Cerrahi Ve Yeni Motoru 600rr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ooo cerrahi hocam...Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin güle güle bin...Motor harika bişey gözüm kaldı...:)

Allah razı olsun cümlemize vermesin insallah kaza bela. Allah sizinde gonlunuzden geceni hayırlısı ise versin. :rendeer:

hadi hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız inşallah

Amin cümlemize kaza bela vermesin insallah :rendeer:

cok cok hayırlı olsun cerrahi abi. walla cok sevindim o kadar urastıktan zaman harcadıktan sonra istedigin motoru alabilmene. kazasız belasız uzun km.ler insallah!!! bende birgun er-6f me kavusacaım insallah! once cbr125r ile 1-2 sene tecrube var onumde tabii.

Tecrube cok onemli. Söyledigin gibi yaparsan sorun yasamazsın insallah.
Allah gonundekini hakkında hayırlı hakkında hayırlı olanıda gonlune razı eylesin. :rendeer:

Maşallah çok güzel motosiklet Allah kazasız kullanmayı nasip etsin.

Amin insallah cümlemize kazasız sürüşler :rendeer:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu konu niye hortladı hayırlı olsun :cherry:

valla bilmiyorum tebrikler arada geliyor gormeyen dostlarımızında sagolsunlar.

CERRAHI iyiki 1000rr almadın artık siteye ciddi bir bakım onarım çalışması gerekirdi sanırım.
Maşallah 186 cevap gelmiş:mrgreen:

şimdi bu şan şöhret 600 RR mı ait yoksa sanamı:queen:

Abi valla ikimizde ortadayız kim neye verdi bilinmez. Zaten bizim derdimiz bize yeter istemez şöhret falan. Bu baslıgıda acmayacaktım ama sonra neden topic acmadın falan diye basımın etini yiyeceklerdi sagolsun dostlarımız :)

CERRAHI iyiki 1000rr almadın artık siteye ciddi bir bakım onarım çalışması gerekirdi sanırım.
Maşallah 186 cevap gelmiş:mrgreen:

Abi valla eksik olmayın sizin gibi sevenlerimiz cokmus herkesten Allah razı olsun. İnsan kendini iyi hissediyor bu kadar güzel insanın dualarını ve güzel dileklerini alınca :rendeer:

Son düzenleme:
ben hayırlı olsun dememişim :p Kurba gibi binsende 10 numara yakışıyor makina sana :mrgreen: :rendeer:

Ö.Z.€.R;1145566' Alıntı:
1 yıl kadar geç oldu ama mesele değil...

tabiki mesele değil okunmamış kitap, izlenmemiş film herzaman yenidir :p

amaaa makinası çok sağlam marmok'ta canlı canlı artçı bile oldum :p Heleki marmariste disconun önünde lastik yakması caddeleri inletmesi cabasıydı :p

iyidir iyidir :p Allah herkeze nasip etsin ( ben dahil:p) AMİN :rendeer:

BU motosiklet olayı herdaim bi virus gibidir...Ama bu CERRAHİ denilen adamda bu virusu tetikleyenlerden:p...Sen onunla İzmir-Aydın otobanındaki tünelden geçicektin bak sana neler yapıyodu...Biz geçtik ordan biliyorum.:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun... Güle Güle kullan... Maşşallah... Tekerin düz bassın...

:)) vasco alıcaktım onun orada ben akLınıda o yatıp kalkıp dua etsin ;)

kardeş hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.yalnız o lastikleri imkanın varsa değiştir yoksa da ısıtmadan viraj falan yapayım deme sakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar