yetişirsek sanahalatla çekeriz seni
![]()
bak bu iyi fikir bide yandan kanat falan yaparsam asfalt paraşütünü ilk biz çıkarmış oluruz tr de :queen:
yetişirsek sanahalatla çekeriz seni
![]()
bak bu iyi fikir bide yandan kanat falan yaparsam asfalt paraşütünü ilk biz çıkarmış oluruz tr de :queen:
vasco tequ seni öldürecek haberin olsun :queen:
bugun aradı demıssın 22sinde gelcek o :queen: heyecanlanmış arkadan yakalayacam onu çünkü :queen: (ortak şunu suda boğalım senle beraber)
yok yemezben yüzme bilmiyom
)
yalaaaaaaaaaaaannn :queen: çadırda kalmıcan herhalde sen demi burjuva
(ben yatar çok yorgunum bugun çok klima karşısında otumuşumda)
ewet canım:queen::queen::bounce:
mamorkta görüşmekkk üzere![]()
Hala buna motosiklet festivalimi deniyor? Program akışına bakmadınız sanırım ? Motosiklet ile alakasız bir festival. Valla benden tavsiye mademki böle bir eğlence arıyorsunuz size daha güzelini söliyim Zonguldak Karadeniz Ereğli Festivali. Bu festivalden çok daha güzel olucağını iddia ederim . Hiç yokdan motosiklet festivali adı altında motosiklete dair hiç birşey olmayan bir festival değil !
abicim ben bunu geçen sene de dedim beni kimse dinlemiyorki hatta BBRR aksini iddia etti İnanmayan konuyu bulsun baksın yani . Resmen ticaret olmuş işler adamların yapdığı bişi yok . MT yi de kınıyorum bu festivale destek verdiği için. Yani en azından su festivale motosiklet festivali demesinler !
kardeşim senin mt ile kişsel bir sorunun var ise bence kandi aranda hallet bu bizleri pek etkilemez bizler mt nin durumunu iyi biliyoruz.MT nin Organizasyonlarını bana anlatmayın MOD lar beni biliyor nerden ne koşullarda organizasyonlara geldiğimi. Benim Kınadığım bu organizasyona destek vermesidir.
Atasözü: Delinin biri kuyuya bi taş atar kırk akıllı çıkartamaz.