Super Sport Gezisi ( fotograflı )

evet arkadaslar bir baska gezi ve yine ben :p

1 haftadır beklediğim gezi'm gerçek oldu..bana daha evvelden seni gezdireceğim diye söz veren bir abimiz vardı bazı Msn'mde ekli olan mt üyeleri bilir Kerem ismi...ilk başta pendik kavakpınardan imes sanayi sitesine gittik..o yolda 230 km/h hıza ulaştık..kabus gibiydi..imes'ten ümraniye'ye oradan Bostancı ve oradan da sahil yolundan tekrar pendik...Kerem abi ile sadece beni gezdirmek için gitmedik oraya onun işleri vardı bende arkasına takıldım .. fazla edebiyat yapmayayım buyrun resimler ... ilk motosikletimiz 2008 model honda cbr 600 rr donüşte bostancı dan pendık e gelene kadar da yamaha r6 ..

pendıkteki iş yerindeyken..

imes'teyken

ümraniyedeyken

bostancıdayız pendiğe kadar yamaha r6'yla devam edicez..

yeniden pendıkteyiz...

şimdilik bu kadar iki motosikleti de küçük bi teste soktum..Honda daha iyi :)

haydi yorumlar...! :wiinkk:

Honda ne bakımdan iyi bakalım biraz açar mısın? :cherry:

konfor 10 numara kasislerdeyken neredeyse hiç hissetmiyordun .. vibrasyon çok az ve egzos sesi daha güzel...
yamahada kasisten geçince çanak açıyor..vibrasyon çok fazla ses daha kötü.. :)

konfor 10 numara kasislerdeyken neredeyse hiç hissetmiyordun .. vibrasyon çok az ve egzos sesi daha güzel...

koçum seni çok sevdim ben mersine gelirsen bul beni.bizim makina küçük ama idare et:p.bi ağabeylikte ben yapayım.ayrıca diğer abilerimize çok çok teşekkürler kaliteli bi motorcu yetişmesinde katkıları büyük olacak.resimler çok güzel.inş. sennde bunlardan olur:)
bu arada yamahanın ivmelenmesi daha iyidir:paklında bulunsun:)

koçum seni çok sevdim ben mersine gelirsen bul beni.bizim makina küçük ama idare et:p.bi ağabeylikte ben yapayım.ayrıca diğer abilerimize çok çok teşekkürler kaliteli bi motorcu yetişmesinde katkıları büyük olacak.resimler çok güzel.inş. sennde bunlardan olur:)
bu arada yamahanın ivmelenmesi daha iyidir:paklında bulunsun:)

hondaya sadece otobanda artçı oldum birde şehir içinde o yuzden hızlı kalkış yapmadığımız için ivmelenmesini tam göremedim..yamahayla kartal sahilden geldiğimiz için kırmızı ışıklarda dur kalk yaparken birden kalkıyorduk bir araba dahi yetişemiyodu bize..ama 230 km/h yi Honda'yla yaptık.. :)

Hah işte şimdi oldu :cat:
Evet artçı bakımından R6 daha rahatsızdır. Gerek oturuş pozisyonu gerek koltuğu olsun (bir dilim ekmek kadayıfı) artçıyı çok yoruyor... Ben de R6 arkasında son gaz Tuzla'ya gitmiştim... kabus gibi.
Ses tartışılır gördüğüm kadarıyla cıbırda 2 kardeşler var iken R6'da akra var... Standart egzoslarla yapmalı ses karşılaştırmasını....

Son düzenleme:
off ya ikiside cok sevdiğim imrendiğim makinalar,bu gne kadr kendi motrmdan dhaa iyi hiç bir motora binmedim ya kuallanmak deil arkada oturark ble o zavki hissetmek gerckten cok gzeldr eminm :S

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Vay hergele!:)

İki tane kralın da tadına bakmışsın.:cat:
İnşallah bir gün seninde olur.

:wiinkk:

Hocam o motorla 298 çeviriyorsan neden satıyorsun?
Yeryüzünde tek senin motorun.
Emsali yok.
Bence satma...
Çünkü 298 çevirebilen bir 600 lük henüz yapılamadı.:)
Bu nedenle elinde tut bence.
Kawasaki fabrikası servet döker o motora...:wiinkk:

Ulem bazıları ne şanslı doğuyor ha...:pr:
Olmadı benim 298 çeviren bi zx6r cinsinden motorum.
Hepsi tırtmış...:p

(Bu arada çevirme muhabbeti iyiymiş):mrgreen:

hondaya sadece otobanda artçı oldum birde şehir içinde o yuzden hızlı kalkış yapmadığımız için ivmelenmesini tam göremedim..yamahayla kartal sahilden geldiğimiz için kırmızı ışıklarda dur kalk yaparken birden kalkıyorduk bir araba dahi yetişemiyodu bize..ama 230 km/h yi Honda'yla yaptık.. :)

araba sana bir ışıkta yetişiyorsa zaten motoru satma vaktin gelmiş demektir. :cherry: 250cc lik bir makineylede ışıkda tüm araçları geçersin.
Bu arada resimlerdeki sen değilsin di mi ??? :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elina sağlık..Afiyet olsun..:p

Heyecanlı oldugun belli..Allah sana da böyle motosikletler nasi etsin..:)

Motosiklet üzerinde yaşlanman dileği ile..:queen:

Sevgiler..:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok tatlısın sen yaaa :mrgreen: aferim ama abilerinden herşeyi öğrenmeden motosiklet kullanmak yok :) korumaların da hep üzerinde olacak :cat: herşey gönlünce olsun yumurcak :queen:

off ya ikiside cok sevdiğim imrendiğim makinalar,bu gne kadr kendi motrmdan dhaa iyi hiç bir motora binmedim ya kuallanmak deil arkada oturark ble o zavki hissetmek gerckten cok gzeldr eminm :S

hiç şüphen olmasın..o abi babamın zaten arkadasıydı babam ona bugun onun canını tamamen çıkar ewe gelince agzından motor kelimesi duymak istemiyorum al götür ne edersen et bıksın motordan demiş .. çok bıktım ya :queen:

inşallah ee tuzla gezisinde artık yabancılık çekmem artık profesyonel artçıyımmm..yuppii :cherry:

araba sana bir ışıkta yetişiyorsa zaten motoru satma vaktin gelmiş demektir. :cherry: 250cc lik bir makineylede ışıkda tüm araçları geçersin.
Bu arada resimlerdeki sen değilsin di mi ??? :queen:

yoo resimlerdeki benim biraz yaştan kaybediorum o kadar ama 2.5 yıl sonra alıorum ehliyetimi.. :wiinkk:

Hocam o motorla 298 çeviriyorsan neden satıyorsun?
Yeryüzünde tek senin motorun.
Emsali yok.
Bence satma...
Çünkü 298 çevirebilen bir 600 lük henüz yapılamadı.:)
Bu nedenle elinde tut bence.
Kawasaki fabrikası servet döker o motora...:wiinkk:

Ulem bazıları ne şanslı doğuyor ha...:pr:
Olmadı benim 298 çeviren bi zx6r cinsinden motorum.
Hepsi tırtmış...:p

(Bu arada çevirme muhabbeti iyiymiş):mrgreen:

dostum bende şu an 2007 zx6 ve 2004 zx10 var birde onun için satıyorum. zx10 unada satacam. hayabusa alacam allah nasip ederse. 2007 zx6 ile hemen 280 çeviriyorum ama yerini bulup en fazla 296 çevirdim. eksoz ve headers ları full. sende senin rr ı modifiye et seninkide basar. ama 1000 lik gibi deil tabi.

Son düzenleme:

asm

dostum bende şu an 2007 zx6 ve 2004 zx10 var birde onun için satıyorum. zx10 unada satacam. hayabusa alacam allah nasip ederse. 2007 zx6 ile hemen 280 çeviriyorum ama yerini bulup en fazla 296 çevirdim. eksoz ve headers ları full. sende senin rr ı modifiye et seninkide basar. ama 1000 lik gibi deil tabi.

Hocam sizin bu satılık Ninja'yı Bolu'da bir kafede gördüm galiba :) (bir ara Bolu'ya geldiğimde)

dostum helal olsun iyi göz var sende. cybernet-2 adlı internet cafe. kullanmadığım motorlarım içerde duruyor genelde. eğer tekrar gelirsen bi çayımı iç adım erkan bu arada. görüşmek üzere

asm

Temmuz gibi motorla gelmeyi düşünüyorum Bolu'ya

Uğrarım inş. yanınıza :)

--------------------------

by_moto

Senin içinde iyi deneyim olmuş artçı olsan bile.

Ben o motorlara anca dururken bindim ve hareket halinde binipte o motorlar için gün saymaya hiç niyetim yok. :)

Uzaktan öyle sessiz sessiz bakışmalar ile avunmak maddiyat açısından iyi oluyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar