Kıyıkoy/kastro Geızısı - Fotograf Ve Yorumlar.

şimdi sanırım sen benim
4 neyse bunu yazmayayım demene karşılık bişeyler yazmamı bekliyosundur ama ben sana sadece pekidiyorum ve seni trakya mt ye havale ediyorum:bounce:
senden bişey yazmanı nie isteyimki ? sadece bazı düşüncelerim için kelimelerin kifayetsiz kaldığını anlamanızı istedim :bounce:
SmirnouF kardeş hatini aşma istersen terbiyenı takın tanıyormusun bunlar kım yada nasıl ınsanlar dıye nıye hemen böyle cıns yorumlar yapıyorsn herkes görundugu gıbı degıldır belkı / peki sen içki içmiyormusun yada senın cevrendekıler ıcmıyormu bu ayıpmı ozmn colada içme
bu ınsanlar altın gbı kalbi var tabı kızarlar adamlara ayıp etık adamlar okadar yolu bızım için geldıler bız gıtmedık yanlarına bende olsam bende kızardım

lütfen kım ne olursa olsun bura motorcuların sıtesı burda bız bir aileyız acımızla tatlımızla paylaşacagımız yerdır burası böyle abuk subuk yorumlarla kımsenın kalbını kırmaya gerek yok ok bende bukadar

gercekten cok kızdım ama

dostum , ben haddimi hiçbi zaman aşmadım ve aşmamda ,algılarında sorun var , bence onları bi düzelt .eğer var diyosan bana cümleyi göster . ve eleştiri ile terbiyesizlik arasındaki farkıda biri anlatsın sana bi zahmet , dediklerimi yaptıktan sonra bidaha oku , o zaman görürsün yazdıklarından hiçbirini yapmadığımı (bu yazım hariç).

yaw alkol konusunu nie bana yazıyosun kardeşim , sen galiba uykulusun,ben alkolle ilgili bişey yazmadımki ,içen içsin içmeyen içmesin .

Ama son cümlende tabı kızarlar adamlara ayıp etık adamlar okadar yolu bızım için geldıler bız gıtmedık yanlarına bende olsam bende kızardım kısmındaki özeleştirini beğendim :wiinkk: . sanırım bunun üzerine bişey tartışmaya gerek yok :wiinkk:
saygılar , sevgiler ve iyi geceler :rendeer:

teşekkür ederim. benim için de teker yakın yeter. antiye söyle o halleder:):queen:

kuyucadısı tabı sen surmedın motoru bız perısan olduk yollarda hele ben ayrı pıman oldum o ayrı yemek konusunda babacı haklı ben balıgı begenmedım kofte yedım yerıne zaten ayrıca catalsız hehehe zıncır dıslı takımı ıyı geldı bu arada bana

sanırım kimse balık yememiş :p hem kullanmak zor ama artcı olmakta zor biz sizden daha çok zıplıyoz :queen:
ne zinciri? :silent:

KAliber NE gidiyo O Motor bee :mrgreen::mrgreen: Benim Yanımdan Vızır Die GEçti Adama :mrgreen::mrgreen: Mübarek Kopuk uçurtma gibi gidiyo Valla Yavv :mrgreen::mrgreen:

Keman Olmasaydı yetişirdim sanada ; Neyse :p :cherry:

valla aphace zor yetısıyo bana ama bı denemek lazım senınkını uzun yolda :bounce::mrgreen::p

By_Star

Avatar resmını senın ıcın koydum :queen::cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar