[Eskişehir - MT]

Sanada Emin abicim:rendeer: Bence 2-1 alcaz ama 2. golümüzü 3. kaleci Tolga atacak.İçime doğdu.:queen:

Made İn Türko:cat:

bakıyorum hepinizi milliyetçi ve sporcu görüyorum :cat:motosiklet formunu futbola bulaştımayın:p

Herkese iyi akşamlar.İlk iş gününü geride bırakmış bulunmaktayım.Yoruldum dersem yalan olur.Zevk alarak yaptım için pek koymadı açıkcası.Başta scooterla anlaşamasakta sonradan biribirimizi sevdik :cherry: Bi ara beni üstünden atacak gibi oldu ama kıyamadı bana :p:cherry: Kalkışlarını sevmedim ama bi kopunca tam kopuyo alet :cat: Racing falan hikaye bi maxi scooter almak lazım:p (dermişimmmm tabi yalan) Sco da güzel alet ama racing başka bişi ya :cherry: Plakamı tam hatırlamıyorum ama EM 51 yada EME 51 sonuç olarak ilk iki harf EM o kesin :cherry: Siyah kasklı bi pizza hut motorcusu görürseniz o benim :queen:

Bu arada Faruk bugün beni sormuşsun sanırım Eren'in yanındaymışsınız :cat: Selçuk söyledi sanırım arkadaşınmış...Zaten bi yaşıtım o var iyi çocuğa benziyor :cat:

bakıyorum hepinizi milliyetçi ve sporcu görüyorum :cat:motosiklet formunu futbola bulaştımayın:p

galiba bana da motosikletli kuryelı veya dağıtıcılık fln gözküyor . dükkana gitmeyecem artık biraz boş gezeyim de stres atayım :d
sonuna kadar milliyetçi ve sporcuyuz abicim hakem isviçreli dikkatinizi çekerim bu maçı almamız imkansızdı

cüneyt abi yakınlarda sana bır klavye getırecem ilgileniyorsun inş temizlik ve çalışır hale getirmek amaç

herkese iyi geceler

Olur olur... :)

Hatta vites aralıkları kısa olsaydı sol el bileğinde şişme bile olurdu... :mrgreen:

Hatta vites aralıkları kısa olsaydı sol el bileğinde şişme bile olurdu... :mrgreen:

benım oyle ama alısıyor ınsan

arkadaslar gökhan abi ile hamza nın üyelikleri silinmiş bu insanlar küfür flnda yazmadı ama sorun nedir ki bilen varmı

Son düzenleme:
just_hmz_26 ve GökhanYENİCELİ [Eskişehir - MT] başlığındaki mesajları sebebiyle 5 gün süresince forumdan uzaklaştırılmışlardır.

Alıntı:
22. Mesajlarda küfür (sansürlenerek de olsa), maksadi asan argo, satasma, asagilama vb. içerikler bulunamaz. Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek, tiksindirici veya herkes tarafından hoş karşılanmıyacak resimler göndermek yasaktir. Forum sayfalarına gönderilecek resimlerin boyutu max : 640X480 pixelden daha büyük olamaz.
Saygılar
MT Yönetimi

bende merak ettim volkan söyledi uzaklaştırma sebebleri küfürlü yazı yazmalarıymış

Ekledim Eray abicim nick gibi başlıyo.:cat:Hayırdır Sinan abi noldu:silent:

hayırdır dostum yaw:silent:

ozan'ım, ufuk'um bişeyim yok allaha şükür :) alışcaz zamanla heralde bu vitesli şeye :cherry:

yok el bileğim sağlam volkan'ım :) :) sol el değil de sol ilk 2 parmak da 2-3 cm aralığında çalışıyo zaten :) oğuz ayarlıyıverdi çok güzel oldu debriyaj kolu :)

Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
digi_boy26
camdan bakıyolar heralde :p

Son düzenleme:
öyle mi dersin Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mterayes26, leo7, halidbin, digi_boy26

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar