kardeşim bukadar korkma dayanır 700 km dediğin nedirki sen yeterki motorun diğer kontrollerini aksatma
Merhabalar arkadaşlar
Ben izmirden Burak.
17 yaşındayım, 1996 model kinetic hondam var, 52.000 km deyim13-14 yaşından beri motosiklet kullanıyorum.Daha öncesinde babam bana sıkı bi eğitim verdiği için allaha şükür hiçbir kaza geçirmedim.
her kes hoş gelmiş forma . . bu arada 840km oldu bizim ki ayıptık söylemesi
ilk bakıma da götürdüm 740km de yağı felan değiştirdik. bu arada çoğu formda
yazılıp çiziliyo 95 oktan 97 oktan die ben geçen benzincide sorumlu kişiyle görüştüm bizzat performans olarak kaçışın değişir daha seri olacağını söyledi
denemek istedim ki ben farkı fark ettim. eskisine nazaran daha hızlıyım trafikte
devir olarak hızlı yükseliyo paylaşmak istedim arkadaşlar. . duydun muu "gezgin " ne diyosun bu konuya. .
fatih kardeşim gevşek değil ama ne bilim sert kasislere girince vuruyordur diye düşündüm ucu kırık sadece ama çok güzel motor yüksek olması ufak olması falan hoşuma gidiyor
arkadaşlar benim motor çin işi scooter neyse sorun şu ki yağsız kalmış erken fark ettik hemen yağ koyduk ancak ne gibi sorunlar olur motorcuya sorduk krank kıra bilir dedi motor perfonması düşmüştü zaten tedirgin kullanıyorum.Ne gibi sorunlar çıkartır söylerseniz sevinirim?
eğer çok yağsız kalmadıysa çok sorun olucanı zannetmiyorum....ama uzun süre yağsız kaldıysa motor yatakta sarabilir...ona dikkat et ama yağ koyduysan motorun yağı yemesini bekle bir süre yavaş takıl motoru zorlama motorun noral haline döndüğünü anladığında devam edersin eskisi gibi...ama motorda sorun var diyosan başka bir ustaya göster derim ben bizde burda tahmini bilgi veriyoruz çünkü motoru görmeden binmeden kimse tam net bir cvp veremez sadece bilgi amaçlı dilimizin döndüğünce yardım etmeye çalışıyoruz alper inş motorurun büyük bir sorunu olmazda güle güle binersin....
pirelli lastikler..
duro ,, kenda,, cheng shıng tyres,, vs vs lastiklerden çok kalitelidir..
ama ben olsam metzeler yada mıchelın takardım ama o da hussara haramdır..
sen pirelli takmakla çok iyi etmişsin can herşeyden önemli hayırlı olsun..
ama duro filen taksaydın kendini kaldırım taşlarını süslemekle bulurdun..
Arkadaşlar Gilera Runner VXR 200 (4 zamanlı)'ün yakıt tüketimini bilen var mı ? Yarın alacagımda..
bir bilgim yok ama senin için araştıralı izzet...:cat: