Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@ILoveBass
arkadaşım önce korumalarını al kask eldiven mont dizlik bot vs.vs kalan parayla motor alırsın bu zımbırtılar birkez lazım olur onda da üstünde olsun motoru da temiz 2.ellere bak gerek yok bidünya fark ödemeye 1 sene sonra bu yetmiyor diye sızlanmaya başlıyacaksın nasıl olsa :)

Keeway Sl 150 'lere Kolayca Montaj Olabilen Çiftli Koltuk takımı ve Chopper Gidon gelmiştir. Koltuk ve Gidon'lar Kawasaki 250'liklerin Orijinal parçaları olup Taiwan malı'dır. Ayrıca Uzun Tip Sisibar, Uzun Kollu Chopper ayna (Yuvarlık ve kare tip nikelajlı), Taiwan malı kaliteli debriyaj balataları, Taiwan malı Ön Fren balatası, Taiwan malı arka fren balatası mevcuttur.

Koltuk Takımı (Arka Bağlantı Aparatı ile birlikte)..................100.00ytl.
Gidon (Chopper Model bağlantı Aparatı ile birlikte).............. 90.00ytl.
Uzun Tip Sisibar.......................................................... 70.00ytl.
Chopper ayna (Yuvarlak veya kare tip nikelajlı)Takımı......... 30.00ytl.
Taiwan Malı Debriyaj Balatası (Kaliteli)............................ 15.00ytl.
Taiwan Malı Ön Fren Balatası (Kaliteli)............................ 10.00ytl.
Taiwan Malı Arka Fren Balatası (Kaliteli).......................... 20.00ytl.
Ön Cam Orijinal ile aynı ebat (Beyaz ve Füme)................... 40.00ytl.
Ön Cam Uzun Tip (Chopper İçin)..................................... 40.00ytl.
Ön Cam 250 chopperler (jinlun vb.Makinalarda kullanılan)..... 20.00ytl. (Bağlantı aparatları ile)
Takım Sinyal Lambaları (Nikelajlı Chopper için 4 Adet Fiyatı).. 30.00ytl. (Tane fiyatı 7.5ytl.)
Su Geçirmez ve Deforme olmaz Yan Çanta(Takım).............. 85.00ytl.
http://img72.imageshack.us/img72/1646/resim4908zs3.jpg
http://img135.imageshack.us/img135/1881/resim4939vk1.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/2373/resim423kb9.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/295/resim419uv6.jpg
http://img135.imageshack.us/img135/9655/resim426yw0.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/627/resim4772smallet6.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/6105/resim4904tz4.jpg
http://img135.imageshack.us/img135/2435/resim4940zr5.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/4672/resim4941kr6.jpg
http://img135.imageshack.us/img135/4892/2liset60ytlnx4.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/9017/resim4485fg9.jpg

Not. İhtiyacı olan arkadaşlar bana msn.den([email protected]),Pm atarak özelden yada Cep tel'den (0506 374 68 31) Hakan.

sıralamış olduğunuz parçalar dikkatimi çekti gidon sisibar ve çiftli koltuk düşünüyorum görüşmek üzere

Arkadaşlar Son iki Koltuk Takımı (Çiftli) ve Son iki takım Gidon (chopper Modeli-Çaylak Tip) kalmıştır. Bilgilerinize.

Not. Koltuk ve Gidon Takımı Kawasaki 250 chopper'lerde kullanılan Taiwan Malı Malzemelerdir.

Özgürlük karakterimdir.

19 Haziran sabahı Balıkesir/Akçay'dan MARMOK Marmaris festivaline gitmek üzere yola çıkıyorum. 45 gün Bodrum-Antalya arasında kamp yapacağım. O bölgede bulunan arkadaşlarla karşılaşıp, tanışmak isterim. Makinem bej sl 150, üzerinde blueberry yazar ve kolumda avatarda bulunan dövme vardır. (Yani aramayın, kolay bulun diye yardımcı oluyorum. :mrgreen: )
Olursa sevinirim birer çay kahve içeriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
19 Haziran sabahı Balıkesir/Akçay'dan MARMOK Marmaris festivaline gitmek üzere yola çıkıyorum. 45 gün Bodrum-Antalya arasında kamp yapacağım. O bölgede bulunan arkadaşlarla karşılaşıp, tanışmak isterim. Makinem bej sl 150, üzerinde blueberry yazar ve kolumda avatarda bulunan dövme vardır. (Yani aramayın, kolay bulun diye yardımcı oluyorum. :mrgreen: )
Olursa sevinirim birer çay kahve içeriz.

arkadasım bende ayın 22 sınde mersın uzerınden kibrisa gitmeyi planlıyorum donuste antalyaya uğrıcam benımde motorum bej sl gorusmek uzere yollarda.

jameika34 arkadaşım, haveleni çıkardım. Servise montajını yaptırırım.
onlin durumdasın buradan iletiyorum:cat:

arkadasım bende ayın 22 sınde mersın uzerınden kibrisa gitmeyi planlıyorum donuste antalyaya uğrıcam benımde motorum bej sl gorusmek uzere yollarda.

Birgün biryerlerde görüşmek üzere, yolun açık olsun arkadaşım.

Son düzenleme:
arkadaslar acele yardıma ihtiyacım var:

dün mi,lli maçtanm sonra motorla taksime cıkalım dedik artcımla beraber yaklasık 160 kilo falandık, dur kalk dur kalk derken motordan acaip sesler gelmeye baslşadı, sagsalim geri döndük ama şimdi motor özellikle birinci vitesteyken motosdan ses ve baya bi titreşim gelio sorun nedir ne kadara patlar bana? yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar

herkese selamlar kazasız sorunsuz sürüşler...
arkadaşlar ben maalesef gs500 e veda etmek zorunda kaldım. aslında muadil bu makine olarak er-5 almayı düşünüyodum ama bütçe imkanları elvermeyince bu sezonu da motorsuz geçirme kararındaydım ama açıkçası pek beceremeyecek gibiyim bunu :)
düşük bütçeyle bi motor almaya karar verdim. aslında açık söyleyeyim ki bunu forumda bi çok topikte de yazdım hala da söylediklerimin arkasındayım. asla ve asla çin malı motor almam hiçbişey alamazsam ikinci el ybr alırım diyodum. çünkü suzukiden önce 3 tani çin malı motorum oldu her ne kadar fazla kullanmasam da onları sonları başlangıçlarından belliydi.:)
ancak şimdi artçım cruiser bi motor istiyo e ben de onu kırmak istemiyorum :) ki cruiserın tarzım olmadığını da daha önce test etmiş onaylamıştım. oyüzden mecburen çin malı bi cruiser arayışına girdim çünkü bütçe alım satım dahil 2000 ytl ancak olacak. e bu segmentte de en mantıklı ve çekici model sl150 gibi geldi bana. bi de topiğin eskilerinden wallace la izmirden tanışıyorum beraber gezilere de gittik onun motoru da maşallah hoşuma gidiyodu gördüğümde.
şimdi ben de tüm söylediklerimi geri alıp :) çin malı bi cruiser olarak keeway sl150 alıcak gibiyim.
ankaradaki ilanları takip ediyorum sahibinden.com da. bi kaçıyla görüştüm cuma günü bir iki tanesine bakıp karar vericem büyük ihtimalle...
çan çin çon olacaksa da keeway olsun bari diyorum. :)
aslında bu paraya çok rahat ybr ya da titan vs almak mümkün ve mantıklı olan da bu ama işte hatır gönül söz konusu olunca :) insan prensiplerinden vaz geçebiliyomuş.
bakalım hayırlısı olur inşallah. gerçi çok da korkmuyorum çünkü bu motor sadece haftasonları bi kaç saat kullanılacak bi eymire gölbaşına gidip gelicek. yoğun kullanılmayacağıa için çok da sorun çıkarmayacağını düşünüyor ve umut ediyorum.
sizlerin arasında ya da çevresinde ankarada sl150 satan varsa irtibata geçmek isterim. ciddi ve nakit alıcıyım.
umarım çok yakında bu topikte izlenimlerimi yazarım.
herkese selam...

arkadaslar acele yardıma ihtiyacım var:

dün mi,lli maçtanm sonra motorla taksime cıkalım dedik artcımla beraber yaklasık 160 kilo falandık, dur kalk dur kalk derken motordan acaip sesler gelmeye baslşadı, sagsalim geri döndük ama şimdi motor özellikle birinci vitesteyken motosdan ses ve baya bi titreşim gelio sorun nedir ne kadara patlar bana? yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar

yagına bak.. eksikse ekle.. eksiltiyosa birine göster..

Super Moderator
@harbiturk; kopyala/yapıştır zor değil de çarşaf boyutunda fotoğrafların açılmasını beklemek oldukça zor..640*480 olarak boyutlandırırsan bir de zor olmayan şekilde daha iyi olur.

selam arkadaslar bayadır ugramamıstım foruma yatıodu benım motor buralarda deildim. şimdi servise bakım falan yaptırdım. neyse motorda birden devir yukselıo ve motor bagırıo. mesela düz yolda 3. vitesteyim diyelim devir 3000den bir anda 6000-7000 e fırlıo bunun nedeni ne olabilir. debriyaj blatası dicem ama o zaman yokusta devire artıp hızın artmaması gerekir die düşünürum anlamadım sorun ne olabilir sizce

selam arkadaşlar yaklaşık 1 aylık superlight kullanıcıyım en sonunda duşmeyi başardım ve motoru sağa yatırdım keeway yazan mika parça kırıldı ve de firenin altındaki metal ayak bukuldu bunların maliyeti bana ne kadar patlar acaba?Bilgilendirirseniz sevnirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaşlar yaklaşık 1 aylık superlight kullanıcıyım en sonunda duşmeyi başardım ve motoru sağa yatırdım keeway yazan mika parça kırıldı ve de firenin altındaki metal ayak bukuldu bunların maliyeti bana ne kadar patlar acaba?Bilgilendirirseniz sevnirim.

arkadasım aramıza hoşgeldın önce maliyeti düşünme derim bulabilmen bı mucıze bulduktan sonra yaz fıyatları bakalım bi çok mu az mı die bu arada geçmiş olsun.

yan kapakları sirkeci de bulabilirsin yada kızıltoprakta ama ayaklık için bişey diyemeyeceğim düzeltilebilir bi parca ama kapakların fiyatı 40 ytl falandı en son ama sadece grenaj parcayı diyosan biraz zor bulursun çünkü bende bulamadım :)))

sağa yatırdıysan eksozlarınada bak derim orta askı da çatlamış olabilir eksozlarda sallanıyosa dikkat et şaseye bağlanan yeri çok zayıf çünkü...

herkese selamlar kazasız sorunsuz sürüşler...
arkadaşlar ben maalesef gs500 e veda etmek zorunda kaldım. aslında muadil bu makine olarak er-5 almayı düşünüyodum ama bütçe imkanları elvermeyince bu sezonu da motorsuz geçirme kararındaydım ama açıkçası pek beceremeyecek gibiyim bunu :)
düşük bütçeyle bi motor almaya karar verdim. aslında açık söyleyeyim ki bunu forumda bi çok topikte de yazdım hala da söylediklerimin arkasındayım. asla ve asla çin malı motor almam hiçbişey alamazsam ikinci el ybr alırım diyodum. çünkü suzukiden önce 3 tani çin malı motorum oldu her ne kadar fazla kullanmasam da onları sonları başlangıçlarından belliydi.:)
ancak şimdi artçım cruiser bi motor istiyo e ben de onu kırmak istemiyorum :) ki cruiserın tarzım olmadığını da daha önce test etmiş onaylamıştım. oyüzden mecburen çin malı bi cruiser arayışına girdim çünkü bütçe alım satım dahil 2000 ytl ancak olacak. e bu segmentte de en mantıklı ve çekici model sl150 gibi geldi bana. bi de topiğin eskilerinden wallace la izmirden tanışıyorum beraber gezilere de gittik onun motoru da maşallah hoşuma gidiyodu gördüğümde.
şimdi ben de tüm söylediklerimi geri alıp :) çin malı bi cruiser olarak keeway sl150 alıcak gibiyim.
ankaradaki ilanları takip ediyorum sahibinden.com da. bi kaçıyla görüştüm cuma günü bir iki tanesine bakıp karar vericem büyük ihtimalle...
çan çin çon olacaksa da keeway olsun bari diyorum. :)
aslında bu paraya çok rahat ybr ya da titan vs almak mümkün ve mantıklı olan da bu ama işte hatır gönül söz konusu olunca :) insan prensiplerinden vaz geçebiliyomuş.
bakalım hayırlısı olur inşallah. gerçi çok da korkmuyorum çünkü bu motor sadece haftasonları bi kaç saat kullanılacak bi eymire gölbaşına gidip gelicek. yoğun kullanılmayacağıa için çok da sorun çıkarmayacağını düşünüyor ve umut ediyorum.
sizlerin arasında ya da çevresinde ankarada sl150 satan varsa irtibata geçmek isterim. ciddi ve nakit alıcıyım.
umarım çok yakında bu topikte izlenimlerimi yazarım.
herkese selam...

özelden görüşelim senle bu yaz büyütmeyi düşünüyorum motorumu yada msn : [email protected]

ama eskişehirdeyim ben bilgine....

Son düzenleme:
arkadaslar direksiyonu degistirmeyi düşünüyorum, şu kanuninin tigerinin gidonunu falan nerden bulabilirim acaba? ve fiyatı ne kadardır? yaptıran bi iki kişi gördüm trafikte ama kask vardı bn kaskı cıkarıp dur arkadas diyene kadar fırttı eleman :) ayrıca sizce herhangi bir dezavantajı olur mu?

arkadaşlar merhaba, ben de yarın itibari ile aranıza katılacağım. bir sl 150 aldım...burayı çok sevdim, herkes gerçekten hem motorunu çok seviyor hem de birbiri ile de çok iyi iletişimde. inşallah benim için de güzel olur. ben sizlerden bir kaç tavsiye rica edeceğim..

alacağım motor, 27000km de..6 aydır yatıyor, bir tanıdıgımın motoru. 500 ytl vereceğim ve biraz da bakıma ihtiyacı var. akü, zincir, yağ, balata, buji vs. komple bir bakım yapacağım. ilk motorum olacak ve hiç tecrübem yok motora binme konusunda, hem öğrenmek, hem bu süre zarfında güzel görünen bir motora binmek, hem de çok fazla para vermemek adına güzel bir tercih olarak düşünüyorum. peki ya siz ne dersiniz?

bu arada bu motorun tüm yedek parçalarını, aksesuarlarını nereden bulabilirim, bana yardımcı olacak arkadaşlar olursa çok sevinirim. biraz eski yüzlü bir motor, onu düzeltip ayağa kaldırmak istiyorum..

teşekkürler şimdiden..

Son düzenleme:
O paraya bedeva derim sende bunun farkındasındır en fazla harcasan bir 500 daha harcarsın uzun sürede binersin motor iyi km yapmış aksesuar derken zaten bunların orjinal aksesuarı var servisler ile görüşürsen sana gereken yardımı yaparlar parça için birşey diyemeyeceğim ama herhangi bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum

çok teşekkürler, bakalım inşallah motorda bir aksilik çıkmaz, km si biraz yüksek ama internet sitelerinde 40bin yapmış keewayler gördüm satılık. herhalde bir süre beni götürebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar