Yamaha Yzfr-125 Resimleri

jonturq tesekkür ederim davetin için cok incesin.Ama su ana için mümkün gibi gözükmüyor gelmem ama yakın zamanda ayarlayabilirsem bir gezinizde mutlaka bulunmak isterim.Derby GPR125 benimde favorilerim arasında Gp-125 yarıslarını sırf 125 likleri analiz etmek için hiç kaçırmazdım.Ama servis,yedek parça ağı açısından pek tatmin etmedi beni açıkçası O yüzden uzak durdum...Neyse insallah görüsürüzde bunları tek tek analiz imkanı buluruz..

Motosikletin hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler. Motosiklet'in tamamen süpersport bir görüntüsü var. Performansı hakkında'da umarım en kısa sürede bizi bilgilendirirsiniz. Ayrıca çevirdiği devir sayısını biraz daha yüksek beklerdim. Ybr125 ile aynı devir sayısı mevcut.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullanın arkadaşım. kazasız belasız, sorunsuz binebilmeni temenni ederim.

mavi beyaz ve siyah renkleri hoş duruyordu diğerlerine göre. gerçi hatlarının güzelliği sayesinde bu motosikletin üstünde kötü duracak renk azdır. resimlerden tanıdığım bu motosikleti umarım bir gün görme imkanı bulurum ben de.

gule gule kullanın ben de almayı dusunuyordum ama dıger 125 lıklere gore bıraz pahalı bence.. ama gercekten cok sık makıne.....

Bu pazar bizlere eslik edemiyor olmana uzuldum , lakin kendini ayarladigin zaman katilacagini belirtmenle de bu uzuntum uzun surmedi.

Evet Derbi sinifinda dikkat cekici motosikletlerin basina geliyor , lakin istanbulda ikamet ediyorsan yedek parca ve servis agi konusunda sikinti yasayacagin konusuna ben pek inanmiyorum.

http://www.fercomotor.com.tr/servislistesi.asp?sehirId=34&marka=derbi

Yukaridaki vermis oldugum link'te bulunan adres ve telefonlar Istanbul'da bulunan Derbi'nin yani sira Vespa, Piaggio, Moto Guzzi, Gilera markalarininda yedek parca ve servis sorumlulugunu ustlenmisdir.

Bugune kadar ne benim nede istanbulda yasiyan derbi kullanicilarin servis yada yedek parca ile herhangi bir sikintisi oldugunu dusunmuyorum yada henuz benim kulagima boyle bir sikinti gelmedi.

Uzunlafin kisasi tercih ettigin motosiklet icin seni tebrik ediyor ve yakin zamanda senide aramizda gormek istiyoruz.

Saygilar.

Bu motorun en çok eleştirilen yanı gücü ve fiyatı zannedersem. Aşağı yukarı aynı güce sahip (CBR'daki 13 HP'ye karşı 15 HP) CBR125'ten yaklaşık %80 daha pahalı satılıyor. Ancak tasarım ve görünüm olarak CBR125'den çok CBR600'le kıyaslanacak bir alet. Bence de 4500 euro biraz pahalı, ancak 3000-3500 euro olsa ben de almayı düşünürdüm.

Zaten bence de sadece fiyat konusunda eleştirilecek bir motor.Yamahanın fiyat politikası herkesce malum.Zamanla düsecektir ama bu fiyatıyla bile talep eğrisi oldukça yüksek die duydum. Motorun fiyatı aslında 6000 ytl+%22 ÖTV:1320 ytl +% 18 KDV:1318 ytl Toplam=8638 ytl
Arkadaslar bizim memlekette bu düzen oldukça maalesef ki bu durum böyle devam eder.Keşke daha uygun olsada herkes alabilse.Ben motoru birdaha satmayacağım için benim açımdan ileride bir zarar söz konusu olmayacak.İstanbul trafiği için elinin altında 125 cc bir motor bulunması önemli.Ama geçiş motoru olarak alınabilecek bir motor deil tabiki.1000 eur fazla verip ninja 250 yada dier 250 likleri alsaydın diyenler karar vermemden itibaren hep oldu,onlarada hiç katılmıorum.250 cc kesinlikle bir başlangıç motoru olamaz.Bu motorla kendi sürüş stilimi iyice geliştirip ilerde Allah nasip ederse bir tane de R6 almayı düşünüyorum.

CBR600 lede kıyaslanamada katılmıyorum.Hondayla alakası yok.2008 R6 nın 125 cc si diyebiliriz.Hatta grenajları nı daha çok beğendim ben.

Lafın gelişi CBR600'ü söyledim. R6 zaten R125'in abisi, tasarlayan aynı ekip :)

Bu arada 15 HP'lik bir motordan doğrudan 130HP'lik R6'ya geçmeni pek tavsiye etmem, forumdaki diğer arkadaşlar da katılacaktır. YZF-R125'ten sonra 600'lük bir SS yerine genelde en azından bir sezon 600 cc civarında bir cadde motoru kullanmayı tavsiye ediyorlar.

R6 kararım su an tamamen bir düşünce(gerci kafama koyduğumu hep yapıorum ama:D) zaten test edip yapabilirliğimi görmeden hiçbir surette almam.Bunu da zaman gösterecek.

walla süper bişi bu makine ya bende honda cbr125cc almayı düşünüyorum bunu nekadara aldın bana biligi verirmisin bu konuda cok sevinirim bunu motoru ben internette gördüm de daha gelmedi diye biliyorumdum ,

Meltem motorun hayirli olsun Allah kazasiz belasiz günlerde kullanmani nasip eder insallah, bende cok arastiriyordum bu motoru fakat herkes 125lik altinda bisiklet gibi durur fln diyor , fakat Yamaha olmasi ve baslangic icin istanbulda heleki bu Trafikte 125cc nin yeterli olcagini düsünüyorum. Bana bi bayan gözüyle kanaatince bu motorun bi erkekte nasi durucagini söylersen sevinirim =) 182 cm =) tekrar hayirli olsun

walla süper bişi bu makine ya bende honda cbr125cc almayı düşünüyorum bunu nekadara aldın bana biligi verirmisin bu konuda cok sevinirim bunu motoru ben internette gördüm de daha gelmedi diye biliyorumdum ,

Yukarıda Ötv+kdv hesaplamasına varana kadar var arkadaşım...Su an motor Türkiyeye İlk etapda 20 tane getirdiler diye sölendi bana onlarında parti parti cektiler önce siyahlar ve kırmızılar geldi son partide mavi geldi..Yamaha yetkilileriyle temasa geçersen detayları öğrenirsin.

Bigmaster ,Ikı satir yukarida ne kadar odeme yaparak sahip olabilinecegi konusunda aciklayici bir bilgi var

sanirim isine yarar.

Cizgi konusunda 2008 r6'ya yakin ve bazen daha otede odugunu dusunuyorum.

Meltem motorun hayirli olsun Allah kazasiz belasiz günlerde kullanmani nasip eder insallah, bende cok arastiriyordum bu motoru fakat herkes 125lik altinda bisiklet gibi durur fln diyor , fakat Yamaha olmasi ve baslangic icin istanbulda heleki bu Trafikte 125cc nin yeterli olcagini düsünüyorum. Bana bi bayan gözüyle kanaatince bu motorun bi erkekte nasi durucagini söylersen sevinirim =) 182 cm =) tekrar hayirli olsun

boyun 1,82 se kesinlikle tavsiye etmem.Bu motora en ideal boy 1,75 dir en fazla 2 cm oynar.Benim boyum 1,72 ayaklarımın yarısına kadar yere değiyo,tabanlarım yere tam basmıyo...Aldığım eğitimlerin faydasını da burda gördüm motoru zorlanmadan kontrol edebiliyorum.Eğitim almasaymışım kesinlikle kullanamazdım.O yüzden pek tavsiye etmem sana.

çok saol meltem ben iskenderunda oturuyorum buraya gelene kadar baya zaman gecer gibi en iyisi ozaman benim için su durumda honda cbr125cc ilgin için teşekkürler tekrar hayırlı olsun

motorun hayırlı olsun, güle güle kullan. 125 cc'nin en yakışıklı motoru bence :) çok güzel bi dizaynı var...

bu motorun tr ye geleceğini öğrendiğimde çok sevinmiştim ama fuarda inceleyip üzerine binince fikrim değişti (bunda fiyatının emsallerine oranla yüksek olmasınında etkisi var tabi ki )

başlangıç olarak düşünenlere ideal görsel olarakta cbr125 her yönden daha başarılı jantlara bantla egzoz atarsan daha hoş olur bence :) hayirli olsun kazasız belasız sürüşler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar