Ankaradan selamlar!!

İlk başta herkese iyi forumlar=)ankarada yaşıyorum 18 yaşındayım daha bugun ehliyet kursuna yazıldım onun heyecanıylada siteye kayıt olıyım dedm 2 teker dünyasını brz da olsa oğrenmek için !!!

=)HERKESE İYİ FORUMLAR=)ALLAH KAZA BELA CEZA VERMESİN=):cat::cat:

ilk başta "iyi forumlar" ne demek? ankarada yaşıyorum 24 yaşındayım, ehliyet alalı 3 yılı geçti onun monotonluğuyla siteye giriş yapayım dedim 2 teker dünyasını biraz da olsa tekrar okumak için.

"herkese iyi forumlar" ne demek oluyor? Allah müstahakını versin :p

eywlh abm bUNDAN snra daha diikat edriz heyecanlığım nede olsa...

Eywllh ooğğreneceiimiz daha çok sey war nede olsa abilerimizin yardımıyla oğreniriz iişlh=)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne bozuyon lam çocuğu?.... :p

Hoş geldin ... Umarım katılımcı ve kalıcı olursun.... :queen:

ilk başta "iyi forumlar" ne demek? ankarada yaşıyorum 24 yaşındayım, ehliyet alalı 3 yılı geçti onun monotonluğuyla siteye giriş yapayım dedim 2 teker dünyasını biraz da olsa tekrar okumak için.

"herkese iyi forumlar" ne demek oluyor? Allah müstahakını versin :p

ya kardeş sen bu forumun duşmanımısn yemın ederım senın yuzunde bu forumdan sıkılmaya başladım bırak sana ne adam ıstedıgını yaz
bu neya heryerde kural ne oluyor burda bır devlettemı var bızım haberımız yok

kardeşl hoşgeldın
işallah sıtede memun kalırsın tabı bazıların sayesınde sıkılmasan

bu gidişle baya bi kalıcı olacağa benziiorum ya mrke etmyn:p

kal kal :p Çarşamba günü 18.30 da Anatolia'da toplantımız var. Türkocağı Caddesi'nde üçgen çatılı bi çadır var ya. Onun ordaki cafe'de işte. 2 kg baklava kap gel :p

İki adet dil çıkarma ismailini (smiley) üst üste 2. denk getirişim bu. Aferin bana :p

ya kardeş sen bu forumun duşmanımısn yemın ederım senın yuzunde bu forumdan sıkılmaya başladım bırak sana ne adam ıstedıgını yaz
bu neya heryerde kural ne oluyor burda bır devlettemı var bızım haberımız yok

kardeşl hoşgeldın
işallah sıtede memun kalırsın tabı bazıların sayesınde sıkılmasan

SAOLAsın hoşbulduk kardeşm.. Bakalım artık dakka1 gol1 sonumuz nolur belli değil:mrgreen:

kal kal :p Çarşamba günü 18.30 da Anatolia'da toplantımız var. Türkocağı Caddesi'nde üçgen çatılı bi çadır var ya. Onun ordaki cafe'de işte. 2 kg baklava kap gel :p

İki adet dil çıkarma ismailini (smiley) üst üste 2. denk getirişim bu. Aferin bana :p

İşllh gelmeye çalışırım ama daha motr yok oyle yayanda olmaz şimdi=S

hıc bılgımyok sen bızı bılgılendırceksın heralde bakalım nasıl

ya yok bende ilk defa gidecem zaten haberdar ederm seni:wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar