi Kullanırım Derken Benim Bi Çok Arkadaşım Mahalle Aralarında :S DipGaz Gidiyor Ben Öle yapmam Otobanda Basarım demek istedim yani ne Bilim bnm 3-4 arkadasım Tek Tekerden Bi Cokkez Düştü Motor Haşat oluyor Yani Tek teker Su bu Onlarla işim Olmaz =) Ole demek istedim yani Haklısın ..

Son düzenleme:
ya dostum(benden büüksen abim)bence cbr 125 al derim paran varsa cok güsel gözüküo ama ybr alcaksan ybr 125 city derim....tabi parasiylada gösterio hangisini alcagin....paran varsa cbr tabi kullanis acisindan ikisine de sürmedim ama görkem abinin actii honda cbr 125 r bölümüne bak 500 küsür sayfa full cbr ile ilgili seyler yazio orda yardimci olabilecek seyler bulabilirsin

şu sıralar kuzenimin CBR125iyle takılıyorum...YBR ye kıyasla hız ve kalite olarak gerçekten üstün bir motosiklet fakat YBR nin de rahatlığını bulman imkansız.Şehir içinde her ikiside ideal makinalar fakat uzun yola gelince iş biraz değişir ve CBR yorar seni...karar senin hangisini alırsan al pişman olmazsın çünkü kendilerine özgü üstünlükleri var..Karar senin...

Alternatifde sunabilirim sana...
1-Honda CBF150
2-TVS Apache 150
...ikinci ellerden
3-Honda CBF 250
4-Hyosung GT250 Comet (Naked)
CRUISER (tercihin bu yönde olur mu bilmem)
5-Hyosung GV250 Cruiser
6-Kymco Venox 250 Cruiser

...bu fiyat aralığında birçok scooter modelde var tabi...istersen...

Son düzenleme:
Uzun yolda CBR oturuş bakımından, YBR ise son hız bakımından yorucu olacaktır. CBR'nin performansı daha iyi.

Mr.Zipir,dostum Cbr'de eğilerek gidiyorsun ve sürüş konforu fazla yoktur :wiinkk:

:)arkadasım ben 1 seneyı aşkın cbr kullnıyorum ybr de kullndım cbr ybr den on gomlek ustun su sogutmalı olması performansı ama ben sehır dısına cıkmam fazla param yok dersen ybr de guzel motordur ama hondanın rakıbı sadece yenısi

abi 5000 var demişin hyosung comet alsana her yerde yer iki motoruda

celıl ybr,ortada honda ve yamaha varken tvs ye laf düşmez..ayrıca o motoru bana övme titreşim canavarı..:farao:

arkadaşım madem 5 bin kağıt paran var sen bu motorlarla ne uğraşıyorsun git aslan gibi 2.el honda cbf 250 al yada hyosung gt250 comet naked al
tepe tepe kullan mis gibi ömürlük binersin uzun yolada sorunsuz gidersin
ister 1 ister 2 kişi

celıl ybr,ortada honda ve yamaha varken tvs ye laf düşmez..ayrıca o motoru bana övme titreşim canavarı..:farao:

TVS de çok kaliteli bir marka abi ayrıca kaliteli olmasaydı cbften daha pahalıya satılmazdı. İzzet abi motorda titreşim olduğunu bitek senden duydum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar