Emrah (Pararescue) Arkadaşımızı Kaybettik

keşke Emrah hakkında yazılan şu 12 sayfayı göreibilseydi :pale: gerçekten kısacık sürede sevgimizi çok kazanmıştı..

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bişey yazmak istemiyorum aslında, neden bilmiyorum durup durup da yazılanları okuyorum, tanımadığım arkadaşımın vakitsiz ölümü ile her satırda tekrar üzülüyorum

çok yazık,

Allah rahmet eylesin

Öncelikle arkadaşın yakınlarına Allahtan sabır diliyorum, kolay değil, bir can kolay yetişmiyor, ancak takdir Yüce Allahındır.
Ben hep takdir Yüce Allahındır demişimdir, çünkü takdir yüce Allahındır.
Arkadaşımızın ömrünü de takdir eden yine Yüce Allahımızdır, itirazı olan var mı, olsada hiç bir şeye gücü yetmez.
Topiğin hepsini okudum, bazı arkadaşlarımız motor kullanmakta bi o kadar usta iken bir o kadarda cahilmiş..
Yüce Allah, Emrahın ömrünü bu kadar takdir etmişsiniz, sizin her işiniz hikmetle doludur, ki Takdir yine sizindir.
Emrahcım, insanların tekrar dirileceği gün geldiğinde kesinlikle görüşeceğiz şimdilik hoşçakal..

allah yakınlarına sabır versin urcolak abi söylediklerinden ders almayı bilenler hayatı her haliyle güzel yaşarlar saygılar

şoktayım gerçekten.en son ali abinin mekanında aynı masada yemek yemiştik.
siyah ybr'yle gelmişti.
Allah mekanını cennet yapsın ve geride kalanlara sabır versin.:pale:

Hepimizin basi sagolsun. Bir yildiz daha kaydi MT'den.
Ailesine sabir diliyorum. Mekani cennet olsun. :salut: :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Emrahın açtığı son konu, yazdığı son mesaj :salut:

Arkadaşlar 20 Haziran Cuma günü yada 21 Haziran cumartesi sabahından İstanbula gideceğim. İşin aslı tek gitmek istemiyorum .
Hafta sonu kaçamak yapmak isteyen olursa benimle gelebilir. İstanbuldan da Kırklareli Pınarhisar daki arkadaşımın düğününe gideceğim. Ben konuyu şimdiden açayım belki gelen olur. İki günlük uzun gezi tamamlanınca resimleri buraya yüklerim.
Cumartesi ve pazar günü İstanbulda geçirmek güzel olur inşallah.

:salut: :salut: Fotoğraf yükleyecekti, nasip olmadı :pr:

Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm .

Kısa bir süre önce Şevki abi için baş sağlığı dilemişti, şimdi de biz kendisi için diliyoruz :salut:

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır versin. Gerçekten çok üzücü, kabullenmesi, inanması zor bi şey.

Arkadaşa allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum..inanılması güç bir durum ..

Emrahın açtığı son konu, yazdığı son mesaj :salut:

Arkadaşlar 20 Haziran Cuma günü yada 21 Haziran cumartesi sabahından İstanbula gideceğim. İşin aslı tek gitmek istemiyorum .
Hafta sonu kaçamak yapmak isteyen olursa benimle gelebilir. İstanbuldan da Kırklareli Pınarhisar daki arkadaşımın düğününe gideceğim. Ben konuyu şimdiden açayım belki gelen olur. İki günlük uzun gezi tamamlanınca resimleri buraya yüklerim.
Cumartesi ve pazar günü İstanbulda geçirmek güzel olur inşallah.

:salut: :salut: Fotoğraf yükleyecekti, nasip olmadı :pr:

Kısa bir süre önce Şevki abi için baş sağlığı dilemişti, şimdi de biz kendisi için diliyoruz :salut:

Evet profiline girip bende bunları okudum ama hiçkimseyi daha fazla üzmemek için yapıştırmadım buraya,şu gereksiz tartışma halen dvm ediyo şaşırıyorum inanın....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet profiline girip bende bunları okudum ama hiçkimseyi daha fazla üzmemek için yapıştırmadım buraya,
şu gereksiz tartışma halen dvm ediyo şaşırıyorum inanın....

Ben de kimseyi daha fazla üzmek istemem elbette ama haklısın tartışma devam ediyor,
yani gereksiz tartışmanın yerine en azından Emrah dan bahsetmek onu mutlu edecektir :salut:

İki gecedir aklımda hep aynı soru : Ambulansı aradıktan sonra orada tek başına neler düşünmüştür,
nasıl çaresiz kalmıştır kimbilir, çok canı acımış mıdır acaba, off dindirmek mümkün mü bu acıyı yaa :salut:

Son düzenleme:
Ambulansı aradıktan sonra orada tek başına neler düşünmüştür,
nasıl çaresiz kalmıştır kimbilir, çok canı acımış mıdır acaba, off dindirmek mümkün mü bu acıyı yaa :salut:
emrah hayata hep umutlu bakan bir insan imajı çizmişti bana.o kaza anından sonra vücudundaki ağır kırıklara rağmen cebinden telefonu çıkartıp 112 yi arayıp kaza yaptığı yeri tarif edebildiğine göre bence bilinci kapandığı ana kadar umudunu yitirmemiştir.

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin çok üzücü bir durum 2 teker üstünde çok daha dikkatli kullanmalıyız arkadaşlar

arkadaşlar ben emrahın okuldan devre arkadaşıyım öncelikle allah hepimize sabır versin hepimizin başı soalsunn.benimz sizden bi ricam var eğer elinizde emraha dair fotolar varsa lütfen yollarmısınız [email protected]

ne demek ya hiç üzülmedim ne kadar katı yüreklisiniz çocukda bir gram alkol çıkmadı sadece kaza yaptığı an alkollü olabileceğini tahmin ederek jandarma öyle rapor hazırlamış lütfen ölü bir insanın ardından güzel sözler söyleyin böyle sözler çok acı.ben onun teyzesiyim acımızı hafifleteceğinize daha büyütüyosunuz lüytfen çok kötü söz sizinki

Korktuğum kaçınılmaz son.. Belkide bana motorumu sattırmaya çalışan düşünce..Allahım yakınlarına sabır versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar