merhbaa arkdaslar artık 250 mct sarsıntısız daha hosuma gidiyor. Hergün biniyorum km 1800 geldi. hiç bir sorun yasatmıyorr. Dişli taktırdıktan sonra depo anahtar kısmından gelen zırıltıda kesiliyor arkadaslar. dün 20 ytl benzin aldım test etmek amacıyla uzun yol yaptım inanmazsınız 200km yol yaptık.
kaçlı dişli taktırdın? motorun performansında düşüş oldumu? kaça ve ne şekilde temin ettin? viteslerde yine aynı hızı buluyormu?
ben elazığ da bi türlü bulamadım ayrıntılı bilgi verirsen sevinirim:thumleft:
koruma demiri arayan arkadaşlara duyurulur:
elazığ da koruma demiri bulamamıştım formdaki arkadaşlar sağolsun bana sev-pa ve sancar motor un tlf verdiler.
bugün sevpa yı aradım ve koruma demirini kargo vasıtasıyla yollayabileceklerini söylediler fiyatıda 75 ytl ymiş.
daha sonra sancar motoru aradım, 50 ytl fiyat verdiler ve kargoyla gönderemeyiz ama bizim depoyu ara dediler. depoyu aradım ve toptan satış fiyatımız 25 ytl dediler. bana 1 adet lazım dedim fark etmez abi biz yollarız dediler . hemen ptt ye gidip arkadaşların verdiği hesap numarasına 25 ytl(1 ytl masraf tuttu) yatırıp dekontu fakslayıp aradım ve bugün içerisinde kargoya (kargo ücretide bana ait) veririz dediler.
umarım kötü bir süprizle karşılaşmam. koruma demiri elime ulaştığında detaylı şekilde bilgi veririm.
herkese kazasız keyifli sürüşler:cherry: