DOSTLAR ARTİK BENDE BİR CBF150 KULLANICISIYIM 24.06.2008 SALI GUNU ANKARADAN ALDİKVİTES E ALİŞMAYA CALİŞİYORUM HARBİ GÜZELMİŞ MOTORSİKLET SEVDİM HONDAYİ =)
Goldwing olmuş :bounce:
:queen::queen:ben pana benzettim.....
DOSTLAR ARTİK BENDE BİR CBF150 KULLANICISIYIM 24.06.2008 SALI GUNU ANKARADAN ALDİKVİTES E ALİŞMAYA CALİŞİYORUM HARBİ GÜZELMİŞ MOTORSİKLET SEVDİM HONDAYİ =)
Niye,,, sen ne yapmışdın kii,,, :silent::silent::silent:
pan europan ona benzettim bu cbf i![]()
Abi allah var sahsen ben motordan memnunum. Belki ilk motorum oldugu için Belki bu sınıfdaki diger motorları kullanıp deneyim edinmedigim içindir ama CBF bence gercekten kendisine verilen paranın hakkını veriyor.. :cat::cat::cat:
cbf i yumuşak ve sürekli asfaltta kullanırsan sorun çıkmaz ama benim gibi hergün dağ tepe iniş çıkış çamur yüksek devir günde ortalama 200 km gidersen çabuk pert olur....ve özellikle diyorum bu motoru hertürlü test etmiş biri olarak aşırı sıcak bir bölgede oturuyorsanız benim gibi 50c gören biryerde mutlak yağı hergün kontrol edin bide silindir üst kapağını yağ terletmesi başlarsa değiştirin contayı benim 3 defa bu sorundan gitmişti motor önceki sayfalarda var...ama hiçbir şekilde bu motor yolda bırakmaz sadece işçiliği biraz problemli önceki resimler için sayfa 256.
ilk yağ değişiminden bu yana 500 km oldu dün baktım gram yağ eksiltmemiş .galiba benim motor yağ yakmıyanlardan olucak inşallah.üst kapağa da bakıyorum terleme varmı diye yok çok şükür...sürekli takipteyim.::winkwink
gezgin-33 geceleri biri gelip senin motorla gezip gezip te sonra da geri getirip yerine parketmesin ha.:queen:
demek sende haftasonu hesapsız gezenlerdensin:cherry:
Enduro yapıyorum banamısın demiyor..sürekli tam gaz gidiyorum sorun yok..13250 km :bounce:
hayırlı olsun, motorunu güzel günlerde kullanmn dileği ile...
Bu hafta 2500 bakımına gideceğim. Cumartesi kısmet olursa 2 motor (diğeri Hyosung RX125) İstanbul-Ayvalık-Kuşadası-Marmaris-İstanbul gezi yapacağız, 2000 km civarı yol.