Motosiklet Dostu Benzin Pompası

Her geçen gün motosikletçiler için yeni bir kolaylığın büyük firmalar tarafından sunulması bizleri mutlu ediyor. Pek çok ülke ve firma için öncü olan bu davranışlardan birinide dünyanın en büyük petrol ve gaz şirketlerinden biri olan Fransız menşeili Total firması yurtdışında hizmete sundu, motosikletçiler için özel benzin pompası.

Yeni pompalar kaymaz zemine, ufak benzin depolarına sahip motosikletler için modifiye edilmiş pompa tabancasına, vizör temizleme hizmeti ve kask koyma standı gibi yeniliklere sahip.

Benzeri sistemlerin dünya genelinde kısa zamanda yaygınlaşmasını ve ülkemizde de bu sistemleri görebilmeyi umuyoruz.

Kaynak: Moto Aktuel

Moderatör tarafında düzenlendi:
elınt onumuzde ki 10 sene içinde bizede gelir merak etme hocam bilirsin bir şey cıkar 10 - 20 yıl ıcınde bize gelir

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Cok guzel bir uygulama. Buralara da gelmesini umidediyoruz.

Çok da basit bişeye benziyo. Bugüne kadar düşünülmemiş olması hata aslında..
Bunlar motosikletlere verilen önemin arttığının göstergeleri.. İnşallah yakın zamanda ülkemizde de görebiliriz..

Turkiyedeki Benzin istasyonlarinin Motosikletciler icin olan hizmetleri

1- Benzin deposunin icine ve disina tasirarak benzin koyma

2- Depona yayilan benzini silmek icin bez istediginde Marketten selpak satin al diyen pompaci:)

3- Sen cekil kenara arabaya yol ver diyip sana II. sinif arac muamelesi yapan istasyonlar.

4- Motor Montundan guc bela cikardigin cuzdanindan parani odeyeceksin diye sabirsizlanip sinirlenen benzin pompacisindan muzikal bir kufur bestesi:)

Hizmette sinir yoktur malum biz en pahali benzini kullaniyoruz o yuzden en ozel servisi almak en dogal hakkimiz.

benzine ötv zammı geldine göre bu uygulama evt güsel ama bize gelene kadar motora koyacak benzin bulamayacağımız için biraz gereksiz olucak sanırsam benzinin ucuzlaması dileğiyle (hayal ama )

Eğer gerrçekten güçlü ve sıkı bi grup olsak Türkiye'ye de hızla gelir bu sistemler. Her firma pazardan pay kapmaya bakıyor, motosikletler az yaksa da toplamda pazar için belli bir önemimiz var. Şu sistemin maliyeti taş çatlasın 1-2 bin ytl'dir, yeterli reklam yapıldığında iyi bir yatırım olur.

yahu benzinci azıcık insafLı oLsa bence buna biLe gerek yok,
sırf depoya damLAttıkLarı benzini siLmek için sürekLi bir bez taşıyorum..
önce insan eğitiLsin sonra donanım geLiştiriLsin..

yahu benzinci azıcık insafLı oLsa bence buna biLe gerek yok,
sırf depoya damLAttıkLarı benzini siLmek için sürekLi bir bez taşıyorum..
önce insan eğitiLsin sonra donanım geLiştiriLsin..

tamamen katılıyorum bende depolarımıza verdikleri zarardan şikayetciyim scooter kullanıyorum ve malum deposu ufak ve şaseye sağlam bi şekilde bağlı değil 3 4 kiloluk pompayı sokup ellerini çektikleri zaman debo demirinin kasılıp eğildiğini gördükce çıldırıyorum ama malesef bişeyde denilmiyo paşalara not-6 ay kadar pompacılık yaptım ve en dikkat ettiğim şeyde buydu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

2- Depona yayilan benzini silmek icin bez istediginde Marketten selpak satin al diyen pompaci:)

3- Sen cekil kenara arabaya yol ver diyip sana II. sinif arac muamelesi yapan istasyonlar.

4- Motor Montundan guc bela cikardigin cuzdanindan parani odeyeceksin diye sabirsizlanip sinirlenen benzin pompacisindan muzikal bir kufur bestesi:)

Hizmette sinir yoktur malum biz en pahali benzini kullaniyoruz o yuzden en ozel servisi almak en dogal hakkimiz.

hacı ben u durumu çok yasıyorum pompacıların sen çekil arabaya yol ver talebini tersliyorum parasıyla değilmi kardeşim gider müdürüne şikayet ederim..

depo kenarına bulasan benzini mecbur elimle yada orda bulunan çaput la siliyorum..

pompacı bana küfür edecek haa yığarım onu oraya kimsin sen lo parasıyla değilmi anlayış göster adamın biri mercedes jiple gelse onun kredi kartını çekmesini 2 saat bekliyonuz madem bu mesleği severek yapmıyosun git başka iş yap..

özel hizmet bu devirde zor arkadas gerçi şimdi bi benzinlik buldum adamlar şen şakrak benzinliğin kapısından girmemle yanaşabileceğim pompaya işaret ediyorlar benzinimi alıyorum paramı ödüyorum fişimi alıyorum bazenden herkese ikram edilen semaverden çay içiyorum..

hesapçıoğlu helal olsun süper hizmet veriyor..

benim devamlı petrol ofisinden alıyorum benzini beni artık ii tanıyorlar orya gittigimde solemiştim orda caslışana dokmeden dikkatli bi sekilde koymasına allah var hiç dokmeden koyuyorlar saolasın ben yınede tedbir olsun die bezi altına koyuyorum doldururken :p

Herşeyi bitirdiniz pompacılara faturayı kestiniz.

Üçkuruş maaşa eşşekler gibi çalıştırılıyorlar dalgın olmaları dışında dikkatsızlıklerini görmedim. Evet içlerinde denyolar var ama genelde pompacılar dikkat ediyor. 3 ay oldu yeni motorumu alalı henüz 1 damla benzin dökulmedi deposuna yada başkabiyerine.

Pompacıya birazda biz dikkat edersek özelliklede pompa çıkartma esnasında sorunun ortadan kalkacağını göreceksiniz.

:cat:aynen durum böyle hem avrupanın çoğu yerinde insannlar kendi benzinlerini kendileri koyuyor....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vizör temizleme hizmetimi, yapışmış sinekleri temizliyeceklerse mükemmel valla, her geldiğimde böcek kolleksiyonu yapıyorum resmen yeşili kahverengisi alı moru :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosikletin, motosikletçiden başka dostu yoktur ...

motosikletin, motosikletçiden başka dostu yoktur ...
illaki motosikleti olan pompacılar vardır :) ayrıca bazı benzin istasyonlarında işini gayet ciddi yapanlarda var özellikle kurumsal ve çalışanlarını çok hırpalamayan istasyonlarda hiç sorun olmuyor birde benzini hep aynı yerden alıp pompacıyla kanka olmak da işe yarayabilir ama ben ticari bir getirisi olmadan motosikletlerin sayısı dahada fazla çoğalmadan istasyonlardan ekstra hiçbir hizmet alabilcegemizi sanmıyorum.

Bizim pompacı hep beni motorla gördüğünden biraz küçümsüyordu Mustangla gittim ondan sonra hizmet anlayışları değişti :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar