arkadaslar hanı demıstım yag cok koydum dıye bır baktım yaga azına kadar doılmus ve ust tıpoayı acınca akıyor hemenh dedıgınız gıbı 300 gram bosaltttım sırıngayla ve ama nedense gene aynı durumu yapıyor 4 bin devire cıkıyor gecıyor ve tekrar gerılıyor hemen devir 4 bine motordanda garip garip sesler gelıyor servisime goturdum motordan pist pist sesler gelıyor rolentıyı bozuyor dedım adam dıyor pislik vardır dıye dogrumudur..
slm millet bende motorun yağını değiştiricem ama özellikle
önereceğiniz bir yağ varmı? castrol die duydum ama scoter için
olanlarımı kullanmalıyım özellikle bilen arkadaşların ilgisine. .
sallıyorlar kardeşim kendı uzerındekı kayış 6 8 bın km yapıyo bando bunların içinden en ıyısı japon malı olması lazımevet bando da vardı ama adam dedi istersen bando vereyım ama bu orjinal içinden çıkan kayışları dedi hemde bandodan daha saglam...
arkadaslar hanı demıstım yag cok koydum dıye bır baktım yaga azına kadar doılmus ve ust tıpoayı acınca akıyor hemenh dedıgınız gıbı 300 gram bosaltttım sırıngayla ve ama nedense gene aynı durumu yapıyor 4 bin devire cıkıyor gecıyor ve tekrar gerılıyor hemen devir 4 bine motordanda garip garip sesler gelıyor servisime goturdum motordan pist pist sesler gelıyor rolentıyı bozuyor dedım adam dıyor pislik vardır dıye dogrumudur..
Merhabalar
Adım : alper
Yaşım : 22
İkametim : İzmir / Karşıyaka
Motosikletim : Mondial 150 RS
K.Grubum : B Rh (+)
daha 2 aydır kullanıyorum.motoruma çok düşkünüm.
Merhabalar
Adım : alper
Yaşım : 22
İkametim : İzmir / Karşıyaka
Motosikletim : Mondial 150 RS
K.Grubum : B Rh (+)
daha 2 aydır kullanıyorum.motoruma çok düşkünüm.
Merhabalar
Adım : ayhan
Yaşım : 28
İkametim : İstanbul / Çekmeköy
Motosikletim : Mondial 150 RF
K.Grubum : A Rh (+)
3000 Km deyim motorum bazen üzüyo beni ama yinede seviyom![]()
Merhabalar
Adım : ayhan
Yaşım : 28
İkametim : İstanbul / Çekmeköy
Motosikletim : Mondial 150 RF
K.Grubum : A Rh (+)
3000 Km deyim motorum bazen üzüyo beni ama yinede seviyom![]()
Şimdi kendımı ayıpladım valla ben daha once bu topıge nasıl gırmemısım anlamadım![]()
Adım Bilgin 23 Yaşındayım Düzce de oturuyorum ( Hani şu MT si olmayan şehiir ) 15.400 de 19A scooter ım var , Memnun oldum..
alper - ayhan ve bilgin hepiniz hoş geldiniz topağımızı boş bırakmıyalım :rendeer: