arkadaşım geçen yıl mondial,daha ikiaynı doldurmadan arkasından sesler gelmeye başladı mondialmı:farao:
Aynen katılıyorum.Benim motor 30.000'e dayandı.Sadece geçenlerde zincir ve dişlilerini değiştirdim.Yağ değişimi gibi fasa fiso işler için servislere bir kucak para vermeye değmez.
hocam debriyaj balatasi kaç bin kmde degiştirilmesi gerekir şu an 15.600 kmdeyim
3ooo de degişen de olur 9ooo de 26ooo e kadar debriyaj balatan gidebilirde bizimkisi gibi![]()
Sorma aynı beniim durum kardeşimi servise yollattım baktır şunun debriyaj balatasına diye debriyaj cok sertmiş ondan yapıyormuş .Debriyaj kolunu yumaşacık yaptırtıp getirdi yeni yeni alışıyom :mrgreen:
bende motoru ilk aldigimda 5. vitste zar zor 100-105 yapiyordu bi kaç kere uzun yola çiktim onun dişinda motoru devirli kullandim şu an maksimum hizim 120 yi sonunda gördüm 15 bin kmdeyim bence senin süpap ayari yaptirmana gerek yok diye düşünüyorum motorun ne zaman elden ayaktan düşer yokuşlarda gitmez yaktigi benzinde artiş görülürse ozaman süpap ayari yaptir ben şu an 5. viteste 9 ila 10 bin devir arasinda kaliyor dahada yukari çikmiyor dedigin gibi diger vitslerde sıkıştırırsam 12 bine kadar geliyor....sana tavsiyem düz boş bi yol gördün mü allah ne verdiyse basama 4. viteste biraz sıkıştır sonra 5 yap:bounce:
yeni ybr nin lastiklerin markası duro.. cbf150 lastikleriyle de aynı..
H4 duy için geçmiş sayfalarda arayın, hatta bundan 2-3 sayfa geride olmalı, epey bişeyler yazmıştım. otomobiller için duy oluyor. klipsine uymaz zaten, fişleri aynen kes, ampule uyan fişleri aynen penseyle sıkıştır. çok basit işler bunlar
4 silindir sesi elde etmeye çalişiti belki arkadaş emege saygi gösterelim![]()
Orjinal egzozlar 250 ytl miydi neydi ne masraf yapmış be:cyclopsan![]()
70 e var lazımsa hemen alalım ne malı bilemem ama birebir aynı![]()
Aliminyumdandır abi onlar :queen::queen:
motoru tek kelimeyle mahvetmiş.. ben utanıyorum şahsen o egzosları görünce . tabi zevk renk meselesi.