[Manisa - MT]

MECİTİM emir büyük yerden. artık yapman lazım bir organizasyon. Foça mı olur çeşme mi bilemem. Sen bakacan gerisine. Hadi bakalım kardeşim izmir haber bekler senden.:cat::rendeer:

ABİ GÖNÜL İSTERKİ dubaide yapmak bir eğlence,,ama KABALARIMI kaşıcak vaktim yok..

Kaşıma kardeşim , sende . Nedir yani KABALARIN çok mu önemli Önce başını kaşı:queen: tabii kask olunca başını da kaşıyamazsın :queen::queen::queen:

DEDEMMMMMMMM,,RAHMİ DEDEMMMMM,,,

HAYIRDIR SABAHIN 5İNDE AYAKTASIN...

NAMAZAMI KALKTIN??:rendeer:

serkan abi pazartesi ordayım salı günü gölette bi mangal yapalım abi şişeler benden şişlerde senden olsun abi artık yapçak bişiy yok hercey mangal için kib pazartesi görüsürüz
:mrgreen:

DEDEMMMMMMMM,,RAHMİ DEDEMMMMM,,,

HAYIRDIR SABAHIN 5İNDE AYAKTASIN...

NAMAZAMI KALKTIN??:rendeer:

Valla Mecitcim namaz değil de , hazımsızlık kaldırdı beni paslandık yaw. dün bugün aldım intuşumu (İNTRUDER M800) 360 klm. yol yapmışım biraz kendime geldim. OOOHHHH bee
:cat:

Pazartesi Günü,,1 Haftalık Tura çıkıyorum,,

Herkes Hakkını Helal Etsin..

Antalyaya Kadar Inicem Kısmetse...

mecitim kazasız belasız keyifle gezersin inşallah allah içine sindirsin :rendeer:

Valla Mecitcim namaz değil de , hazımsızlık kaldırdı beni paslandık yaw. dün bugün aldım intuşumu (İNTRUDER M800) 360 klm. yol yapmışım biraz kendime geldim. OOOHHHH bee
:cat:

oohhh dedem ee sonrasında pazar akşamı içtiğimiz tekirdağları, yediğimiz jumboları da ben söyleyeyim de Lodos iyice zıvanadan çıksın:queen::queen:

dede !
nispetmi yapıyon :)

nispet mi? allah allah çalışın sizde kardeşim.

Pazartesi Günü,,1 Haftalık Tura çıkıyorum,,

Herkes Hakkını Helal Etsin..

Antalyaya Kadar Inicem Kısmetse...

kardeşim ben indim geldim maşallah süper gezdim 1600 km falan yol yaptım. süperdi kazasız belasız git gel inşallah...

len elin boş dönme :cherry:

sana bir kesik kasa ve kokoreç getirecekmiş:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar