Cerrahi Ve Yeni Motoru 600rr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lastikler tehlikeli hazır hortlamışken tekrar baktım konuya,mümkünse değiştir erhan abim....

abi daha 3bin kusurde cekilmiş foto ben baktım lastikler iyi durumda gibi geldi bana

Aşınmışlığı ile ilgili değil,lastiklerin yapısı ile ilgili ,o lastiklerin yolu tutması için cidden ısınması lazım :)O motor için uygun lastikler değil o anlamda söyledim,zaten erhanda değiştirmiş lastkleri özelden yazdılar arkadaşlar :)

Lastikler tehlikeli hazır hortlamışken tekrar baktım konuya,mümkünse değiştir erhan abim....

Aşınmışlığı ile ilgili değil,lastiklerin yapısı ile ilgili ,o lastiklerin yolu tutması için cidden ısınması lazım :)O motor için uygun lastikler değil o anlamda söyledim,zaten erhanda değiştirmiş lastkleri özelden yazdılar arkadaşlar :)

değiştirmiş + yaktı bile :queen:

Hey maşallah kız gibi :p
Erhan bu motorla ruslara ne lastikler yakılır haa :p

Motoru satacagım aldıgım topic hotlamış :mrgreen:
Lastigi degistirdim ustune Sedat sagolsun gaza getirip yaktık bile diskoda :)

Loft ;

Sen mi alacaksın aklımı :)
Ne zaman kapıssak benim lastiklerin parcacıkları senin on grenaja yapısıyordu :cherry:
Nasıl alacaksın aklımı bakim sen :)

VaScO1925 ;
Eyvallah adaşım darısı basına insallah seninde olurda beraber yakarız aynı diskonun onunde ruslara :p

headquarters ;
Motor hızlı abi ben ne yapayım :p Abi saka falan tam bir virüs bu ya :)

İyi temenni dilekleri icinde diger arkadaslarıma da cok tesekkur ederim. Darısı olmayanların ve almak isteyenlerinde basına :)

motoru gıbı yollarında parlak ve zevklı olsun
hayırlı olsun

nazar etme ne olursun
çalış senın de olsun

satmak mı :silent: ama birdaha marmarise gittiğimizde ruslar bizi tanıyamayabilir :p

diyorsan adaş merak etme 1000RR ile bu sefer yakıcaz ben şimdiden yola çıkayım :queen:

Erhan bırak bu işleri gel sana Comet alalım daha iyi HYOSUNG ulan bu makineyi aldğımdan beri 50 telafuz şekli falan duymusumdur sırf bu yüzden sevmemeye başladım... :queen::queen:

EEee nasıl okunuyodu bu ya :p

1.000 mesajımda yazdıgıma bak beee :queen::queen::queen:

Ö.Z.€.R;1146135' Alıntı:
CERRAHI; Ne zaman satmayı düşünüyorsun ?

Özer makineyi her an verebilirim.
Bir kaç kişi vardı bekleyen. Özellikleri ;

km = 25800
Yohsimura RS5 egzost
Siyah cam
Orijinal Koruma takozları

Net ve son fiyat olarak 16.000 e verebilirim.

Bakımları kadıkoy de ali esengul tarafından zamanında eksiksiz yapılmıstır.

satmak mı :silent: ama birdaha marmarise gittiğimizde ruslar bizi tanıyamayabilir :p

diyorsan adaş merak etme 1000RR ile bu sefer yakıcaz ben şimdiden yola çıkayım :queen:

Adaşım seneye sezon acılısında mart nisan gibi bir tane 2007 kasa veya 2009 yeni kasası cıkarda begenirsem ( 2008 kasa gibi iğrenc bir kasa degilse ) alabilirim. Ama hali hazırdakilerden HRC veya REPSOL dusunuyorum.

Son düzenleme:
Erhan bırak bu işleri gel sana Comet alalım daha iyi HYOSUNG ulan bu makineyi aldğımdan beri 50 telafuz şekli falan duymusumdur sırf bu yüzden sevmemeye başladım... :queen::queen:

EEee nasıl okunuyodu bu ya :p

Valla Hasanım aklımda en buyuk olarak GTR250 var ama max scooter falanda alabilirim. Kararsızım bilmiyorum su anda.

.............................................................

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar