- Konu Yazar
Arkadaşlar ilk 1000 bakım zamanım geliyor ne yağ koyayım karar veremedim. Castrol 10W 40 Magnatec koymayı düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar ilk 1000 bakım zamanım geliyor ne yağ koyayım karar veremedim. Castrol 10W 40 Magnatec koymayı düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
dostum magnatec motor için olmaz daha önce kullandım bişey olmadı deme sakın:queen: castrol racing 4t 10w 40 yada 15w 40 olabilir kutusu altın sarısı olan.ama mutlaka motosiklet için yaplımış bir yag olsun magnatec degil
benimki sana göre bayağı ucuza gelmiş.Ben geçen hafta gt250 ye 15-40 repsol yağ koydum...
Litresi 25 liradan ve 1.850 kadar yağ alıyor..
YALNIZ ARKADAŞIM BENİMKİ SCOOTER DEĞİL.BEN İYİCE ARAŞTIRDIM EN UYGUN BU GELDİ CASTROL POWER 1 4T 10W-40Arkadaşım benim motorun 1000 bakımında servisi ısrarlarıma rağmen (bişii olmaz abi..) diyerek Castrol scooter 10W-40 yağı koymuşlardı. Motorun performansı hissedilir oranda düştü ve 1450 km civarında yeniden (başka bir serviste) CASTROL POWER 1 RACİNG 4T 10W-50 + yağ filtresi değişimi yaptırdım. Bundan sonra bu motorda kullanmak isteyeceğim tek yağ markası da budur.
iyi günlerde kullanman dileğiyle...
Ben CARREFOUR a da baktım 65 ytl idi benim aldığım yağ en iyisi bu arkadaşım boşver repsolu felan.NOT:bence tabi.tam sentetık yag koyma repsolun fıyatı dusmus yada ben oyle aldım k carrefourdan castrol la aynı 4 lt sı ne 50 ytl verdım baya uygun oluyor 10 40 koyuluyor kısın yazın da 20 50 dıyen oldu bana ama ben yınede sadece 10 40 koyuyorum markalı yagdan vaz gecme motora yazık edersın dıyorum sadece