S&t Kanuni 250r aldım

bence en güzel renk arabadada olsun motorsiklettede olsun siyah ama bakımı zor onunda işte...

cok hoşuma gitti valla benim tercihim hep siyahtır araba ve motorda :) olgun ve sert hoşuma gidiyor..

güle güle kullan abicim kazasız belasız cezasız çok güzel motorun inşallah nazar değmez

kaparo ne kadar vermek gerekiyor bu model için
ayrıca yine düşük cc li makinalarda ki gibi kredilendirme olayını yapıyolar mı ?
yoksa ödemenin tamamı peşin mi yapılmak zorunda

mimarobada var 2 tane, biri turuncu-siyah diğeri full siyah.. Sahipleri burdanmı??

Tek kelıme ıle harıka sım sıyah cok yakısmıs gule gule kullan...

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin allaha emanet olun

YA MAKINA SUPER ınsallah bende o ndan alacamm :) ya aslında ona sole guzel bı performans egzosu denesen sıyah.karbon fena olmaz :wiinkk:

güle güle kullan abicim kazasız belasız cezasız çok güzel motorun inşallah nazar değmez
teşekkürler sağolasın.............

kaparo ne kadar vermek gerekiyor bu model için
ayrıca yine düşük cc li makinalarda ki gibi kredilendirme olayını yapıyolar mı ?
yoksa ödemenin tamamı peşin mi yapılmak zorunda

ben 500 ytl verdim kapora ama ödemenin tamamını yapmadan getirmediler motoru ben ayrıca peşin aldım.

Tek kelıme ıle harıka sım sıyah cok yakısmıs gule gule kullan...

sağol teşekkürler.................

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin allaha emanet olun

darısı başına.....................

dotum kaskı nerden aldın ya bayıldım resmen

kaskı kızıltoprak özen motordan aldım.

YA MAKINA SUPER ınsallah bende o ndan alacamm :) ya aslında ona sole guzel bı performans egzosu denesen sıyah.karbon fena olmaz :wiinkk:

YOSHİMURA hoşuma gitti ama bakalım biraz zaman geçsin.

Son düzenleme:
hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan aslında bende düşünüyorum almayı nekadar yaktıgını hesaplayabildinmi?malum benzin fiyatları aldı başını gidiyor.

harbidende bende bir haftadır bu muhabbeti duyuyorum nedir ne değildir bi açıklama...

motor çok güzelmiş.. ama gece görünmüyo cok tehlikeli bence..

dostum motoruna ve kaskına aşık oldum aklımı çeldin ileriki zamanlarda ybrden daha yüksek bi modele geçişimde tercihim bu motordan yana olacak ama aklıma takılan kalitesi nasıl acaba sorun falan verirmi hyo mu daha kalitelidir bumu bilen birisi yanıtlayabilirmi

kardeşim güle güle kullan beraber teslim aldık zaten ama makineyi ama adet yerini bulsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar