Kaçtım Ama Yine Yakalandım

izmire gelen olduda biz bakmadıkmı yüreğimiz masamız gönlümüz herkeze açık JESSE senin için paketiyle saklıyoruz gel al ve hemen geri dön ( anladın sen onu :queen:) burada kalamazsın :queen:

izmire gelen olduda biz bakmadıkmı yüreğimiz masamız gönlümüz herkeze açık JESSE senin için paketiyle saklıyoruz gel al ve hemen geri dön ( anladın sen onu :queen:) burada kalamazsın :queen:

aşkolsun abi tamam yakışıklıyız diye bize nuri alço muamelesi yapıyosun .. izmir kalmadıgımız yer degil .. :queen::mrgreen:

ama bende insanım yani bi dayanma zamanı var direnç var .. yoruluyo insan türk malıyız nede olsa:queen::queen: allah seni inandırsın bunların alman malı olanı var tek şarj 3 gün :cyclopsan:mrgreen::p

sana bizim peçetelerden bir paket verelim yorulmazsın yorulsanda terini siler devam edersin :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne o peçete mi dağıtıcaz?.. :queen:

Gelin buraya şenlensin ortalık... :wiinkk:

ahhhhhhh ahhhhh...cumartesi akşam çıkıp gidecektim kuşadasına....bileydim hic vazgeçmez gelirdim yaaa tüh.....

bu hafta çağıralım onuda gelsin özcanın arkadaşı bizim arkadaşımız BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR :p

bizde bu hafta gelecek olan SÜRPRİZ misafirlerle tanıştırmayız onu :bounce::wiinkk::bounce::wiinkk::p

Çok güzel bir gezi olmuş.Kıskandım vallahi ama elden gelen bişey yok.İnşallah 5-6 temmuzda ordayım bende :cherry:

Çok güzel bir gezi olmuş.Kıskandım vallahi ama elden gelen bişey yok.İnşallah 5-6 temmuzda ordayım bende :cherry:

sensiz tadı yok ne baharın ne yazın GEL ARTIK

NOT; ALPER abin yemeden içmeden kesildi evine dön artık seni affettik çay ısmarlatmıyacağız :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sensiz tadı yok ne baharın ne yazın GEL ARTIK

NOT; ALPER abin yemeden içmeden kesildi evine dön artık seni affettik çay ısmarlatmıyacağız :queen:
Ağacımı kuruttunuz olm.... :pr::pr::pr: Ne istedinizx ağacımdan... :pr::pr::pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar