Ehliyetsizlik

bu ehliyetsizlik neler yaptırıyor insana arkadaş motor ile gidiyor baktı çevirme var indi motordan kapattı motoru başladı itmeye geldi çevirmenin olduğu yere polis dudrurmu ehliyet ruhsat sormuş arkadaş ben taamirciyim motor bozuldu dükkana getiriyorum dedi polis yutarmı arkdaş önde polis arabası arkada gidiyorlar arkadaş yorgunluktan bitti polis de inat 3km kadar gittiler.Polis baktı bu inatçı gittikçe gidecek gelmiş yanına tamam binde toz ol git dedi.Atladı motora geldi

çok komik yaa bence kenardan falan sıvışıp gazlasa daha az yorulurdu :mrgreen:

bu rezillikleri bnde yasadığım için artık eğliyet almaya karar verdim.. bugun sınavdan cıktım inş. gecerimde sınavı eğliyetsizlikten kurtulurum =)

:) gayet hoş ama tabi anılarda güzeldir... birde bunun allah göstermesin kazası var düşünsenize... zaten motorcular olarak kötü bir ün var... Ehliyetsiz motorcu olarak boy boy reklam olursun...

:queen::queen::queen::queen: Harbiden Süper yaa..koptum Valla :queen::queen::queen: çocuk çakallık yapcak ama polis harbi mahvetmiş arkadaşını:queen::queen::queen: geçenlerde benımde basıma ona benzer bi olay geldi...Kamyon ehliyetim olmadıgı için çevirmeden kaçmak için Tarla yoluna Daldım...2 3 saat durmadan tarla yollarında gittim ama yarı ömrüm gitmişti..Keşke ceza yeseydim dedim sonra :queen::queen:

arkadaş ıyı sıyırmış
ben ehlıeyetle kask yok dıye sagol sun o bılıyor hatta sıtede uye
tokat yedım ama şimdi beni durdurana ben tokat gıbı cakıyorum ehlıyetı

Bunlara benzeyen durumları yaşadım ve yaşıyorum.:pr:Lanet olsun ehliyetsizliğe sabret Ömer sabret.:pr:Bizim buradaki şahin polisler işi sıkı tutmaya başladılar.Kaç haftadan beri motosiklete binemiyorum zaten.Parasını bile hazırladım.Sadece zaman ve sabır gerek.Sonra kasıla kasıla gezicem inşallah.
Mesajı uzattım kusıra bakmayın.Bu konu ile ilgili biraz doluyum o sebepten ötürü.Kazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.:bounce:

Bunlara benzeyen durumları yaşadım ve yaşıyorum.:pr:Lanet olsun ehliyetsizliğe sabret Ömer sabret.:pr:Bizim buradaki şahin polisler işi sıkı tutmaya başladılar.Kaç haftadan beri motosiklete binemiyorum zaten.Parasını bile hazırladım.Sadece zaman ve sabır gerek.Sonra kasıla kasıla gezicem inşallah.
Mesajı uzattım kusıra bakmayın.Bu konu ile ilgili biraz doluyum o sebepten ötürü.Kazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.:bounce:

300 ytl verip alaçaksın ehliyeti ondan sonra yollar senin,bi ara ehliyetim yoktu çevirme gördüğüm zaman elim ayağım titrerdi 600 ytl ceza yediğimde aklım başıma geldi de aldım ehliyeti

polis demek ki kötü niyetli değildi motora bindikten sonra 100 metre gitmeden durdururdu alsana uyanıklık cezayı yapıştırırdı

çok uzun yıllar önce bir defasında jandarma kontorlunden kaçmak için tarla içine girmiştim 2 kişi . altımızdaki motorda 103 pejo :) . ha bugday tarlası ha ayçiçek tarlası derken bayağı bi gittik araziden , hele tarla sınırlarındaki traplardan geçerken pejonun şasesinin 2ye ayrılcağını zannettim , yaklaşık 1 km araziden sonra ancak anayola çıkabilmiştik :p

cevirmeyi uzaktan görürseniz zatten geri dönebilecek yol varsa kurtulursunuz ancak yol yoksa mecbur çaktırmadan geçmeye calısacaksın.

ama varya harbi helal olsun. ben cezayı öder genede 3 km itmezdim.

büyük şehir bu konular için çok avantajlı.
hava için falan söylemiyorum. aslında hiç sevmem böle durumları. ama ben topukladımmı yakalasın hadi

:) Valla iyiymiş. Bu tür şeyler ilerde iyi geliyor insana hatırlayıp gülüyorsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar