kulagıma sinek kaçtı

kulağıma sinek kaçtı kaskım kafamdayken şu küçük sinekler varya.trafikteydim birden kulağımda bi kaşıntı ama nasıl bilemessiniz bi yerde durup kaskımı cıkartıp kulagımdaki sinegi cıkarmam lazım ama musait biyer yok 3- 4 dk gittim ama olacak gibi degil sonunda biyerde durdum fakat yar biraz aşagıya dogru megilli neyse durdum çıkardım kaskı sinegide çıkarırken kulagımdan öldürdüm.bu arada durdugum yer megilli oldugu için motoruda devirdim.neyse yoldan geçen bi araba durdu beraber kaldırdık.bu arada vitesin ustune dogru devirdigim için vıtesler eskısı gibi geçmiyor .serviste yaptıracaz artık .ufacık sinegin yaptıgına bakın gülermisin aglarmısın

geçmiş olsun
tıkaç kullanmak gerekiyor aslında sesi de süzer faydalı olur

kapalı kask kullanmakta fayda var, bende uzun yol yaparken iri böcekler kaskın camına yapışıyo, bütün camı kan kaplıyo,şehir içindede oldu bikaç defa, kask olmasa şimdi kördüm:cherry:

Ufacık sinek ama masraf çıkarmış.Çok can sıkıcı oluyorlar.Ben bu durumun çok sinir bozucu olduğunu biliyorum.Üstelik sonucunda motsiklet de zarar görmüş.Gülmeyeceğim.Geçmiş olsun.:wiinkk:

durumun can sıkıcı olduğu ortada ancak canına bir şey olmamış daha büyük sorunlar da çıakarabilirdi.
sonucu ne kadar üzücü olsa da komik bir tesadüf sinek yoldaki eğim motoruun devrilmesi peşpeşe gelen aksaklıklar okuduğumda güldüm ve geri alamayacağım .
ama bu arkadaşın canını sıktıysa tabiki özür dilerim. bazı nsanlar düştüklerinde de gülünmesine sinirlenebilirler.
bu arada hoşgeldin ömercik kardeş umarım buradan yazılan hoşgeldin de iş görür.

Haydaaaa, geçmiş olsun arkadaş:)
trafikte daha da kötü olabilirdi şükür atlatmışınız:cat: Beni de arı sokmuştu sol gözümün kenarından, allahın dağ başında gezimizin tam ortasında gözüm kapanmıştı:pale: Bir de sağ gözüm tek başına pek emniyetli göremiyor, dönüş yolunda anamdan emdiğim burnumdan gelmişti:pale:

Tekrar geçmiş olsun:cat:

Mersin İl Temsilcisi
sinek küçük ama mide bulandırı derler ya... o mesele

İğrenc bi drum gercekten.
En kötüsüde vizör acıkken arı girmesi

durumun can sıkıcı olduğu ortada ancak canına bir şey olmamış daha büyük sorunlar da çıakarabilirdi.
sonucu ne kadar üzücü olsa da komik bir tesadüf sinek yoldaki eğim motoruun devrilmesi peşpeşe gelen aksaklıklar okuduğumda güldüm ve geri alamayacağım .
ama bu arkadaşın canını sıktıysa tabiki özür dilerim. bazı nsanlar düştüklerinde de gülünmesine sinirlenebilirler.
bu arada hoşgeldin ömercik kardeş umarım buradan yazılan hoşgeldin de iş görür.
ben gülmenize tabiki kızmadım aklıma geldıkçe bende gülüyorum elimde kask oldugu için ve yerdeki megil beni devirdi o devirme olmasa belkide bu konuyu hiç açmıyacaktım

Gecmis olsun arkadasim.
Yirmi5 Karakter

sağolun ilginize kimsenin başına gelmesin

Haydaaaa, geçmiş olsun arkadaş:)
trafikte daha da kötü olabilirdi şükür atlatmışınız:cat: Beni de arı sokmuştu sol gözümün kenarından, allahın dağ başında gezimizin tam ortasında gözüm kapanmıştı:pale: Bir de sağ gözüm tek başına pek emniyetli göremiyor, dönüş yolunda anamdan emdiğim burnumdan gelmişti:pale:

Tekrar geçmiş olsun:cat:

sagolun sizede geçmiş olsun

sinek küçük ama mide bulandırı derler ya... o mesele

aynen öyle güzel özetledin

Son düzenleme:
büyük geçmiş olsun.Allahtan tahammül gösterip 3-4 dakika kadar beklemişsin.Allah koruusun o anki telaşla kaza da yapabilirdin.Bununla geçmiş olsun.

aynı sey benım basımada geldı.kulagıma gırmedı ama yuzumde dolastılar...kaskım fullface agız kısmında bır hava gozu var sanırım ordan gırdıler.yana cekıp cıkartım dedım o sıra orasıda mıcır olmasınmı.ılk defa mıcırla tanısmısda oldum.kaydımm.:pr:azaha bende dusuyordum.gecmıs olsun sana:rendeer:

öncelikle geçmişolsun kardeşim :wiinkk: sinir bozucu olmuştur....

valla kusura bakmayın ama ben gülmekten güldüm :mrgreen:
Minik bir sinek deyipte geçmemek lazım bak,kulağa kaçtı ve koca insanı çıldırma noktasına getirdiği yetmemiş gibi motosiklete de hasar verdi gebermeden önce.... Super > Sineeekkk vs biker is comming soon......bu sinemada:queen:

Sinek çıktı mı bari :)

::koop::::koop:: emrah koptum valla millet pispis bana bakıyor ne yaapıyor bu diye :mrgreen:

geçmiş olsun bazen banada giriyor çok kötü senin kaskın yarım sanırım tam kapalı kasklardan değil eğer yarım ise gözlük takmanı öneririm çok faydası var zaten takmak zorunluluğuda var gözlük beni kaç sinekten kurtardı çok faydasını gördüm eğer takmamış olsaydım belkide gözüm kör olabilirdi yada kaza yapabilirdim motoruna üzüldüm işşallah fazla masraf açmaz ve eskisi gibi viteslerin rahat geçer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar