Antalya' dan Sevgiler

Merhaba Arkadaşlar,

Adım Mehmet Antalya' da yaşıyorum özel bir turizm firmasının bilgi sistemleri yöneticiliğini yapmaktayım. Fazer tutkum yaklaşık 5 ay önce bir arkadaşımın satın almış olduğu avantar resmin' de görebileceğiniz resimdeki motor ile başladı. Açıkcası motor konusunda hiç tecrubem yok diyebilirim bu konuda çok amatörüm diyebilirim. Yakın çevremdeki dostlarım böylesine büyük bir motor ile başlamamın doğru bir tercih olmadığını söylediler hatta. Ama bende bir tutku oluşturan Fazer S2' yi satın almaktan başka düşüncem yoktu. Ve geçen hafta gidip bunu yaptım. Şimdi bende bir Fazer sahibiyim. Henüz motorun plaka ve trafik işlemleri tamamlanmadığı için teslim almadımsada bana ait olduğunu bilmek bile heyacan verici. Benide aranıza kabul ettiğiniz için şimdiden herkese ayrı, ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Motorumun kendimce amatörce çektiğim bir kaç resmi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoş geldin :rendeer:

Hoşbuldum (Aranızda Acemi Bir Sürücü Var Artık )
Teşekkürler :)

Teşekkürler

hoşgeldin dikkatli olman dileğiyle

başarılı bir renk seçimi

Sanırım bir süre acemilik yaşayacağım ama kendime güveniyorum kıvırırım ben bu motor durumunu :)

Resimleri upload ettiğim yerde bir sıkıntı olduğunu düşünmüştüm resimler konu altında görüntülenmeyince demekki görünebiliyormuş

Eyvallah

hoşgeldin ve hayırlı olsun

yanlış anlama ama acemi olduğunu düşünüyorsun ve buyuk motor alıyorsun inşallah motor deneyimin vardır allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın

hoşgeldiniz sayın abicim. tecrübe konusu eminim halledersiniz araba sürmek kadar rahat fazer.ama lütfen korumalarınızı edinin ve öyle binin.motorunuz hayırlı olsun saygılar

hoşgeldin ve hayırlı olsun

yanlış anlama ama acemi olduğunu düşünüyorsun ve buyuk motor alıyorsun inşallah motor deneyimin vardır allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın

Hoşbuldum teşekür ederim.

Yanlış anlaşılacak bir durum yok açıkcası bu motoru almamdaki nedenlerden biri çok beğeniyor olmamdı bir diğer neden ise iki arkadaşımda aynı motor' dan var ve bendede bu motordan olmasını çok istiyorlardı bende gittim aldım. Vitesli ve büyük motor konusunda pratikde bir deneyimim olduğunu söylemem saçma olur umarım başkalarına ve kendime zarar vermeden öğrenirim.

hoşgeldiniz sayın abicim. tecrübe konusu eminim halledersiniz araba sürmek kadar rahat fazer.ama lütfen korumalarınızı edinin ve öyle binin.motorunuz hayırlı olsun saygılar

Hoşbuldum Teşekkürler
Kesinlikle ihtiyaç duyulan tüm güvenlik önlemlerini alacağım diğer türlü zaten hayatta kullanmam bu aleti :)

o zaman bilinçli bi dost daha kazanmış oluruz darısı bizim başımıza saygılar

o zaman bilinçli bi dost daha kazanmış oluruz darısı bizim başımıza saygılar

Bu tarz motorlar konusunda deneyimim olmasada gücünün ve bilinçsizce kullanımda oluşabilecek durumların kesinlikle farkında olan biriyim. Umarım sende sahip olmak istediğin cihaza biran önce kavuşursun.

inşallah abi biz daha küçüğüz yaş yeni 18 önce 5 temmuzda ehliyet sonra cbr 125 iki sene sonrada fazer sizinkinden inşallah böyle olacak

LooMARAMIZA HOŞGELDİN KARDEŞİM :rendeer:

ilk motor (kuvvetli bi makina)
tecrübe yok
mutlaka iyi bir eğitmenden ders al çok faydasını göreceksin:cat:
(Antalyada OMM eğitmeni var bildiğim kadarı ile onunla görüşmeni tavsiye ederim)

Son düzenleme:
inşallah abi biz daha küçüğüz yaş yeni 18 önce 5 temmuzda ehliyet sonra cbr 125 iki sene sonrada fazer sizinkinden inşallah böyle olacak

Hayırlısı tabi neden olmasın inşallah

LooMARAMIZA HOŞGELDİN KARDEŞİM :rendeer:

ilk motor (kuvvetli bi makina)
tecrübe yok
mutlaka iyi bir eğitmenden ders al çokmfaydasını göreceksin:cat:
(Antalyada OMM eğitmeni var bildiğim kadarı ile onunla görüşmeni tavsiye ederim)

Hoşbuldum Teşekkürler,

Hımm, etrafımdaki arkadaşların tecrubelerinden faydlanmayı planlıyorum ama tabi bu bana yetersiz gelirse professionel bir eğitim almak isterim. Yinede sağol dostum

Son düzenleme:
Aramıza Hoşşgeldin :) Büyük makina ile baslama tercihi inşallah sana hep faydalı olur :) kazasız uzun yıllar sürüşler Dilerim :)

Aramıza Hoşşgeldin :) Büyük makina ile baslama tercihi inşallah sana hep faydalı olur :) kazasız uzun yıllar sürüşler Dilerim :)

Hoşbuldum Arkadaş Eyw.

Bende böyle umut ediyorum, Her Seçiş Bir Vazgeçiştir (AMA HAYATTAN DEĞİL) ben şimdi bir seçimde bulundum bakalım ne olacak :)

Yeni makinan hayırlı olsun yalnız madem bu işte yenisin güç olarak isteğinden fazlasını verebilir.Ben de expert falan değilim ukalalık olarak algılama ama motordan korkmak demeyeyim de "çekinmek" diyelim, motorun tepkilerine alışana kadar senin için hayırlı olacaktır.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin....

Yeni makinan hayırlı olsun yalnız madem bu işte yenisin güç olarak isteğinden fazlasını verebilir.Ben de expert falan değilim ukalalık olarak algılama ama motordan korkmak demeyeyim de "çekinmek" diyelim, motorun tepkilerine alışana kadar senin için hayırlı olacaktır.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin....

Teşekkürler Hoşbuldum :)

Yanlış anlamıyorum tabikide sonuçta herkesin deneyimleri var motorlar hakkında ve sürüş teknikleri konusunda, bende cesaret mevcut korkuda yok gözüm karadır :) ama işte tek sorun pratikde yaşamış olduğum bir deneyim yok, kendimce trafiğin daha az olduğu alanlarda hatta şehirdışı ve şehirler arası daha geniş yollarda bu öğrenim durumunu tamamlamayı hedefliyorum. Aranızda uzun yıllar kalmayı hedefliyorum arkadaşlar (Bu Dünyaya Kazık Çakacağım Ben) :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin ::asker::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar