Honda Dylan hakkında yardım edermisiniz

Arkadaş honda dylan ın performansını arttırmak için bi bilgisi olan fln varsa ltfn yardımcı olsun mesala performans egzos varmı dylan lara göre ne tür buji taksam daha yararlı olur v.s gibi yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim:)

Malossi debriyaj kiti duymuştum galiba ama tavsiyem Dylan'ı orijinal hali ile bırakman:wiinkk:

bencede orjinalini bozma o gerekeninin en iyisini yapıyor zaten

herkesin yorumları vede yardımları için teşşekkür ederim ama insan biraz oynamak istiyo işte peki performans egzosu varmı bildiginiz takabilecegim

Bertuğ arkadaş,

Dylanların el kitabında da orjinal olarak belirtilen Dayko (Ya da Dayco) marka aktarma kayışı var. Ölçüleri biraz daha farklı ve bu kayışı takan, çok iyi tanıdığım arkadaşlar performansın çok arttığını söylediler. :cat:

Bertuğ arkadaş,

Dylanların el kitabında da orjinal olarak belirtilen Dayko (Ya da Dayco) marka aktarma kayışı var. Ölçüleri biraz daha farklı ve bu kayışı takan, çok iyi tanıdığım arkadaşlar performansın çok arttığını söylediler. :cat:

Evet bi arkadaş daha sölemişti bana vede ztn orjinal kayışından daha ucuz en yakın zamanda kayış değiştirmekle başlıcam işe ztn teşekkürler:)

Performansı yeterince iyidir bu motosikletin; üzerine daha ne yapacaksın? bence orjinalliğini bozma....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dayco kayışla Dylan'ın 140 yaptığını duydum :cat:

Bakımlı bir Dylan normal şartlarda bu hızlara zaten ulaşabiliyor:)

Hatta 140+ diyorlar.Bunu yapan da varmış da benim anlamadığım bu Honda neden 140 ibre koymuş ki?Aynı şekilde yanılmıyorsam senin foresight'ta da 140 ibre vardı di mi Muzaffer abi?130 gören cbr 125 r'ye 200, 140'ı neredeyse geçen dylan'a neden 140 koyar anlamak mümkün değil:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O zaman Foresight ibrenin sonunu son gaz vermeden görür :wiinkk:

Muzaffer abi inşallah gelip bu konuda bizleri aydınlatır:mrgreen:

O zaman Foresight ibrenin sonunu son gaz vermeden görür :wiinkk:

hehhe arkadaş:cat:

Bugün bakımdan çıktı, son denemelerde 130 u birazcık geçiyordu, bakalım ne yapacak:silent: normalde son gaza basarsan tam 140 a dayanıyor. 250 lik bir motor ancak 19 Bhp. daha ziyade yumuşaklığı ile keyife yönelik bir motor. son hızından ziyade, 90 ile giderken gazladığında kolayca 120 yi görmesi şahane oluyor:) TEM otoyolunda son gaza basarak uzuuun süre gidilebilir. görende beni tam gaz gazlayanlarda sanacak yaavv:p trafikte ortalama 60, boş yolda 110 km/h yeter de artar bile:)

150 lik dylan a ne yaparsan yap...150 lik dylan işte ..bence paranı çarçur etme...o parayla cc yükseltmeye çalış...motorun orjinalini de bozmamış olursun...satarken para da eder...

150 lik dylan a ne yaparsan yap...150 lik dylan işte ..bence paranı çarçur etme...o parayla cc yükseltmeye çalış...motorun orjinalini de bozmamış olursun...satarken para da eder...

Dylan'ı o kadar küçük görme:cat:
Ayrıca sen değil miydin Dylan'lar 400'lük burgmandan çok yakıyor diye.İkisinin de yakıt değerlerini paylaşır mısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar