[İzmir - MT]

Bencede hakkari,Şırnak üstünden taaa fizana kadar gidersin........
Vasco,bakımları tamam ve olağan dışı bir durum yoksa rahatlıkla gider ve gelirsin! ama oturgaçın biraz isyan edecktir sanırım:mrgreen: Arap Kadri doğru diyor,az,uz ve yavaş olsun ama kendi motosikletinle git.......
kazasız belasızzzzz:wiinkk:

:queen::queen::queen: Ümmet abi yanımda gülmekten katıldı :queen:

Ciddi Ciddi 2. Ümmet geliyor diyor :queen:

Saol abi bakalım hayırlısı :rendeer:

Öncelikle hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olsun kardeşim:cat:
Güzel bir mekan ve mutlak suretle bir baskın yaparız sana sen merak etme....
Manisa MT ile olursa daha bir şahane olur tabiii...amma eğlenceli olur haaa:wiinkk:

özer abicim teşekkür ederim.. her zaman beklerim haberli habersiz buyrun gelin.. vee eğlenceli olacağından hiç şüphem yok:cat:

Öncelikle hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olsun kardeşim:cat:
Güzel bir mekan ve mutlak suretle bir baskın yaparız sana sen merak etme....
Manisa MT ile olursa daha bir şahane olur tabiii...amma eğlenceli olur haaa:wiinkk:

abicim yapacaz zaten çalışmalarımız başladı. Gene süper olacak eminim ki:cat:

dostum hayırlısı olsun...bi kalmalı gezide senin mekana yaparız artık...dimi wallace sen çalışmalara başlamışsındır kesin :p:p

evet başladım çalışmalara temmuz ortasından sonra. Erenle konuştum teknemizde varmış süper olacak süper:cat::rendeer:

abi çalışma yapıcak bişi yok yaa çevireceksiniz gazı geliceksiniz yaw:queen::queen:

orası kesin ama geldik mi o sahilde gece mangalı yakacağız, gitarları alıp çalıp söyleyeceğiz, ertesi gün tekneye de bineceğiz. tamam mı kardeşim. Her zamanki gibi İzmir MT-Manisa MT için süper bir ortam olacak.

abicim yapacaz zaten çalışmalarımız başladı. Gene süper olacak eminim ki:cat:

evet başladım çalışmalara temmuz ortasından sonra. Erenle konuştum teknemizde varmış süper olacak süper:cat::rendeer:

orası kesin ama geldik mi o sahilde gece mangalı yakacağız, gitarları alıp çalıp söyleyeceğiz, ertesi gün tekneye de bineceğiz. tamam mı kardeşim. Her zamanki gibi İzmir MT-Manisa MT için süper bir ortam olacak.

murat abi buralar bizim kocamaaaan mangalımız var sahil için jandarmadan iznim var dediğin gibi teknemizde var.. izmir mt nin vazgeçilmezi sabah ve akşam çayları da benden...:cat:

selam arkadaşlar buhonda falkon XN 400 kaç litre yağ alıyor bilen varmı ve hanği yag sizce cevap bekliyorum

selam arkadaşlar buhonda falkon XN 400 kaç litre yağ alıyor bilen varmı ve hanği yag sizce cevap bekliyorum

neoldu Oğuz'um Honda'zedem.....yağa neoldu şimdi?
kaç litre bilmem ama 4T 15/40W Motul - Castrol olabilir.....unutmadan ekleyeyim, Yarı sentetik olursa uygun olur:wiinkk:

arkadaşlar muhabbetinizi bi baltalayam... mt izmir burayı bi dinleyin...

arkadaslar ayvalık badavut plajında sezonluk beach club kiraladım... mekanım henüz yeni açıldı midillinin tam karşısı kumlsala 3 metre denize 30 metre uzaklıkta alkol yemek çeşitlerim var:p.. plajda bana ait butun mt izmir mt manisa isteyen olursa çevre iller deki motosikletçi dostlarımı yeni mekanıma beklerim... planlayın bi gun basın gelin...

motosikletleri park edecek otoparkımda var:p

Hayırlı uğurlu olsun, Birgün ansızın gelebiliriz . yok yok şarkıydı o biz gelirsek haberli cümbür cemaat gümbür gümbür geliriz :queen: Marmaristen Ali yiğitseniz teker teker gelin diyo, ama sen hepimize birden meydan okudun. HODRİ mey DAN ( tabi mey bu arada aslan sütü oluyo ):cherry:

arkadaslar ayvalık badavut plajında sezonluk beach club kiraladım... mekanım henüz yeni açıldı midillinin tam karşısı kumlsala 3 metre denize 30 metre uzaklıkta alkol yemek çeşitlerim var:p.. plajda bana ait butun mt izmir mt manisa isteyen olursa çevre iller deki motosikletçi dostlarımı yeni mekanıma beklerim... planlayın bi gun basın gelin...

Eren, Hayırlı uğurlu olsun kardeşim... Ekim'e kadar hala orada olursan bir baskın da benden...

Hayırlı uğurlu olsun, Birgün ansızın gelebiliriz . yok yok şarkıydı o biz gelirsek haberli cümbür cemaat gümbür gümbür geliriz :queen: Marmaristen Ali yiğitseniz teker teker gelin diyo, ama sen hepimize birden meydan okudun. HODRİ mey DAN ( tabi mey bu arada aslan sütü oluyo ):cherry:

Dedem, Eren işletmeci, ben bildiğin bir garip işçiyim...O yüzden teker teker yada çiftler halinde rica ediyorum :) Kendim HODRİ MEYDAN içemiyorum ama (hodri ve dan da mezeleri oluyor:queen:) gelip içene de niye içtin demem:cat::rendeer:

Eren, Hayırlı uğurlu olsun kardeşim... Ekim'e kadar hala orada olursan bir baskın da benden...

Dedem, Eren işletmeci, ben bildiğin bir garip işçiyim...O yüzden teker teker yada çiftler halinde rica ediyorum :) Kendim HODRİ MEYDAN içemiyorum ama (hodri ve dan da mezeleri oluyor:queen:) gelip içene de niye içtin demem:cat::rendeer:

Alicim bu işin esprisiydi .Elbette bilmezmiyim , gurup gelsek bile ,elinden geleni yaparsın.:cat:

hayırlısı olsun kardeşim allah bol kazançlar versin bende yazları ayvalıa yakın sayılırım birgün çıkar geliriz sana şimdiden hayırlı işler dilerim. :cat:

hepiniz sağolun dostlarım, abilerim. DEDELERİMM[/B hepinize kapım her zaman açık.. GELMESSENİZ AYIP OLUR ZATEN HABERİNİZ OLA.

baştan bi S.a diyelim :)
ben asker'im bana nispet mi şimdi bu xD snn isteginle okudum badi bunu ama dagıtıma geldigim zaman herturlu gelirim yanına sen rahat ol
motor yok artık bende gelince bi ince seklimiz olacak ;) herkese cok cok selamlar konya'dan hava savunma er Mert:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar