Antalya' dan Sevgiler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hojgeldinn kardesss kalıcı katılımcı olman dileği ile...

Kalici , katilimci ve paylasimci olman dilekleri ile aramiza hos geldin:rendeer:

Hayırlı olsun insallah kazasız belesız kullanmanız dilegiyle... Dikkati ve emniyeti alden bırakmamanız dilerim..

Aramıza hoşgeldinnn.. :rendeer::rendeer::rendeer:

Hoşbuldum teşekkür ederim

hojgeldinn kardesss kalıcı katılımcı olman dileği ile...

Hoşbuldum teşekkürler, mutlaka herzaman irtibatta ve iletişim içersinde olmak isterim

Kalici , katilimci ve paylasimci olman dilekleri ile aramiza hos geldin:rendeer:

Eyvallah hoşbuldum herzaman heryerde sizlerle bir arada olmaktan kıvan. duyarım sağol

Son düzenleme:
Vay hemserım hosgelmıssın sefalar getırmıssın
Katılımcı olman dıleklerıyle Sevgıler:rendeer:
:p

hoşgeldin. Aman çok dikkat et lütfen, hatta mumkünse ders almayı ihmal etme baya kuvvetli bir motor bildiğin gibi.(aklında bulunsun virajlarda arkayı atabiliyor bazen aman diyim). Ama çok güzel bir motor giyi günlerde kullan :cherry::cat:

antalyada en guzel surulecek arac motosiklet klima parası vermıyorsun :p

:) eminmisin dilersen gel buraya öğlen 12 ile akşam üstü 16 arasına bu dediğini bir dene bakalım :)

Hemde Haziran ayında bunun daha temmuz ağustosu var eyvah, eyvah gölgede 45 derece yahu burası esen bir rüzgar var o bile sıcak :)

Ben ofisten dışarıya adım atmıyorum vallahi klimasız bir ortamda bulunabilmek gerçekten çok zor şuan antalyada feci yani :(

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o saatlerde antalyada motosiklet üzerinde olanların ALLAH yardımcısı olsun resmen pişersin o saatte..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar