15.06.2008 (pazar günü) Sarniç da piknik

abi ne diyon beraberdik sabaha kadar yaw:queen:
vallace şıkkım özel olarak kıbrıs şehitlerine götürdi bizleri adana sucuk yicem diye
tabi bizimde canımız çekdi ucundan kıyısından yedik :queen::queen:

sana sadece kocaman bi OHAAA başakda bişi demicem yaw:cyclopsan:pr:
lem kapı gibi
aman yanlış yazdım
2 insan gibi insan şahidim var beee senin neleri yalayıp yuttuğunu gören:queen::queen:

şıracının şahidi bozacı. Benim de şahidim var. Cici arkadaş ve mangalcı amcayla teyze. onlarda benim şahidim ne olacak şimdi?
Ver mektuplarımı ben anneme taşınıyorum. Pardon yanlış replik:queen::queen::queen:

Vallahi, Wallace'nin neler yiyebileceğini düşününce ucu-kıyısı pek de masum değil be abi... Az yememişsin sen de hani
:queen::queen::queen::queen::queen:

ya valla hem bi dünya yedi hemde topu bana attı. herkesin dürümlerin yarısını yedi, üstüne bir de karışık yedi. allahtan ciğer bitmişti yoksa ciğer de yiyecekti

Vallahi, Wallace'nin neler yiyebileceğini düşününce ucu-kıyısı pek de masum değil be abi... Az yememişsin sen de hani
:queen::queen::queen::queen::queen:

yok yaw bana gaz verdi ye ye diye ondan yedim yoksa recimdeyim yaw:queen:

ya valla hem bi dünya yedi hemde topu bana attı. herkesin dürümlerin yarısını yedi, üstüne bir de karışık yedi. allahtan ciğer bitmişti yoksa ciğer de yiyecekti

olm sen deelmidin ha
-ben ciğer yemem sende yeme sucuk adana karışık yaptırıp yiyek diyen ha:queen:

yok yaw bana gaz verdi ye ye diye ondan yedim yoksa recimdeyim yaw:queen:

olm sen deelmidin ha
-ben ciğer yemem sende yeme sucuk adana karışık yaptırıp yiyek diyen ha:queen:

zaten rejimdeyim diyenden korkacaksın abicim. Ben onu sen yeme artık diye söyledim. Adamın tezgahı sildin süpürdün diğer müşteriler aç kalacaktı

zaten rejimdeyim diyenden korkacaksın abicim. Ben onu sen yeme artık diye söyledim. Adamın tezgahı sildin süpürdün diğer müşteriler aç kalacaktı

OHAAAA:cyclopsan:cyclopsan
benmi yaptım bütün bunları he?:farao:

kendi eylemlerini ben yapmışım gibi anlatmakdan nasıl zevk alıyon anlamadım

Özer abemin topağını ne hale getirmişsiniz yahuu, konu Sarnıç'ta piknik kardeşim kimin kaç dürüm götürdüğü deel bu biiiiiirrrrr. :cyclopsan
Siz benden çıkın gidin dürüm yiyin beni gariban bırakın bu olmadı ikiiiiiiii :salut:
Ben de bundan sonra sizden ayrılıp kokoriççide almazsam soluğu bana Viper demesinler :pale:

Özer abemin topağını ne hale getirmişsiniz yahuu, konu Sarnıç'ta piknik kardeşim kimin kaç dürüm götürdüğü deel bu biiiiiirrrrr. :cyclopsan
Siz benden çıkın gidin dürüm yiyin beni gariban bırakın bu olmadı ikiiiiiiii :salut:
Ben de bundan sonra sizden ayrılıp kokoriççide almazsam soluğu bana Viper demesinler :pale:

Dürümü kim kaybetmişte bunlar bulacaklar :mrgreen: puahaahaaaa
Valla burada birazıcık bana atılan zarf var gibime geliyor amma emin değilim hala:bounce:
Yani bana, biz doymadık gerisi neredemi demek istyorlar nedir kestiremiyorum:cyclopsan
baksana aralarına birde gitartistin biri katıldı aldı başını gidiyor...... :mrgreen:
Mangalın dumanı görünür kokusuda çıkar yakında bekleyelim filmi bakalım....

Doğumgünün kutlu olsun...:rendeer:
Sahi yaş kaç oldu?
Biiiir miii? :cherry:

Dürümü kim kaybetmişte bunlar bulacaklar :mrgreen: puahaahaaaa
Valla burada birazıcık bana atılan zarf var gibime geliyor amma emin değilim hala:bounce:
Yani bana, biz doymadık gerisi neredemi demek istyorlar nedir kestiremiyorum:cyclopsan
baksana aralarına birde gitartistin biri katıldı aldı başını gidiyor...... :mrgreen:
Mangalın dumanı görünür kokusuda çıkar yakında bekleyelim filmi bakalım....

Abim sence bu arkadaşların doyma ihtimali var mıdır? :p İstersen bütün sürüyü pişir bunlar yine doymaz :cherry: Sen iyisi mi benim gibi dumanıyla, kokusuyla doyabilen arkadaşları çağır, biz kendimizi garantiye alıp doyduktan sonra da onları çağırırız :queen::queen::queen:

Doğumgünün kutlu olsun...:rendeer:
Sahi yaş kaç oldu?
Biiiir miii? :cherry:

valla rivayete göre doğummum 1962 miş bana söylenen bu durumda 47 gibi bir rakam çıkıyor:mrgreen:

Abim sence bu arkadaşların doyma ihtimali var mıdır? :p İstersen bütün sürüyü pişir bunlar yine doymaz :cherry: Sen iyisi mi benim gibi dumanıyla, kokusuyla doyabilen arkadaşları çağır, biz kendimizi garantiye alıp doyduktan sonra da onları çağırırız :queen::queen::queen:

valla ben koktum hele Wallace'im tumbamın yemesi ( sinsi, sinsi mangalın başında...yanakları adeta kışlık tahıl toplayan bir sincap'a benziyordu:mrgreen:
götürdü en kıymetli parçaları......
Birdahaki sefere dumansız mangalada yapalım Wallace ve Arap gibi tehlikelere karşı :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar