[Eskişehir - MT]

Merhaba Eskişehirliler;Sanırım artık dıgı_boy26 nın kırmız bir ybr si var.Tabanı düz bassın.Emok listeniz hazırmı?
Bir aksilik olmazsa ben de geleceğim.Görüşmek üzere...

Merhaba Eskişehirliler;Sanırım artık dıgı_boy26 nın kırmız bir ybr si var.Tabanı düz bassın.Emok listeniz hazırmı?

evet galiba dediğin doğru Hayati abiciğim.Sinan abim artık bir YBR 125'e sahip.İstediği oldu sonunda.Bugün birlikte önce Söğüte rokko'yu verdik sonra kütahya'dan Kırmızı mı Kırmızı bi YBR alıp geldik.Başımızdan geçen maceraların adrenalinle acayip yakından bi akrabalığı vardı kesin.Neyse onları düşünmek bile adamın tüylerini ürpertiyor.Tekrar tekrar hayırlı olsun Sinan abiciğim. Allah'ın hikmeti üzerine karambole,bi soru sormak için durduk sorduğumuz insan kim olsun?..

*Hayati abi:)
Abi yardımların için çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.Senin hakkını nasıl öderiz bilmiyorum ama birgün tekrar görüşeceğiz,Emin ol abiciğim:rendeer:
Burada hayati abim çekiyor fotoğrafı…

Sıra ben de…Soldaki arkadaşın ismini hatırlayamadım Hasan diyesim geliyor ama unuttum :pr:

Sinan abimde tez elden motorun resimlerini koyarsa daha bi güzel olur heralde:cherry:
Herkese iyi akşamlar dilerim...:cat:

Topic hazır:wiinkk:
http://www.motosiklet.net/forum/taz...2-digi_boy26-sinan-abim-yibirina-kavustu.html

Cüneyt abiiiii.Bak bak benim dediğim vardı ya sana...Hani depoya kulp takalım diye.Adamlar yapmış be abi.Patenti kaçırdık desene:pr: :p

http://www.motosiklet.net/forum/guncel-haberler/46615-tankgrip-depoya-tutun.html

Son düzenleme:
digi_boy26 Power link kayışlardan bir bilgin varmı bugun castrol yag aldım tam dergiştirecektım yag fıtresı ezık buzuk ıcı pislik bu sorun edemır bızım scooterlara işte yag fitresi almaya gıttım birde aklıma geldı abi sizde orjinal kaytış varmı var dedı sasıdrıdm bando var power link var dedi ama orjial olrak ve saglam olarak power linki tavsıye ederım dedı nasıl iyimi bu power link kayıslar resmini koyayaım bak...

abisi, genelde bando tercih ediliyor ama bu marka da iyidir.:wiinkk: yedek parça ihtiyacın olursa burdan bana ulaşırsın. artık scooter'a binmiyorum ama yardımcı olurum söz... :)

abi'm allah razı olsun senden. :) tez zamanda tekrar görüşmek üzere. sana borcum oldu biliyosun:cherry:

evet galiba dediğin doğru Hayati abiciğim.Sinan abim artık bir YBR 125'e sahip.İstediği oldu sonunda.Bugün birlikte önce Söğüte rokko'yu verdik sonra kütahya'dan Kırmızı mı Kırmızı bi YBR alıp geldik.Başımızdan geçen maceraların adrenalinle acayip yakından bi akrabalığı vardı kesin.Neyse onları düşünmek bile adamın tüylerini ürpertiyor.Tekrar tekrar hayırlı olsun Sinan abiciğim. Allah'ın hikmeti üzerine karambole,bi soru sormak için durduk sorduğumuz insan kim olsun?..

*Hayati abi:)
Abi yardımların için çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.Senin hakkını nasıl öderiz bilmiyorum ama birgün tekrar görüşeceğiz,Emin ol abiciğim:rendeer:
Burada hayati abim çekiyor fotoğrafı…

Sıra ben de…Soldaki arkadaşın ismini hatırlayamadım Hasan diyesim geliyor ama unuttum :pr:

Sinan abimde tez elden motorun resimlerini koyarsa daha bi güzel olur heralde:cherry:
Herkese iyi akşamlar dilerim...:cat:

Topic hazır:wiinkk:
http://www.motosiklet.net/forum/taz...2-digi_boy26-sinan-abim-yibirina-kavustu.html

Cüneyt abiiiii.Bak bak benim dediğim vardı ya sana...Hani depoya kulp takalım diye.Adamlar yapmış be abi.Patenti kaçırdık desene:pr: :p

http://www.motosiklet.net/forum/guncel-haberler/46615-tankgrip-depoya-tutun.html

evet artık yıbır'ım var. valla sat 5ten beri üstündeyim daha yeni girdim eve.:) gören biçok arkadaşım da motorumun güzel olduğunu söledi. sadece biraz ufak tefek bakımları yapılcak o kadar. genelde görüşler iyi yönde. :queen::queen::queen::queen:

imag0531ux4.jpg

Son düzenleme:
@headhunter kardeşim canın sağolsun senin.
Bir gün sen de bir motosiklet sevdalısına yardımcı olursan benim için herşeyi yapmış olursun.
Bilmem anlatabildimmi?

@ digi_boy26 Sevgili hemşerim.Allah kaza bela vermesin...güle güle bin motoruna...
Bu güne uyarlanmış bi ata sözü;Dağ,dağa muhtaç olmazmış ama motosikletçi,motosikletçiye muhtaç olurmuş.:p
Bilmemm oldu,bilmem olmadı.Bakarsınız bir gün de ben yolda kalırım...

Son düzenleme:
@headhunter kardeşim canın sağolsun senin.
Bir gün sen de bir motosiklet sevdalısına yardımcı olursan benim için herşeyi yapmış olursun.
Bilmem anlatabildimmi?

@ digi_boy26 Sevgili hemşerim.Allah kaza bela vermesin...güle güle bin motoruna...
Bu güne uyarlanmış bi ata sözü;Dağ,dağa muhtaç olmazmış ama motosikletçi,motosikletçiye muhtaç olurmuş.:p
Bilmemm oldu,bilmem olmadı.Bakarsınız bir gün de ben yolda kalırım...

aman abi :) kimse yolda kalmasın herkesin tekeri düz bassın :) o ata sözü hoşuma gitti gerçekten de :p haftaya pazar bidaha gelirim belki. kütahyalı'larla tanışmak lazım. ne olsa memleketlerinden motor aldık :p:mrgreen::mrgreen:

Sinan Abi hayırlı olsun abi inan çok sevindim :cat: Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin abi :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn :bounce:

sinan hayırlı olsun gerçekten çok sevindim seçimin çok isabetli bende düşünüyordum kazasız sürüşler dilerim.

sinan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin sevindim ybr almana daha iyilerinede binersin inşallah

Sinan kardeşim hayırlı uğurlu olsun.İyi bir seçim yapmışsın ALLAH daha iyilerinede bindirmek nasip etsin

abisi, genelde bando tercih ediliyor ama bu marka da iyidir.:wiinkk: yedek parça ihtiyacın olursa burdan bana ulaşırsın. artık scooter'a binmiyorum ama yardımcı olurum söz... :)

abi'm allah razı olsun senden. :) tez zamanda tekrar görüşmek üzere. sana borcum oldu biliyosun:cherry:

evet artık yıbır'ım var. valla sat 5ten beri üstündeyim daha yeni girdim eve.:) gören biçok arkadaşım da motorumun güzel olduğunu söledi. sadece biraz ufak tefek bakımları yapılcak o kadar. genelde görüşler iyi yönde. :queen::queen::queen::queen:

imag0531ux4.jpg

abıcım hayırlıolsun gule gule kullan vall super ınsallah kaza bela olmaz

Sinan Abi hayırlı olsun abi inan çok sevindim :cat: Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin abi :rendeer:

sağol kardeşim hamza :)

Hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn :bounce:

sağol aytaç :)

sinan hayırlı olsun gerçekten çok sevindim seçimin çok isabetli bende düşünüyordum kazasız sürüşler dilerim.

sağol cihat abi'm :)

Sinan abicim hayırlı olsun:cat:Allah kaza bela vermesin inş:rendeer:

sağol ozan'ım :)

sinan hayırlı olsun.:cat: senin adına çok sevindim

sağol cüneyt abi'm :)

sinan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin sevindim ybr almana daha iyilerinede binersin inşallah

sağol bora abi'm :)

Sinan kardeşim hayırlı uğurlu olsun.İyi bir seçim yapmışsın ALLAH daha iyilerinede bindirmek nasip etsin

sağol kardeşim oğuz :)

sinan abi hayırlı ossun 252525252525

sağol yeşiltepeli'm:)

abıcım hayırlıolsun gule gule kullan vall super ınsallah kaza bela olmaz

sağol cara_zafer :)

allah herkese gönlüne göre versin inşallah. :rendeer: ne kadar almak istediğimi hepiniz biliyodunuz allaha şükürler olsun nasip bugüneymiş:). artık ben de tutarım kuyruğunuzdan :cherry:

digi_boy26 arkadaşım ismim emrahtı.tanıştığıma memnun oldum.yeni motorunla iyi sürüşler emokta görüşmek üzere....:cat:

saol kardeşim eray :) en kısa sürede bi ömür yapalım senle:mrgreen:

sağol emin kardeşim. :) sana da göstermesin allah.. :)

ömürmü kütahyadan asagısı kurtarmaz yada bursa bundan sonra ufak tefek yollara cıkmayacam tam yola adapte oluyorum yol bitiyor . gel bu pazar değil önümüzde ki pazar bursa yapalım senin le ( tüm mt üyelerine açık bir tekliftir ) bayramda yiyemediğimiz iskenderi indirelim hee özür dilerim hatırlatmayacaktık :cherry:

bu aralar ist a gitmem gerek düzgün bir kask ve mont almak için tavsiye edebileğiniz yerler varmı

bugun ne mutlu kı hala yasıyorum aranızdayım bilecikten eskısehıre donerken doblolu bir denyo beni bankete attı o çakıllarla nasıl bogustum bılmıyorum valla ,,,, ya allah ha gayret dedım cıktı . kastii yaptı diyorum çünkü araba gittikçe sağa doğru yanaşıyordu fren yapsam arkadamdan tır gelıyor neyse , bulut kardeşim indirip döveyimmi şunu dedi ama gerek yok kendi kendinden utansın motorcu adama kavga yakısmaz

allah kımseyı tasları ıle bogusturmasın kollarım hala agrıyor cok kastım galıba

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar