arkadaşlar bu toplantıyı yapmaya hatırlarsanız siz dünki görüşme için karar vermeden önce karar verilmişti.(ankara mt nin sayfasındaki geçmiş mesaj tarihlerini inceleyin bir zahmet).
üstelik milli maç nedeniyle özellikle toplantı tarihi 26 sına alınmıştı.
şimdi diyorsunuz ki orda odtü gecesi var.
geçen hafta da hatırlarsanız yabancı öğrenci değişim program toplantısı vardı.
bu tür bir iş halka açık yerde yapılacaksa bu tür bir risk her zaman vardır.
sonuçta bu toplantı tarihi düşünülürken:
orda zaten toplanan moturnet in toplantı gününe denk getirilmesi,başka grupların da kendi toplantılarına denk gelmemesi hesaplandı.
kaç kişinin geleceği belli olmayan bir toplantıyı da mecburen halka açık bir yerin bahçesinde yapmanızdan başka çareniz yoktur.
siz istediğiniz kadar doktor kardeşinize kızıp küsün ama o merak etmeyin çok şey düşündü.ama her şeyi hesap edemiyorum,özür dilerim
ama ne yapalım keşke emrah yaşasaydı da ben onu alıp bir yerlere gezmeye götürseydim siz de off sıkıldık ben toplantıya gelmiyom diyebilseydiniz.
bu saatten sonra lütfen grubumuza sahip çıkıp şöyle oldu böyle olduyu biraz erteleyip bu gün gelebilecek tüm arkadaşlar anatolyaya gelsin.
çünki ok yaydan fırladı bu saatten sonra toplantı yapılamayacak yada tarih değişecek denirse dışardan insanların bunu nasıl algılayabileceklerini düşünün.
ve eğer söz verenler gelirse ankara mt nerde diye soracak bir sürü kişi orda olacak.