kasksız motorculara uyus oluyorum

Eee başka itiraf etmek isteyen var mı?:mrgreen:

Topic "itiraf.com"'a döndü:p

Hele bide Motosikletin arkasına SÜPÜRGE taşıyan adamlar yokmu :mrgreen: Onlara acayıp sınır oluyorum :queen: :p Alınmayın lutfen alper abışim :queen:

yok vallaha değil
kask yoksa kafada binmeden alıyom motoru üstüne çıkacaksam ilk iş kask takılacak ve bağlanacak..

geçen sabah uyku sersemliği kaskın bağı bağlamayı unutmuşum .. neyse işe geldim tüm yol sallanmış bağ tabi .. ülen bi utandım sanki çıplak bindik motora.. o kadar yane

sen uyuyon mu ki abi :queen:

bak bende sana uyuz oldum şimdi altın da kıytırık bı motorla soldan tın tın gıden canım arkadaslarıma arada tekmelemek ıstıyorum yoldan ama ayıptır dıye yapmıyorum mecbur asfaltı paylasıyoruz ses cıkartma

+111111
Anladığım kadarıyla bu şahsiyetlere Allah akıl verirken takıyorlardı kaskı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
böle bunaltıcı havalarda açıkcası bende bazen takmıyorum... ama gittiğim hız limiti 40 50 60... sonra trafik açılıyosa yol boşalıyosa takıyorum kaskımı dewam ediyorum çünkü biliyorumki hız yapacak elemanlar var arkada =))

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet aynı olaylar bana çok sık denk geliyo hergün belki 10 kişiye uyarı yapıyom,ya unutmuşlar ya sıcak geliyomuş,sebep olarak söledikleri,elbette mazaret değil ama elimden bişeyde gelmiyor,

ohooo adana kendi çapında ghostrider'larla dolu,bi tek farkları bizimkiler çıplak biniyolarr:)

Hiç bir şekilde hiç bir zaman kasksız binmem binenleri de 24 saat uyarırım zaten bu yüzden başım belaya girecek bir gün ::23343:: Hem iyilikleri için konuşuyoruz hem de ne karışıyosun şeklinde zılgıt yiyoruz arada sırada :jocolor: Şeytan diyor bırak gebersin hepsi ama lanet olsun işşte içimizdeki insan sevgisi :)

Haklımısın ? Haklısın :cyclopsan

Hiç bir şekilde hiç bir zaman kasksız binmem binenleri de 24 saat uyarırım zaten bu yüzden başım belaya girecek bir gün ::23343:: Hem iyilikleri için konuşuyoruz hem de ne karışıyosun şeklinde zılgıt yiyoruz arada sırada :jocolor: Şeytan diyor bırak gebersin hepsi ama lanet olsun işşte içimizdeki insan sevgisi :)

Ben de onu diyorum işte, eşek kadar herif düşünemiyorsa bunu, bırak katlansın sonuçlarına..:farao:

ben elimden geldiğince motorculara selam veriyorum.ve bundan büyük mutluluk duyuyorum.ama kaskız adama selam bile vermem.çünkü onlar MOTORCU DEĞİL!!!!!!

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bende takmıyorum kask :p cok sıcak oluyo hemde sacım bozuluyo :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
şimdi fotoraf makinasını alıp çıksam , yarım saate kadar 5-10 tane kasksız motosiklet kullanan trafik polisi resmiyle dönerim. özellikle de sabahları .

şimdi fotoraf makinasını alıp çıksam , yarım saate kadar 5-10 tane kasksız motosiklet kullanan trafik polisi resmiyle dönerim. özellikle de sabahları .

mersindeki polislerde takmıyor.birine sordum niye takmıon diye kaşınma dedi:cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar